plpapadopoulos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) ακυρο Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2015 από plpapadopoulos
xristoslet Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Από ότι λένε στα customer reviews εχει 4GB Ram πάντως, αλλά ναι έχει μικρότερο επεξεργαστή.
Exploticon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 κατοχος του συγκεκριμενου κινητου απο το gearbest 4 ram εχει απλα επειδη ειναι η κινεζικη εκδοση στα 32gb ειναι μονο με αυτον τον επεξεργαστη σε αυτα τα money πραγματικα ειναι vfm!!! 1
Icecut Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Εξακολουθώ να δοκιμάζω διάφορες κάρτες...amex της alpha,παρόλα αυτά δε μπορώ να κάνω την αγορά!τι κάρτες χρησιμοποιείτε ρε παιδιά?
lagman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Γιατί πιάνει και πουθενά 4G η wind!!!! Σαν ανέκδοτο μου φαίνεται Σε όλη την Αθήνα πιάνει 4G.
nek4d Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Οντως, ξεχασα να αναφερω το dual active, ειναι λιγα τα κινητα με αυτο το χαρακτηριστικο. Αν αγορασετε απο eshop ή amazon Ιταλιας, παιρνετε την ww εκδοση, το αναφερω γιατι ειναι προτιμοτερο για χρηστες που δεν εχουν γνωσεις, ωστε να μην χρειαστει να κανουν την μετατροπη και επιπλεον θα δουλευουν τα update αυτοματα, ενω σε εμας τους "κινεζοχρηστες", μετα την αρχικη μετατροπη, δουλευουν "χειροκινητα" (κανενα προβλημα και ετσι). Μήπως μπορείς να μας πεις από που το πήρες σε αυτή την τιμή; Ευχαριστώ! Απο minideal. Δεν το προτιμω σαν μαγαζι, αλλα τοτε ηταν το φθηνοτερο μακραν στην 2,3Ghz / 4 ram / 64 storage εκδοση. Δειτε και τα αλλα κινεζομαγαζα. Εξακολουθώ να δοκιμάζω διάφορες κάρτες...amex της alpha,παρόλα αυτά δε μπορώ να κάνω την αγορά!τι κάρτες χρησιμοποιείτε ρε παιδιά? Εγω εχω paypal balance απο εξωτερικο. Υπαρχουν ομως εδω πολλα θεματα σχετικα με την παρακαμψη των CapControls.
plpapadopoulos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μετά από ψάξιμο βρήκα αυτό, το οποίο εξηγεί ακριβώς αναλυτικά το ποιές εκδόσεις υπάρχουν στην αγορά και λύνει τυχόν απορίες (συμπεριλαμβανουμένου κι εμού): http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=13362 Οπότε μιλάμε για κινέζικης αγοράς μοντέλο το οποίο βγαίνει σε variant με τον Ζ3560 πράγματι και 4GB RAM. Έστειλα ακυρωτικό για την παραγγελία (ήθελα το 2.3GHz μοντέλο και νόμισα πως έβγαιναν μόνο 2), ελπίζω να ανταποκριθούν άμεσα γιατί ακόμα στο processing είναι... Το πρώτο post διορθώθηκε αντίστοιχα σύμφωνα με τα νέα δεδομένα. Και πάλι αποτελεί φοβερή προσφορά αλλά δεν είναι τελικά ό,τι ψάχνω για μένα. ---------------- Feedback / update για το support του Gearbest: Έστειλα ακυρωτικό email και μου ανοιξαν ticket αντίστοιχα. Το ticket απαντήθηκε εντός 2 ωρών κι ενημερώθηκα ότι αφού η παραγγελία ακυρώθηκε και το refund θα φανεί σε 1-3 εργάσιμες. Σήμερα το πρωί έλαβα email από το paypal ότι η πληρωμή μου έγινε refunded. Έλαβα ένα ευγενέστατο email με σωστά Αγγλικά (όχι me Jane, you Tarzan Chino-Ingles) που εξηγούσε τα πάντα. Πάρα πολύ καλό και συνεπές το support. Το αναφέρω αυτό για όσους έχουν σκοπό να παραγγείλουν και είναι δύσπιστοι. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2015 από plpapadopoulos
