Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μ εψηνε τα παντα ολα free :P

Βασικα πιστευω χρειάζεται ολόκληρη μελετη για αυτο γιατι:

1.Θα βγαζε χρήμα απο τις πωλήσεις SurfaceBook,θα χανε αυτες του Office

2.Θα γκρινιαζαν οι άλλοι κατασκευαστες (βλ. Lenovo)

Πολλοι παράγοντες,δε θα μουν τόσο σιγουρος οτι θα ειχε κέρδος γι αυτή,ειδικα απο τη στιγμή που το MS Office έχει εδραιωθεί στον επαγγελματικό τομεα.

Η Apple ειναι εταιρία hardware που βγαζει και software ενω η Microsoft εταιρία software που βγάζει και hardware,δεν ξερω αν γίνεται κατανοητό αυτο που θελω να πω.

Δημοσ.

Θα μ εψηνε τα παντα ολα free :P

Βασικα πιστευω χρειάζεται ολόκληρη μελετη για αυτο γιατι:

1.Θα βγαζε χρήμα απο τις πωλήσεις SurfaceBook,θα χανε αυτες του Office

2.Θα γκρινιαζαν οι άλλοι κατασκευαστες (βλ. Lenovo)

Πολλοι παράγοντες,δε θα μουν τόσο σιγουρος οτι θα ειχε κέρδος γι αυτή,ειδικα απο τη στιγμή που το MS Office έχει εδραιωθεί στον επαγγελματικό τομεα.

Η Apple ειναι εταιρία hardware που βγαζει και software ενω η Microsoft εταιρία software που βγάζει και hardware,δεν ξερω αν γίνεται κατανοητό αυτο που θελω να πω.

Ναι αλλά το Office κοστίζει για το σπίτι 149€, όταν όμως πληρώνω 1500€ για ένα λάπτοπ της Microsoft θέλω να έχω και δωρεάν τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνω την δουλειά μου. Το επαγγελματικό Office ας είναι χωριστά με πληρωμή. 

Δημοσ.

Ναι αλλά το Office κοστίζει για το σπίτι 149€, όταν όμως πληρώνω 1500€ για ένα λάπτοπ της Microsoft θέλω να έχω και δωρεάν τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνω την δουλειά μου. Το επαγγελματικό Office ας είναι χωριστά με πληρωμή.

Αν μπορεις να μαζεψεις 1500 για surface Book, μπορεις να μαζεψεις και για το office.

Επισης, υπαρχει και το online office.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μία μικρή διόρθωση. 

Τo Office για το σπίτι κοστίζει (62,50 δια 5 = 12,5 λίρες) = 17,1 ευρώ το χρόνο

Amazon

Δημοσ.

Πριν μερικά χρόνια το iwork είχε περίπου 20 ευρώ η εφαρμογή.

Αυτό που άλλαξε είναι η επικοινωνία με τις  αντίστοιχες εφαρμογές του ios. Μπορείς πχ να γράφεις στο tablet και να συνεχίζεις από το γράμμα που σταμάτησες στον υπολογιστή στην ίδια στιγμή.

Είναι εύχρηστα και απλά προγράμματα αλλά ακριβώς επειδή τα κάναν συμβατά με το ios έχουν λιγότερες δυνατότητες από αυτές που είχαν πριν από μερικά χρόνια. Επίσης με το πέρασμα των χρόνων δεν βελτιώθηκαν σε χαρακτηριστικά απλά έγιναν όλο και πιο συμβατά μεταξύ τους.

Αυτό σημαίνει πως στον επόμενο χρόνο θα πρέπει να υπάρξουν πιο προηγμένα χαρακτηριστικά αν και λογικά περιορισμός θα είναι οι εφαρμογές για το ios. Δηλαδή αυτές θα πρέπει να εξελιχθούν για να ανέβει το επίπεδο και στο desktop.

Δημοσ.

Μία μικρή διόρθωση. 

Amazon

Μιλάω για την 2016 έκδοση που την πληρώνεις μία φορά. http://www.microsoftstore.com/store/msde/de_DE/pdp/Office-Home-amp-Student-2016/productID.324399400?ICID=All_Office_ModO_HS16

Όσο για τον φίλο παραπάνω, γιαυτό ακριβώς τον λόγο αγόρασα το Macbook Pro με 1200€ για την ασφάλεια και τις εφαρμογές που μου παρέχει out of the box η εταιρία, δίχως να πρέπει να απεγκαταστώ τα Trial ή να αναγκάζομαι να τα αγοράσω και να πληρώνω κάθε χρόνο Office και Antivirus. Όταν ζητάς απο τον πελάτη για μία Premium συσκευή 1000+ ευρώ τότε πρέπει να προσφέρεις και μία ολοκληρομένη εμπειρία.

• Super Moderators
Δημοσ.

Μιλάω για την 2016 έκδοση που την πληρώνεις μία φορά. http://www.microsoftstore.com/store/msde/de_DE/pdp/Office-Home-amp-Student-2016/productID.324399400?ICID=All_Office_ModO_HS16

[...]

Συγγνώμη ίσως εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να αγοράσω λογισμικό με 150 ευρώ ενώ μπορώ να το "νοικιάζω" (και να απολαμβάνω και τις έξτρα παροχές της συνδρομής) στο υποπολλαπλάσιο της τιμής. Μπορείς να μου το εξηγήσεις;

Δημοσ.

Μία μικρή διόρθωση. 

Amazon

Δεν το πουλάνε με το τεμάχιο. Είτε για έναν είτε για 5 χρήστες 62 λίρες θα δώσεις, άρα γύρω στα 85 ευρώ. 

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη ίσως εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να αγοράσω λογισμικό με 150 ευρώ ενώ μπορώ να το "νοικιάζω" (και να απολαμβάνω και τις έξτρα παροχές της συνδρομής) στο υποπολλαπλάσιο της τιμής. