nikon55 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους Έχω το εξής τρελό πρόβλημα, που πρώτη φορά μου συμβαίνει εδώ και 25 χρόνια που ασχολούμαι με τους υπολογιστές. Ο υπολογιστής έχει Μητρική Gigabyte Z97M-D3H CPU 4790K 2 μνήμες CORSAIR 8GB PC3-10600 η κάθε μία Το πρόβλημα ξεκίνησε ακριβώς πριν μια εβδομάδα και είναι το εξής Ο υπολογιστής δεν ανοίγει ενώ δουλεύει κανονικά το τροφοδοτικό. Βγάζω την μία μνήμη και ανοίγει ο υπολογιστής. Τον κλείνω ξαναβάζω την μνήμη και ανοίγει κανονικά. Την άλλη μέρα πάλι δεν ανοίγει. Βγάζω την άλλη μνήμη και όχι αυτή που είχα βγάλει την προηγούμενη και ανοίγει κανονικά. Τον κλείνω και ξαναβάζω την δεύτερη μνήμη και ανοίγει κανονικά. Αυτό το τρελό πρόβλημα δεν μου έχει ξανατύχει και παρακαλώ αν κάποιος έχει γνώσεις να μου πει την γνώμη του. Ευχαριστώ
benign Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δοκιμη με αλλο τροφοδοτικο και mem test. Ποιο τροφοδοτικο εχετε?
nikon55 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δοκιμη με αλλο τροφοδοτικο και mem test. Ποιο τροφοδοτικο εχετε? Καλημέρα και σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. mem test έκανα μετά από επανεκκίνηση και τα Windows δεν μου έβγαλαν πρόβλημα. Τροφοδοτικό έχω ένα CHIEFTEC 550W
kondoras Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 To memtest πόση ώρα το έτρεξες; Το καλώδιο που συνδέει τροφοδοτικό με μητρική πατάει καλά;
nikon55 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 To memtest πόση ώρα το έτρεξες; Το καλώδιο που συνδέει τροφοδοτικό με μητρική πατάει καλά;; Σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Έκανα το MemTest86 και αν θυμάμαι καλά έκανε περίπου 85 λεπτά για τα 16 Gb Το έβγαλα τώρα και ξαναέβαλα όλα τα καλώδια που πάνε από το τροφοδοτικό στην μητρική και επίσης έβγαλα τα πάντα , σκληρούς , dvd , αλλά το πρόβλημα παραμένει. Πρέπει να βγάλω την μια από τις 2 μνήμες για να ανοίξει. Ο υπολογιστής δεν έχει τίποτα επάνω εκτός από μια ασύρματη κάρτα δικτύου Netgear ,ένα DVD και δύο σκληρούς. Ούτε καν κάρτα γραφικών, χρησιμοποιώ την κάρτα γραφικών της μητρικής γιατί έχω μεγάλη ανάγκη από υπολογιστική δύναμη αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο σε γραφικά. Δεν έχω σήμερα τροφοδοτικό δεύτερο για να το δοκιμάσω όπως είπε ο φίλος Bening , θα φέρω αύριο ένα τροφοδοτικό από υπολογιστή της δουλειάς να το δοκιμάσω και αυτό.
nikon55 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Reset το BIOS. Δεν έχω κάνει ποτέ Reset το BIOS πρέπει δηλαδή να βρω το jumper στην μητρική που το κάνει από το manual.
eliasjuve Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ναι ή να βγάλεις την μπαταριούλα. Αφού πρώτα το βγάλεις από την πρίζα εννοείται κάνεις reset το αφήνεις κανά λεπτό και μετά δοκιμάζεις.
iVentz Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Βγάζω την μία μνήμη και ανοίγει ο υπολογιστής. Τον κλείνω ξαναβάζω την μνήμη και ανοίγει κανονικά. Την άλλη μέρα πάλι δεν ανοίγει. Βγάζω την άλλη μνήμη και όχι αυτή που είχα βγάλει την προηγούμενη και ανοίγει κανονικά. Τον κλείνω και ξαναβάζω την δεύτερη μνήμη και ανοίγει κανονικά. 2 φορες μου εχει τυχει σε 2 διαφορετικα PC και ηταν θεμα τροφοδοτικου
nikon55 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ναι ή να βγάλεις την μπαταριούλα. Αφού πρώτα το βγάλεις από την πρίζα εννοείται κάνεις reset το αφήνεις κανά λεπτό και μετά δοκιμάζεις. Σ΄ευχαριστώ θα το δοκιμάσω 2 φορες μου εχει τυχει σε 2 διαφορετικα PC και ηταν θεμα τροφοδοτικου Κι εμένα προς τα εκεί πάει το μυαλό μου αλλά σήμερα δεν μπορώ να το δοκιμάσω με άλλο τροφοδοτικό. Αύριο Σ΄ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα