Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Τίποτα δεν ειναι απροσπέλαστο. Και δεν υπάρχει μόνο το little snitch ένα παράδειγμα έφερα. Αλλα αν κάποιος θέλει να κάνει σοβαρή ζημιά θα την προκαλέσει ότι και να κάνεις. Από εκεί κ πέρα ή αποδέχεσαι το ρίσκο με τις "περιέργες" εφαρμογές κ τελειώνει η υπόθεση ή δεν το κάνεις κ δεν τις εγκαθιστάς. Προσωπικά τόσα χρόνια στα mac δεν έχω συναντήσει "περίεργες" εφαρμογες με malware, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Έχει σημασία και από που επιλέγεις να τις αποκτήσεις καθώς και την προέλευση τους. Agreed, απλα το ξεκαθαριζω, επειδη στο προηγουμενο μηνυμα σου φαινεται ως πανακεια το Little Snitch (και το καθε Little Snitch) κατι το οποιο προφανως δεν ισχυει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cf2233 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Και βέβαια δεν είναι πανάκεια τέτοιου είδους προγράμματα, είναι όμως ένα καλό και απλό εξτρα level security σε περίπτωση που πάρεις το ρίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δεν χρειάζεται να κάνεις ειρωνική πλακίτσα για να ρωτήσεις αυτό που θέλεις, αλλά οκ το δέχομαι. Εγώ δεν μίλησα για αλεξίσφαιρο σύστημα αλλά για έναν τρόπο με τον οποίο προσπαθώ να προστατεύσω και τον υπολογιστή μου και τα δεδομένα μου. Εάν κάποιος διαφωνεί με αυτό, ελεύθερα μπορεί να πει την δική του άποψη και τον δικό του τρόπο προφύλαξης. Κανένας δεν μπορεί να νιώθει ασφαλείς ότι κι αν κάνει. Πες μας τώρα εσύ τι κάνεις για να προστατεύεις τα δεδομένα σου και τον υπολογιστή σου? Ίσως ο δικός σου τρόπος να είναι καλύτερος. Λοιπόν... περιμένω. Τα USB για να σου λύσω και την απορία τα χρησιμοποιώ μόνο στο "καθαρό" λειτουργικό. Συγνώμη αν κατάλαβες ειρωνεία. Νόμισα πως το (καλοπροαίρετο χαμόγελο) ήταν αρκετό. Ο δικός μου τρόπος είναι απλός: δεν τρέχω πειρατικό software στο mac μου. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής αυτό προέκυψε περισσότερο λόγω της χρήσης που κάνω στο mac παρά λόγω ευσυνειδησίας. Απλώς, δεν χρειάζομαι κάποια πανάκριβη εφαρμογή έτσι ώστε να με δελεάσει η πειρατεία της. Κάποιες εφαρμογές όμως που χρησιμοποιώ αρκετά (και δεν είχαν και απαγορευτικό κόστος) τις έχω αγοράσει (πχ Paragon NTFS, SuperDuper, 1Password, iFlicks, Pixelmator). Εκτός αυτού, το Mac το χρησιμοποιεί και η γυναίκα μου, από την οποία, ως ΠΑΝΤΕΛΩΣ άσχετη με υπολογιστές, δεν έχω την απαίτηση να καταλαβαίνει πότε και τί πρέπει να προσέχει για να μην κολλήσει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Σχεδόν σίγουρος (λέω σχεδόν) είσαι μόνο με clean install και μετά vm..αλλά με βασική προϋπόθεση το osx να είναι καθαρό(γίνεται αυτό?) Δηλαδή αν έχεις τσιμπήσει ένα keylogger στο osx..και μετά κάνεις "ματσακονιές" στο vm...το μόνο που θα καταφέρεις είναι σβήνοντας το να επαναφέρεις ένα καθαρό vm! Το τι passwords έχει τσιμπήσει ο key logger...είναι άλλο θέμα! Anyway όπως είπε και ο φίλος από πάνω χρυσή τομή.. και...κάνα switchακι..απλά γα να δυσκολέψουμε κάπως την κατάσταση! Επίσης όπως λέει άλλος φίλος.. αν δεν θες να κολλήσεις κάτι...ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΣ!! Υ.Γ. Τελικά ποιος είναι πιο έξυπνος.. η γάτα ή το ποντίκι...σκεφτείτε και θα έχετε απάντηση για το αν μπορείτε να είστε 100% σίγουροι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα