Προς το περιεχόμενο

Thomson TG585v7 και hol tv.

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dr_papas,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο forum.. Μήπως έχει καταφέρει κανείς να δουλέψει το παραπάνω modem με hol tv? Η αν έχει κάποιος τροποποιημένο το user.ini να περάσω.. Η έκδοση που φορά είναι η 8.6.2.5 generic.

Δημοσ.
Δημοσ.

Ακρη δεν έβγαλα, το τροποποιημένο αρχείο που περιγράφουν στις σελίδες είναι για το tg585v8, και όχι για το v7. Μαλλον δεν υπάρχει λύση.

Δημοσ.

επειδη ειναι δυσκολο να τροποποιησεις τις εντολες για το v8 γιατι νομιζω ειναι λιγο διαφορετικες απο του v7(διαφορετικα Firmware.το ενα εχει 8.x.x.x απο Default ενω το αλλο εχει 7.x.x.x απο default.)για αυτο θα σου λεγα μιλα με αυτους που εγραψα πιο πανω.

αν οι εντολες περνανε σε v7 με 8.χ.χ.χ firmware τοτε θα παιξουν οι ιδιες και στο v8.απλα δεν ξερω αν το αρχειο αυτο εχει μονο τις εντολες για το Iptv ή αν εχει τα παντα.αν εχει τα παντα ναι ισως ειναι λιγο θεμα ακομα και να εχουν το ιδιο Firmware Πχ version 8.x.x.x

• Λύση
Δημοσ.

Τελικά τα κατάφερα και τροποποίησα το αρχικό αρχείο του cmaniac (να ναι καλά ο άνθρωπος) και το κούμπωσα πάνω στο v7 και το hol tv παίζει μια χαρά!! Ορίστε το τροποποιημένο αρχείο για όποιον το θέλει : https://drive.google.com/file/d/0B8vIQL2xtDnUYXQ2OWdfQ04zcEE/view?usp=sharing

:-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Καθώς η έκδοση firmware 8.2.6.5 για το Thomson TG585 V7 είναι δύσκολη, ας δώσω ένα σύνδεσμο γιατί ο Google δεν εμφανίζει τα φρέσκα νέα θέματα όπου έχει εναρτηθεί πολύ προσφάτως: http://www.adslgate.com/upload/modem/st/ZZ5YAA8.265.bli (περίεργο που δεν το έχουν στο adslgr.com)

Έκανα «restore configuration» με το ini του cmaniac που τροποποίησε ο dr_papas και το Thomson βγήκε από το συρτάρι και ξαναλειτουργεί!

Ευχαριστώ θερμά τον dr_papas και τον poulinos για την βοήθεια!

• Like 1
Δημοσ.

Καθώς η έκδοση firmware 8.2.6.5 για το Thomson TG585 V7 είναι δύσκολη, ας δώσω ένα σύνδεσμο γιατί ο Google δεν εμφανίζει τα φρέσκα νέα θέματα όπου έχει εναρτηθεί πολύ προσφάτως: http://www.adslgate.com/upload/modem/st/ZZ5YAA8.265.bli (περίεργο που δεν το έχουν στο adslgr.com)

Έκανα «restore configuration» με το ini του cmaniac που τροποποίησε ο dr_papas και το Thomson βγήκε από το συρτάρι και ξαναλειτουργεί!

Ευχαριστώ θερμά τον dr_papas και τον poulinos για την βοήθεια!

το σηκωσα και εδωμεσα να υπαρχει. τα εχω κρατησει και backup.τα ειχα καποτε αλλα τα ειχα σβησει.υπαρχουν στο ιντερνετ αλλα πραγματι παιδευεσαι λιγο να τα βρεις.νομιζω το εχουν και στο adsgr καπου.δεν θυμαμαι αν κατεβασα του v8 ή του v7 απο εκει.κανουν θαυματα με το cli τους αυτα τα ρουτερ αλλα δυστυχως δυσκολα στην παραμετροποιηση.ακομα προσπαθω να φτιαξω σε ενα techicolor την τηλεφωνια ΣΩΣΤΑ.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ενώ είχα χαρεί και έστειλα το Thomson για να το συνδέσουν, αυτό δεν δούλεψε και μου το είπαν πολύ αργότερα.
Όταν πήγα, το πήρα, ξαναπέρασα το ini του cmaniac που τροποποίησε ο dr_papas μήπως και δεν πήγε σωστά κάτι την 1η φορά, το ρύθμισα και το έστειλα.
Πάλι όμως δεν λειτουργεί η HOL TV. Ενώ οι υπολογιστές έχουν κανονικά internet, η τηλεόραση ένει στην εικόνα με το λογότυπο της Vodafone και το μήνυμα να περιμένουμε για σύνδεση.

Δημοσ.

Ενώ είχα χαρεί και έστειλα το Thomson για να το συνδέσουν, αυτό δεν δούλεψε και μου το είπαν πολύ αργότερα.

Όταν πήγα, το πήρα, ξαναπέρασα το ini του cmaniac που τροποποίησε ο dr_papas μήπως και δεν πήγε σωστά κάτι την 1η φορά, το ρύθμισα και το έστειλα.

Πάλι όμως δεν λειτουργεί η HOL TV. Ενώ οι υπολογιστές έχουν κανονικά internet, η τηλεόραση ένει στην εικόνα με το λογότυπο της Vodafone και το μήνυμα να περιμένουμε για σύνδεση.

επειδη οι εντολες μπορει να ειναι διαφορετικες για το v7 απο το v8 οπως και το αναποδο μπορει καποια εντολη απο ολες αυτες να μην περναει οποτε και για αυτο να μην παιζει.επισης δεν ξερω αν αυτο το config ειναι για hol tv ή για Ote tv.σε ote tv η τελευτεια ethernet ειναι stb.δεν ξερω αν η Hol κανει το ιδιο στο δικο της ρουτερ γιατι νομιζω οτι δεν το κανει με βαση καποιο αλλο θεμα που μιλαγαμε εδωμεσα.

Δημοσ.

Μα το V7 έχω κι εγώ.
Το αρχείο του dr_papas είναι για HOL, όπως γι'αυ τό έγινε το παρόν θέμα. :)
Δοκίμασα στην τελευταία, όπως με συμβούλευσε ο dr_papas, αλλά και στην 1η. Πιθανώς δοκίμασα και άλλες, αλλά δεν θυμάμαι ποιές.

Δημοσ.

Μα το V7 έχω κι εγώ.

Το αρχείο του dr_papas είναι για HOL, όπως γι'αυ τό έγινε το παρόν θέμα. :)

Δοκίμασα στην τελευταία, όπως με συμβούλευσε ο dr_papas, αλλά και στην 1η. Πιθανώς δοκίμασα και άλλες, αλλά δεν θυμάμαι ποιές.

με ποιο firmware εχει δοκιμαστει το αρχειο του Dr_papas?

το v7 ερχεται με το firmware 7.x.x.x αλλα και υπαρχει και η εκδοση 8.x.x.x που ισως καμια μικρα πραγματα να αλλαζουν στις εντολες.οποτε μηπως δεν παιζει για αυτο το λογο?Aν ειναι για hol tv οπως λες θα πρεπε να παιζειAαν ειναι για οτε tv εκει πολλα μπορει να αλλαζουν οπως αυτο που εγραψα πιο πανω για την stb που δεν ξερω αν ισχυει αλλα νομιζω οτι στην Hol δεν υπαρχει συγκεκριμενη θυρα για stb ή εγω δεν βρισκω κατι στο site της.Λεει απλα κουμπωστε το σε μια ethernet χωρις να λεει σε ποια. Δεν ξερω αν παιζουν σαν stb και internet ολες και απλα τις χωριζουν με καποιο vlan id ή δεν ξερω τι.

Δημοσ.

Έχει την 8.2.6.5, οπότε ίσως φταίει αυτό, όπως είπες.
Θα το δοκιμάσω (όταν με το καλό βρω χρόνο) και θα ξαναγράψω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...