kwgwkou Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Σχετικό θέμα για το Asus Zenfone 2: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408123 Το θεωρώ πραγματικά vfm κινητό, με καλή υποστήριξη από την Asus (συνεχή ROM updates - επιλογή από εδώ αναλόγως μοντέλου). Νομίζω πως δεν θα φαίνεται καμιά ουσιαστική διαφορά στη χρήση μεταξύ των εκδόσεων 1,8-2,3 GHz. Η δυνατότητα ταχυφόρτισης στην ακριβότερη έκδοση των 2,3 GHz (με τον Ζ3580) είναι χρήσιμη, πιστεύω όμως ότι για πιο καλή/μακρόχρονη αντοχή της μπαταρίας είναι καλύτερη η αργή φόρτιση. Εναλλακτική vfm λύση στις 5,5" το Xiaomi Redmi Note 2 (κατά την άποψη μου καλύτερο από το Lenovo K3 Note): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=405455 Πάρα πολύ καλά specs & υποστήριξη από την ελληνική κοινότητα της Xiaomi (π.χ. βλ. εδώ). Υ/Γ: Για το gearbest τελευταία αναφέρονται πολλά προβλήματα καθυστερήσεων, χαμένων αποστολών & έλλειψης υποστήριξης (βλ. τις τελευταίες 20-30 σελ. στο θέμα του στο myphone). 1
barman_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Πολλη προσοχη με το καταστημα παιδια,πολλη προσοχη
ulb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Πολλη προσοχη με το καταστημα παιδια,πολλη προσοχη Γιατί; Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες
kwgwkou Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Γιατί; Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες Τις έδωσα ήδη εγώ. Δες το Υ/Γ στο προηγούμενο post μου.
nek4d Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ... Νομίζω πως δεν θα φαίνεται καμιά ουσιαστική διαφορά στη χρήση μεταξύ των εκδόσεων 1,8-2,3 GHz. Η δυνατότητα ταχυφόρτισης στην ακριβότερη έκδοση των 2,3 GHz (με τον Ζ3580) είναι χρήσιμη, πιστεύω όμως ότι για πιο καλή/μακρόχρονη αντοχή της μπαταρίας είναι καλύτερη η αργή φόρτιση... Πολυ καλο το ποστ σου φιλε, καλα εκανες και εδωσες τα λινκ στο myphone. My 2 cents: Η διαφορα στον επεξεργαστη "φαινεται" οποτεδηποτε φτανει στα ορια του και επειδη το android εχει πολλες background εφαρμογες, θα ελεγα οτι η διαφορα ειναι τελικα "χειροπιαστη" και σημαντικη. Σωστο αυτο για την μπαταρια, εχω συστησει και στο myphone το εξης τρικ: Προσωπικα χρησιμοποιω τον φορτιστη του, μοναχα οταν βιαζομαι να το φορτισω γρηγορα. Τις περισσοτερες φορες χρησιμοποιω εναν ασχετο 1000αρη φορτιστη για αργη φορτιση. Συνοπτικα παντως ειμαι σουπερ ευχαριστημενος απο αυτο το κινητο, το ιδιο αναφερουν και πολλοι κατοχοι στο myphone. Η Asus μπηκε για τα καλα στην αγορα της κινητης τηλεφωνιας.
Manos-Sx Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά έχετε ιδέα τι κάλυψη 4G έχει η wind στην Ελλάδα;;;
Billator Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Offtopic αλλά πρέπει να γίνει αναφορά γιατί το Gearbest το "είχαμε" ανεβάσει αρκετά. (Βάζω φυσικά και εμένα μέσα σε αυτούς που το υποστήριζαν) Για το gearbest τελευταία αναφέρονται πολλά προβλήματα καθυστερήσεων, χαμένων αποστολών & έλλειψης υποστήριξης (βλ. τις τελευταίες 20-30 σελ. στο θέμα του στο myphone). Βασικά σχεδόν όλοι μιλανε για το ίδιο αντικείμενο το οποίο το εργοστάσιο ακόμα δεν το έχει βγάλει σε στοκ (ναι είναι φαουλ που πουλούσαν κάτι το οποίο δεν υπάρχει) στο λέω γιατί και εγώ είμαι ομοιοπαθής. Σε αυτό φταίει ξεκάθαρα το εργοστάσιο, το λάθος του Gearbest ήταν ότι μας άφησε να περιμένουμε.Πέρα από αυτό το support του Gearbest από σχεδόν άψογο που ήταν στις αρχές του χρόνου, εγινε μακράν το χειρότερο όλων. Προσπαθώ 2 βδομάδες να αλλάξω το αντικείμενο της παραγγελίας και μου λένε ότι πρέπει να πληρώσω και το αντικείμενο με το οποίο θέλω να κάνω την αλλαγή Με λίγα λόγια άκρη δεν βγάζεις με τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα