adtakhs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Παίδες σήμερα μου έβγαλε ειδοποίηση για αναβάθμιση στην M/S = έκδοση 6.0 Να προχωρήσω ή παίζει κάποιο πρόβλημα ? Γνωρίζει κανείς ?> Επίσης ποια εφαρμογή θεωρείτε εσείς καλύτερη για backup των ρυθμίσεων, δεδομένων, επαφών ? Σε lolipop δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ...
overpower Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ναι! Με το gmail γινονται backup οι επαφες και φωτο, αλλα ετσι και αλλιως κατι περα απο εφαρμογες και επαφες δεν σβηνονται στο κινητο σου.
adtakhs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Εγινε η αναβάθμιση, αλλά όπως βλέπω δεν έχει πειραχτεί τίποτα από τα δεδομένα μου και τις εφαρμογές. Μήπως να κάνω ένα hard reset λόγω του update ?
2.1Ohm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Εγινε η αναβάθμιση, αλλά όπως βλέπω δεν έχει πειραχτεί τίποτα από τα δεδομένα μου και τις εφαρμογές. Μήπως να κάνω ένα hard reset λόγω του update ? Kαλο θα ηταν να κανεις ! Σε καθε μεγαλο update το hard reset ειναι απαραιτητο για τν σωστη λειτουργια του κινητου! 1
StigmaX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Kαλο θα ηταν να κανεις ! Σε καθε μεγαλο update το hard reset ειναι απαραιτητο για τν σωστη λειτουργια του κινητου! Ποιος ο λόγος από τη στιγμή που το τηλέφωνο δουλεύει πένα;
2.1Ohm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Κοιτα κάθε Εταιρία και στο ίντερνετ όλοι έτσι λένε τώρα άμα δουλεύει καλά τι να σου πω αυτό προτινεται να κάνουμε σε κάθε αναβάθμιση από εκεί κ πέρα ο καθένας καεί ότι θέλει συνήθως εμφανιζται προβληματάκια εσυ μπορεί να είσαι τυχερός!
Dinos_12345 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Κοιτα κάθε Εταιρία και στο ίντερνετ όλοι έτσι λένε τώρα άμα δουλεύει καλά τι να σου πω αυτό προτινεται να κάνουμε σε κάθε αναβάθμιση από εκεί κ πέρα ο καθένας καεί ότι θέλει συνήθως εμφανιζται προβληματάκια εσυ μπορεί να είσαι τυχερός! Αυτό το πράγμα δεν ισχύει, τόσα τηλέφωνα που έχουν περάσει από τα χέρια μου και τα έχω κάνει update χωρίς hard reset, δεν έχουν βγάλει θέματα. Άλλος ένας μύθος που πρέπει να πεθάνει. Επίσης προς TS, έχεις χρησιμοποιήσει μήπως το G4; Αν ναι, αξίζει το Nexus 6 αντί του G4; Το μέγεθος δεν είναι θέμα, έχω τεράστιες παλάμες.
adtakhs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Όχι δεν έχω χρησιμοποιήσει το G4 . Αν ρωτάς για το κατά πόσο είμαι ευχαριστημένος με το nexus θα σου πω καταευχαριστημένος. Η αλλήθεια είναι πως μετά την αναβάθμιση δεν είδα κάποιο θέμα. Εκανα ένα hard reset ώστε να είμαι σίγουρος. Οσο για το νέο andro. θα το κρίνω με τον καιρό. Αρχικά μου φαίνεται λίγο πιο σπιρτόζικο το κινητό ενώ σαν περιβάλλον εργασίας το 5.1 που φορούσα μου φαίνεται στα σημεία λίγο ομορφότερο. Ισως να είναι θέμα συνήθειας.
Dinos_12345 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Όχι δεν έχω χρησιμοποιήσει το G4 . Αν ρωτάς για το κατά πόσο είμαι ευχαριστημένος με το nexus θα σου πω καταευχαριστημένος. Η αλλήθεια είναι πως μετά την αναβάθμιση δεν είδα κάποιο θέμα. Εκανα ένα hard reset ώστε να είμαι σίγουρος. Οσο για το νέο andro. θα το κρίνω με τον καιρό. Αρχικά μου φαίνεται λίγο πιο σπιρτόζικο το κινητό ενώ σαν περιβάλλον εργασίας το 5.1 που φορούσα μου φαίνεται στα σημεία λίγο ομορφότερο. Ισως να είναι θέμα συνήθειας. Σαν κάμερα τι κάνει; Είναι ένας απο τους σοβαρούς λόγους που δεν το αγοράζω και κοιτάζω G4. Πέρα από την αποσπώμενη μπαταρία και την έλλειψη sd.
2.1Ohm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αυτό το πράγμα δεν ισχύει, τόσα τηλέφωνα που έχουν περάσει από τα χέρια μου και τα έχω κάνει update χωρίς hard reset, δεν έχουν βγάλει θέματα. Άλλος ένας μύθος που πρέπει να πεθάνει. Επίσης προς TS, έχεις χρησιμοποιήσει μήπως το G4; Αν ναι, αξίζει το Nexus 6 αντί του G4; Το μέγεθος δεν είναι θέμα, έχω τεράστιες παλάμες. Ειχα εγω ν6 και πηγα σε g4! Αποψη μ δν αξιζει! Εκτος απο μεγεθος η οθονη ειναι μετρια (χαμηλη φωτεινοτητα προβληματα μεγαλα με burn in κακο white balance!) καμερα καμια σχεση μπαταρια σχεδων ιδια (στο g4 Νμζω μ πηγαινε λιγο κλτρα) επεξεργαστης σχεδων ιδιος (μπορει ο sd805 να ειναι κ κλτρος) το μονο θετικο ειναι οτ pure android αλλα γνκα σαν ολο το πακετο δν νμζω να αξιζει! Αμα θες τοσο πολυ pure android rootare g4 κ βαλε cyanogen Η κατι παρομοιο! Και μυθος η οχι ολες οι εταιριες ολοι οι κατασκευαστες αυτο συνηστουν! Και εγω απο κιτ κατ σε λολλιποπ στο g3 μ μεχρι να κανω hard reset σερνοταν και ολο ετρωγα crasharismata στις εφαρμογες μετα εστρωσε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα