akis337 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Γεια σας παιδια,ειμαι κατοχος Lg G2 εδω και ενα χρονο και σκεφτομαι να παρω το G4! Υπαρχει καποιος που εχει κανει την μεταβαση αυτη να μου πει θετικα και αρνητικα? Η διαρκεια μπαταριας ειναι εξισου καλη? Φοβαμαι μην την πατησω οπως με το G3 που δεν ειχα μεινει απολυτα ικανοποιημενος. Ευπροσδεκτες ολες οι αποψεις.
technology_guy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Από το 2 μέχρι το 4 υπάρχουν πολλές αλλαγές ευχάριστες κυρίως. Εννοείται πως θα μείνεις ευχαριστημένος με το 4. 1
Kostasspil Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Εξίσου καλή με του G2 δεν είναι (μπαταρία), αλλά σίγουρα θα σε ικανοποιήσει σαν συσκευή. Γιατί όμως ψάχνεσαι να αλλάξεις μετά από 1 χρόνο..?
akis337 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχω καποιο θεμα με το G2 ,απλα η διαφορα στην τιμη εαν πουληθει το G2 ειναι ανεκτη συν οτι χρειαζομαι περισσοτερα GB.
AlienTechGR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αφού θες περισσότερα GB πούλα αυτό που έχεις τώρα και πάρε το LG G2 32GB.
2.1Ohm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Koιτα ειχα g2 σαν δευτερη συσκευη( μ τν ειχαν κανει δωρο) και g4 σασν κυρια συσκευη!Το g4 επεσε σε νερο και με αφησε και 3 βδομαδες ειχα το g2! Εκτος τν οθονη που ειναι πιο μικρο κ οχι τοσο φωτεινη και τν καμερα πραγματικα δν υπαρχειλογος να αλλαξεις!Σχεδων το ιδιο γρηγορο(με κιτ κατ παντα δν το εκανα λολλιποπ γιατι πολλα ακουγονται και βαριομουν να ασχοληθω) μπαταρια 2πλασια σχεδων πολυ πιο μαζεμενο με πολυ κλτρο screen to body ratio! Δν αξιζει να αλλαξεις περιμενε για το 5αρι η πανε σε καμια αλλη συσκευη που εχει πιο πολλα να προσφερει για να δικαιολογησεις καπως τν ευατο σου οτι αξιζε!Πολλα χρηματα για το τπτ ακομα κραταει καλα το g2 εναν χρονο βγαζει ΑΝΕΤΑ και θα εχει ακομα κορυφαιες επιδωσεις!Αμα βαρεθηκε το κινητο παρτου μια θηκη να αλλαξεις τν αισθηση στο χερι και βαλτου κ μια custom rom να αλλαξεις και το λειτουργικο να νμζεις οτι ειναι "καινουριο" κινητο! (υπαρχει ηδη και η ρομ σαν του g4 να το κανεις να φαινεται σαν g4!)Για θεμα χορητηκοτητας υπαρχει και το otg οτι δν ειναι αναγκαιο να τα εχεις σε ενα στικακι η οταν "γεμιζει" τις φωτογραφιες βιντεο κτλ τα μεταφερεις εκει κ εισαι αρχοντας! 2
Peiraias28 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μην λεμε οτι θελουμε εδω μεσα πως ειναι δυνατόν να συγκρίνετε g2 με g4? Πια η λογικη μου λετε? Μπορει να μου πείτε σε τι ειναι καλυτερο το g2? Σε καμερα? Επεξεργαστή? (εξαπυρινος) Ανάλυση? Ραμ? Οθονη? Και αυτονομια πλέον δεν εχουν μεγαλη διαφορα Δεν μπορώ να καταλαβω πως συμβουλεύεται ατομα εδω μέσα τοσο λανθασμενα.. Και πληροφοριακά το λεω οτι το lg g2 το ειχα 2 φορες και το g4 μια και κανενα απο τα δυο δεν εχω τωρα.. κινητα ειναι παιδια μην περιμένετε να σας φτιαξουν και φραπε γτ καπως ετσι το πατε εδω μεσα 1
2.1Ohm Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μην λεμε οτι θελουμε εδω μεσα πως ειναι δυνατόν να συγκρίνετε g2 με g4? Πια η λογικη μου λετε? Μπορει να μου πείτε σε τι ειναι καλυτερο το g2? Σε καμερα? Επεξεργαστή? (εξαπυρινος) Ανάλυση? Ραμ? Οθονη? Και αυτονομια πλέον δεν εχουν μεγαλη διαφορα Δεν μπορώ να καταλαβω πως συμβουλεύεται ατομα εδω μέσα τοσο λανθασμενα.. Και πληροφοριακά το λεω οτι το lg g2 το ειχα 2 φορες και το g4 μια και κανενα απο τα δυο δεν εχω τωρα.. κινητα ειναι παιδια μην περιμένετε να σας φτιαξουν και φραπε γτ καπως ετσι το πατε εδω μεσα Πλακα κανεις ετσι? Ραμ δν υπαρχει λογος για 3 ακομα και με τα 2 μια χαρα βολευεσε! Επεξεργαστης αμα μετρας πυρινες τοτε μπορει να ειναι κλτρος αλλα μεγαλες διαφορες δν θα δεις! Οθονη ναι ειναι λιγο κλτρη του g4 αλλα quadhd με Fhd δν θα καταλαβεις διαφορα οσο και να προσπαθεις να την δεις! Αυτονομια εχουν τεραστια διαφορα σχεδων διπλασια του g2! Kαμερα ενταξη υπερεχει αρκετα το g4! Aλλα αμα θελεις να κοροιδευεις τν ευατο σου και να σκασεις αλλα 250 ευρο να παρεις το g4 εσυ καντο! Η διαφορα που υπαρχει αναμεσα στα δυο μοντελα δν δικαιολογει αυτο το ποσο ειναι μια πολυ αξιολογη συσκευγ το g2 και δν εχει το παραμικρο προβλημα ακομα ουτε με λαγκ ουτε με τπτ! Οτι κανει το κανει εξισου καλα οπως τν πρωτη μερα που βγηκε! Εννοειται ειναι κλτρο το g4 αλλα γιατι να δωσει +250 ευρο για ενα πραγμα που τα κανει απλα λιγο κλτρα απο αυτο που εχει?! 1
Mpompo27 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Πλακα κανεις ετσι? Ραμ δν υπαρχει λογος για 3 ακομα και με τα 2 μια χαρα βολευεσε! Επεξεργαστης αμα μετρας πυρινες τοτε μπορει να ειναι κλτρος αλλα μεγαλες διαφορες δν θα δεις! Οθονη ναι ειναι λιγο κλτρη του g4 αλλα quadhd με Fhd δν θα καταλαβεις διαφορα οσο και να προσπαθεις να την δεις! Αυτονομια εχουν τεραστια διαφορα σχεδων διπλασια του g2! Kαμερα ενταξη υπερεχει αρκετα το g4! Aλλα αμα θελεις να κοροιδευεις τν ευατο σου και να σκασεις αλλα 250 ευρο να παρεις το g4 εσυ καντο! Η διαφορα που υπαρχει αναμεσα στα δυο μοντελα δν δικαιολογει αυτο το ποσο ειναι μια πολυ αξιολογη συσκευγ το g2 και δν εχει το παραμικρο προβλημα ακομα ουτε με λαγκ ουτε με τπτ! Οτι κανει το κανει εξισου καλα οπως τν πρωτη μερα που βγηκε! Εννοειται ειναι κλτρο το g4 αλλα γιατι να δωσει +250 ευρο για ενα πραγμα που τα κανει απλα λιγο κλτρα απο αυτο που εχει?! Κοιτα πρεπει να εχεις κόλλημα με το g2 εσυ δεν εξηγείτε αλλιός.. Δεν λεω καλο και αγιο το g2 αλλα δυστυχώς πολυ πισω απο το g4 μπες δεν κανενα βιντεο με αυτα τα 2 και θα καταλαβεις αν μετραω εγω τους πύρινες αν ειναι 4 η 6 και την ραμ απο 2 σε 3 και μετα τα ξαναλέμε δεν πιστεύω πως υπαρχει κάποιο καλυτερο αυτην την στιγμή στην Ευρωπαϊκή αγορα σε αυτα τα λευτα
2.1Ohm Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Κοιτα πρεπει να εχεις κόλλημα με το g2 εσυ δεν εξηγείτε αλλιός.. Δεν λεω καλο και αγιο το g2 αλλα δυστυχώς πολυ πισω απο το g4 μπες δεν κανενα βιντεο με αυτα τα 2 και θα καταλαβεις αν μετραω εγω τους πύρινες αν ειναι 4 η 6 και την ραμ απο 2 σε 3 και μετα τα ξαναλέμε δεν πιστεύω πως υπαρχει κάποιο καλυτερο αυτην την στιγμή στην Ευρωπαϊκή αγορα σε αυτα τα λευτα Δεν εχω κολλημα απλα γιατι να σπαταλησει τα λεφτα του για να ανοιγει 2 δευτερολεπτα πιο γρηγορα το facebook? Παμε καλα?! Τι κολλημα ειναι αυτο να εχεις οτι πιο τοπ κυκλοφορει? Το παιδι εχει μια χαρα αξιολογο κινητο που τα κανει ΟΛΑ πολυ καλα γιατι να σπαταλησει τζαμπα τα λεφτα του?! Αμα του περισευαν και δν τον ενοιαζε δν θα ανοιγε καν threat και θα πηγαινε να το τσιμπησει! Απο την στιγμη που το σκεφτεται για λογους δικους του εγω λεω τν αποψη μου κ εσυ πες την δικια σου! Πες μου κατι που δν μπορει να κανει το g2 και θα σου πω ΝΑΙ αξιζει το g4! Πες μου 1 εφαρμογη που θελει παραπανω απο 2 gb ram και θα σου πω ΝΑΙ πανε στα 3 ραμ! Πες μου 1 εφαρμογη που δν τρεχει τελεια με τν sd800 και πανε στον sd808 και θα σου πω ΝΑΙ πανε στο g4!(και μν ξεχνας το g4 εχει 4 low power core και 2 high power οποτε ο εξαπυρινος ειναι απλα για εξοικονομιση μπαταριας και βοηθαει ΕΛΑΧΙΣΤΑ στο Multitask η βαριες εφαρμογες) Το μονο που μπορω να δωσω τα ευσιμα ειναι στην καμερα που ενταξη εμενα προσωπικα δν με πειραζει αμα ηθελε ομως τελεια φωτογραφικη θα επερνες η τσεπης η dslr το παιδι! Και αμα εσενα δν σε νοιαζει η μπαταρια εμενα με νοιαζει γτ ειμαι ολη μερα εξω απο το σπιτι και θελω το κινητο μ να κραταει μια μερα και να το χρησιμοποιω οπως θελω εγω οχι να προσπαθω να κανω εξοικονομιση για να βγαλω τν μερα μου και αυτο αμα την βγαλω(μιλαω γιατ ο g4) Eχετε μπει ολοι στο τρυπακι του κλτρου κινητου και ειστε "θυματα" του μαρκετινγκ μ φαινεται.. Δν λεω και εγω ημουν μεχρι πριν λιγο καιρο αλλα καιρος να ξυπνησουμε..Στην Ελλαδα τις κρισης και δινουμε τα λεφτα μας αβερτα για βλακειες.. 5
Mpompo27 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν εχω κολλημα απλα γιατι να σπαταλησει τα λεφτα του για να ανοιγει 2 δευτερολεπτα πιο γρηγορα το facebook? Παμε καλα?! Τι κολλημα ειναι αυτο να εχεις οτι πιο τοπ κυκλοφορει? Το παιδι εχει μια χαρα αξιολογο κινητο που τα κανει ΟΛΑ πολυ καλα γιατι να σπαταλησει τζαμπα τα λεφτα του?! Αμα του περισευαν και δν τον ενοιαζε δν θα ανοιγε καν threat και θα πηγαινε να το τσιμπησει! Απο την στιγμη που το σκεφτεται για λογους δικους του εγω λεω τν αποψη μου κ εσυ πες την δικια σου! Πες μου κατι που δν μπορει να κανει το g2 και θα σου πω ΝΑΙ αξιζει το g4! Πες μου 1 εφαρμογη που θελει παραπανω απο 2 gb ram και θα σου πω ΝΑΙ πανε στα 3 ραμ! Πες μου 1 εφαρμογη που δν τρεχει τελεια με τν sd800 και πανε στον sd808 και θα σου πω ΝΑΙ πανε στο g4!(και μν ξεχνας το g4 εχει 4 low power core και 2 high power οποτε ο εξαπυρινος ειναι απλα για εξοικονομιση μπαταριας και βοηθαει ΕΛΑΧΙΣΤΑ στο Multitask η βαριες εφαρμογες) Το μονο που μπορω να δωσω τα ευσιμα ειναι στην καμερα που ενταξη εμενα προσωπικα δν με πειραζει αμα ηθελε ομως τελεια φωτογραφικη θα επερνες η τσεπης η dslr το παιδι! Και αμα εσενα δν σε νοιαζει η μπαταρια εμενα με νοιαζει γτ ειμαι ολη μερα εξω απο το σπιτι και θελω το κινητο μ να κραταει μια μερα και να το χρησιμοποιω οπως θελω εγω οχι να προσπαθω να κανω εξοικονομιση για να βγαλω τν μερα μου και αυτο αμα την βγαλω(μιλαω γιατ ο g4) Eχετε μπει ολοι στο τρυπακι του κλτρου κινητου και ειστε "θυματα" του μαρκετινγκ μ φαινεται.. Δν λεω και εγω ημουν μεχρι πριν λιγο καιρο αλλα καιρος να ξυπνησουμε..Στην Ελλαδα τις κρισης και δινουμε τα λεφτα μας αβερτα για βλακειες.. Οποιος εχει να δώσει γτ να μην το κανει? Γτ να περιμένει το g2 να καταρευση το πολυ ενα χρονο του δίνω.. Το g2 με 180-200 ευρο το πουλαει ανετα σαν μεταχειρισμένο το να βαλει αλλα 130+ ευρο να παρει το g4 θα ειναι λαθος? (τα 250 που λες εσυ δεν ξερω που πανε) το να εχει 32gb και sd και αφαιρούμενη μπαταρια + ολα τα παραπανω μην τα ξαναλέμε πιστευεις πως δεν θα ειναι καλη επένδυση για ενα κινητο που θα βγαλει ανετα πανω απο 3 χρονακια
2.1Ohm Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 180-200?!180 αμα ειναι τυχερος και 350 βρησκει το g4 παλι ειναι ιΠΟΛΛΑ λεφτα το +170!Και για να παρεις και μπαταραρει πρεπει να δωσει αλλα 20!Οσο για τν χωρο με ενα otg λυνεται!Πισιτευω οχι δν ειναι καλη επενδυση! Γιατι πρωτον δν ειναι επενδυση! Αυριο μεθαυριο αμα θελει να το πουληση στν μιση τιμη θα το δωσει γιατι η τιμη του πεφτει με γεωμετρικη προοδο 2ον ειναι πολλα τα λεφτα Ξαναλεω για να παρει συσκευη που απλα θα κανει τα πραγματα 2-3 δευτερολεπτα πιο γρηγορα! (που μπορει να βαλει μια custom rom το παιδι και να τα κανει και πιο γρηγορα απο το g4)!Και κινητο επενδυση δν το λες αμα παρεις παραδειγμα απο εμενα 5 χρονια δν μ επεσε απο το χερι κινητο κατω ειχα g4 επεσε σε νερο και παπαλα!Μετα πηρα το g2 τις μανας μου και ειδα οτι δν ειχε σχεδν καμια μα καμια διαφορα ουτε σε ταχυτητα ουτε σε laggs και μλκιες οποτε ενιωσα "ΜΑΚΑΚΑΣ" που εδωσα 400+ ευρω ενω μπορουσα να δωσω τα μισα και να εχω πανω κατω το ιδιο πραγμα και την διαφορα να παω να την ξοδευψω σε πραγματα που πραγματικα αξιζουν! 1
Fulgore Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μην λεμε οτι θελουμε εδω μεσα πως ειναι δυνατόν να συγκρίνετε g2 με g4? Πια η λογικη μου λετε? Μπορει να μου πείτε σε τι ειναι καλυτερο το g2? Σε καμερα? Επεξεργαστή? (εξαπυρινος) Ανάλυση? Ραμ? Οθονη? Και αυτονομια πλέον δεν εχουν μεγαλη διαφορα Δεν μπορώ να καταλαβω πως συμβουλεύεται ατομα εδω μέσα τοσο λανθασμενα.. Και πληροφοριακά το λεω οτι το lg g2 το ειχα 2 φορες και το g4 μια και κανενα απο τα δυο δεν εχω τωρα.. κινητα ειναι παιδια μην περιμένετε να σας φτιαξουν και φραπε γτ καπως ετσι το πατε εδω μεσα Δηλαδη ανοικεις και εσυ στην κατηγορια που τα κραταει τα κινητα της και δεν αλλαζει συχνα οχι αστεια Επισης αυτα που γραφεις ειναι τελειως ασχετα με το θεμα. Τα παιδια εδω λενε οτι δεν αξιζει η μεταβαση επειδη ο ts εχει ηδη το lg g2 και πως τα extra αυτα που αναφερεις παραπανω του G4 αν δεν τα χρειαζεται ο ts δεν δικαιολογουν την χρηματικη διαφορα καθως το κινητο βγαζει ανετα,τουλαχιστον μεχρι το επομενο LG G5. 1
Mpompo27 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδη ανοικεις και εσυ στην κατηγορια που τα κραταει τα κινητα της και δεν αλλαζει συχνα οχι αστεια Επισης αυτα που γραφεις ειναι τελειως ασχετα με το θεμα. Τα παιδια εδω λενε οτι δεν αξιζει η μεταβαση επειδη ο ts εχει ηδη το lg g2 και πως τα extra αυτα που αναφερεις παραπανω του G4 αν δεν τα χρειαζεται ο ts δεν δικαιολογουν την χρηματικη διαφορα καθως το κινητο βγαζει ανετα,τουλαχιστον μεχρι το επομενο LG G5. Το παιδι ρωταει αν αξιζει? και τα θετικα και τα αρνητικά του g4.. Και σαφώς και αξίζει γτ σε ολα ειναι κλάσης ανώτερο το g4 Τι τι προσφερει το καθε κινητο ειναι σχετικο συνήθως η αναβαθμίσεις που γίνονται στα νεοτερα μοντελα ειναι Καμερες Ταχύτητες Οθονες αναλύσεις Κτλ. Δλδ τι θελετε να σας βγαλουν? Οπως ειπα και πιο πανω μην περιμένετε να σας φτιαξουν φραπεδακι.. Δλδ οτι ειναι σε Όλα καλυτερο και οτι εχει 32gb και sd και αφαιρούμενη μπαταρια με μεγαλύτερη οθονη πιστεύετε οτι δεν αξιζει? Σχετικά ειναι πως το βλεπει ο καθενας αλλα στην πραγματικότητα ειναι πολυ ανώτερο απο όποια πλευρα και να το δει κανεις 2
2.1Ohm Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Προφανος καθε μοντελο πανω θα ειναι κλτρο απο το προηγουμενο(υπαρχουν και ελαχιστες εξερεσεις) αλλα το αν αξιζει η οχι δν σημενει μονο αμα ειναι κλτρο!Το αξιζει για καποια ατομα ειναι διαφορετικο απο τα αλλα!Για εμενα οπως πιστευω και για αρκετους εδω μεσα δν φτανει μονο να ειναι κλτρο γιατι μπαινει και το οικονομικο στην μεση!! Αμα μας ενοιαζε πιο κινητο ειναι το κλτρο απλα θα το περναμε! Οπως και απο το g4 υπαρχει κλτρο κινητο τι σημενει πρεπει να το πουλησει και να δωσει αλλα 200 για να παρει καποιο κλτρο?!Απο την στιγμη που μπαινουν τα λεφτα στην μεση και δν ειναι και λιγα τα 200 ευρο τοτε ΟΧΙ δν αξιζει!Γιατι για 200 ευρο περνεις ενα 2ο g2 και οχι απλα μια συσκευη! Με 200 ευρω βγαζω σχεδων τν μηνα μου εγω(χωρις εννοικια) οχι δινω για ενα κινητο.. Θα δωσει ΤΟΣΑ λεφτα γιατι? Για να ανοιγει 3 δευτερολεπτα γρηγοροτερα μια εφαργμογη για να κραταει ενεργη μια παραπανω εφαρμογη στο προσκηνιο και να εχει παραπανω pixel στην οθονη λες και θα το κτλβει ποτε οτι υπαρχουν..Ειναι πολυ ανωτερο απο ολες τις πλευρες!Οπως και το galaxy s6 edge + η note 5 ειναι ανωτερο σχεδων απο οποια πλευρα και να το δει αλλα τι σημενει αυτο θα δωσουμε 700 ευρο για κινητο?!?Ας σοβαρευτουμε λιγο εδω μεσα! Το g2 μπορει να θεωρηθει ακομα flagship μεχρι το 2015 και δν υπαρχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΑΙ εφαρμογη η παιχνιδι το οποιο δν το σηκωνει η καλα καλα ζοριζεται για να το σηκωσει οποτε η αναβαθμιση να γινεται οταν υπαρχει αναγκη οχι καλο στν εγκεφαλο!Εκτος απο την φωτογραφικη ουσιαστη διαφορα για να δικαιολογησει τα επιπλεον χρηματα δν υπαρχουν οσο και να ψαχνεις! Ενα λιγο κλτρο δν δικαιολογει 200 ευρο επιπλεον!Εγω θελω να ακουσω τι αποφασησε ο TS γιατι μ φαινεται και σε αυτο το θεμα τζαμπα μαλωνουμε χωρις τν "ξενοδοχο" 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα