Προς το περιεχόμενο

[power bank] PLATINET 42418 8000MAH + MICRO USB CABLE + TORCH @ 14.99€ eshop.gr crazy sundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς και λέει για αγορά από έξω
Γι αυτό απάντησα λέγοντας ¨εδώ πάντως.." (==Ελλάδα)

Να το αφαιρέσω, ένα απλό link απο skroutz ήταν.

(και γι αυτό ζητάω link από αξιόπιστο πωλητή με μεταφορικά στα 12€)
Δεν θεωρώ όμως ότι ένας πωλητής από ebay είναι πιο αξιόπιστος από ελληνικό κατάστημα..

Επεξ/σία από k_dinos
Δημοσ.

Επίσης πολύ καλή περίπτωση είναι και το powerbank της TP LINK με 10400mah και LED φακό, αρκετά βολικό κάθεται όρθιο και μπορείς με άνεση να συνδέσεις πχ USB LED ή USB ανεμιστηράκι. Είναι και όμορφο.

Δημοσ.

Bonus για στρατεύσιμους όπως εγώ με την ΣΤ ΕΣΣΟ τώρα το Νοέμβρη: φακός.  :devil:

καλη θητεία αλλα προσεξε γιατι εχει ιδιο σχήμα με το γεμιστήρα απο το G3 χαχα :) :P

• Like 3
Δημοσ.

Ααα ευχαριστω παιδια!

Χαχαχαχαχα θα προσεχω :P ετσι κι αλλιως θα μου το φερουν στο επισκεπτηριο, δεν θα το εχω στον ελεγχο την πρωτη μερα... ;)

Δημοσ.

Παιδιά το πήρα, είναι όντως γκουμούτσα και παίζει να έχει μέσα 4 X AA μπαταρίες! Ο φακός είναι πιο δυνατός από αυτόν του TP Link αλλά το TP LInk είναι 10400 και είναι πιο μικρό! Ποιότητα κατασκευής μέτρια. Μου αρέσει που όταν φορτίζει οι ένδειξης παραμένουν ανοιχτές

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά το πήρα, είναι όντως γκουμούτσα και παίζει να έχει μέσα 4 X AA μπαταρίες! Ο φακός είναι πιο δυνατός από αυτόν του TP Link αλλά το TP LInk είναι 10400 και είναι πιο μικρό! Ποιότητα κατασκευής μέτρια. Μου αρέσει που όταν φορτίζει οι ένδειξης παραμένουν ανοιχτές

ισχύει,αρκετα μεγαλο.

Με τι φορτιστή το φορτίζεις;

εχω εναν απο LG P500 στα 700mah και με μια πρόχειρη διαίρεση 8000/700 θα κάνει αρκετές ώρες να γεμίσει απο τελείως άδειο.

Δημοσ.

Μέχρι 1Α μπορεί να τραβήξει πάντως

Το γράφει κάπου,δεν το είδα.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση,σκεφτόμουν να πάρω 2Α φορτιστή

edit,το γράφει στην συσκευασία πίσω.Απο τις ελάχιστες φορές που δεν κοιτάζω τα χαρτιά/κουτί σε κάτι που αγοράζω.

Δημοσ.

ισχύει,αρκετα μεγαλο.

Με τι φορτιστή το φορτίζεις;

εχω εναν απο LG P500 στα 700mah και με μια πρόχειρη διαίρεση 8000/700 θα κάνει αρκετές ώρες να γεμίσει απο τελείως άδειο.

Είναι λίγο δύσκολη η φόρτιση γενικότερα των powerbanks. Πρέπει να είσαι λίγο οργανωμένος να ξέρεις πότε περίπου θα σου αδειάσει και να το βάλεις να φορτίσει από νωρίς το βράδυ μέχρι το πρωί. Όσο πιο αργός είναι ο φορτιστής τόσο πιο πολύ θα σου κρατήσει το powerbank, αυτό ισχύει γενικά για όλες τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Εγώ το φορτίζω με 1000mAh φορτιστή.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι λίγο δύσκολη η φόρτιση γενικότερα των powerbanks. Πρέπει να είσαι λίγο οργανωμένος να ξέρεις πότε περίπου θα σου αδειάσει και να το βάλεις να φορτίσει από νωρίς το βράδυ μέχρι το πρωί. Όσο πιο αργός είναι ο φορτιστής τόσο πιο πολύ θα σου κρατήσει το powerbank, αυτό ισχύει γενικά για όλες τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Εγώ το φορτίζω με 1000mAh φορτιστή.

Συν αυτώ, είναι προτιμότερο να φορτίζεις στο επίπεδο 20-80%, αντί να φτάνεις στα άκρα. Να μην ξεφορτίζει 0%, και να μην μένει φορτισμένο 100% και στην πρίζα. ;)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο φακός πως ανάβει στο συγκεκριμένο ; Σε ένα μικρό φυλλάδιο που έχει μέσα λέει ότι έχει κουμπί για το φακό, αλλά στο δικό μου δεν υπάρχει τέτοιο κουμπί, ο φακός υπάρχει κανονικά. Αυτό που πήρα είναι το μπλε - μαύρο χρώμα, αυτό είχαν ως προσφορά όταν έκανα παραγγελία, αν αυτό έχει σημασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...