Προς το περιεχόμενο

ASUS Zenfone 2 ZE551ML 194 EUR @GearBest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Link από το deal:

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_170574.html

Δωρεάν μεταφορικά και στέλνουνε παντού.

Όσοι θέλετε να σιγουρέψετε ότι γλυτώνετε τελωνείο, επιλέγετε shipping from EU και η τιμή πάει στα 209 ευρώ (ή 213 αν επιλέξετε και το shipping insurance).

Χαρακτηριστικά:

http://www.asus.com/zentalk/forum.php?mod=viewthread&tid=13362

http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_2_ze551ml-6917.php

Το θεωρώ φοβερό deal για τέτοια χαρακτηριστικά σε επώνυμο κινητό και παρείγγειλα 1 για μένα ευελπιστώντας ότι θα με βολέψει στο να αντικαταστήσω ένα Samsung Galaxy Note 3 που έχω (κυρίως λόγω καλών specs με dual sim για να έχω Αγγλικό και Ελληνικό νούμερο στην ίδια συσκευή).

Επεξ/σία από plpapadopoulos
αφαιρεση affiliate!
  • Like 2
Δημοσ.

Έχει θέμα με την μπαταρία του λένε. Επειδή το ψάχνω για ναυαρχίδα αυτό το διάστημα μάλλον πάω προς letv pro. Άλλη κατηγορία τιμής αλλά λογικά σε λίγες μέρες θα παίξουν πολλές προσφορές.

Δημοσ.

με τρώει το χέρι μου για αλλαγή αλλά ούτε το ασούς θα είναι άξιος αντικαταστάτης του ΜΙ4 LTE μου..

να αξίζει να αλλάξει το 1+1 64gb ο αδερφός μου?

νομίζω το asus είναι χειρώτερο και από τα 2.. 

Δημοσ.

Κινηταρα, χτυπαει στα αυτια πολυ ακριβοτερα τηλ, το εχω εδω και 2 μηνες στην 64αρα εκδοση και 2,3 cpu, με κοστος 235 ευρω.

Οσοι παρουν απο Κινα, θα χρειαστει να αλλαξουν system απο cn σε ww εκδοση για να κανουν τα update, δεν αρκει η περασμενη ww ρομ που δινουν.

Επισης, δεν παιζει η 800αρα 4G μπαντα της wind στην Ελλαδα, μικρο το κακο κατα την γνωμη μου στο Ελλαντα οπου δεν παιζει καλα καλα το 3G, αλλα πρεπει να το ξερει ο αγοραστης. Voda-cosmo κανενα προβλημα σε 4G.

Περισσοτερα στο θεμα του στο myphone.

Δημοσ.

Άρα για κάποιον που έχει wind δεν αξίζει σαν αγορά??

Και μιας και βλέπω πως προτέινεται το 1+1, είναο διαθέσιμο για παραγγελίες??κάποιο λίνκ??

Δημοσ.

Θα πιάνει 3g εκεί που η Wind εκπέμπει στα 800, δε χρησιμοποιεί μόνο αυτή τη συχνότητα για το 4g της, μόνο σε ορισμένα σημεία.

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση?Πώς κάνετε αγορές απ έξω?Δε δέχεται ούτε απευθείας αγορά με κάρτα ούτε paypal..έχω μια κάρτα eurobank mastercard!

Δημοσ.

Ως κάτοχος του τηλεφώνου εδώ και κανα 5μηνο έχω να πω τα καλύτερα ....

- Απο τα λίγα Dual Active Sim.

- Δεν κολλάει πουθενά, λογικό με 4gb ram.

- FM, MicroSd κάρτα.

- Πολύ συχνές ενημερώσεις απο την Asus.

Αρνητικά:

- Δεν έχει φωτιζόμενα πλήκτρα

- Αυτονομία σε κατάσταση αδράνειας (κάτι που λέγεται ότι θα διορθωθεί μόλις έρθει η 5.1)

Έχω την ww έκδοση (Amazon Ιταλίας) που υποστηρίζει όλες τις συχνότητες 4g . Βασική μου sim είναι της Wind όπου σχεδόν παντού μου δίνει 4g κάλυψη (εκτός απο το σπίτι μου ...) 

Επίσης δεν ξέρω αν η έκδοση του Gearbest το δίνει με το γρήγορο φορτιστή που το φορτίζει σχεδόν σε 1 ώρα ... 

Edit: Πρέπει να είναι με τον απλό φορτιστή .... 

• Like 3
Δημοσ.

Το παράγγειλα χτες από gearbest με paypal(με mastercard της Εθνικής) από αποθήκη της EU, για να δουμε σε πόσες μέρες θα έρθει...

Δημοσ.

Σε αυτη την τιμη με αυτα που προσφερει πιστευω οτι ειναι το πιο vfm κινητο...!!Το eshop  το εχει στα 339..!!!Φανταστειτε τι βγαζουν...

Δημοσ.

Σε αυτη την τιμη με αυτα που προσφερει πιστευω οτι ειναι το πιο vfm κινητο...!!Το eshop  το εχει στα 339..!!!Φανταστειτε τι βγαζουν...

Κοίτα καλύτερα.... δεν είναι το ιδιο τηλέφωνο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...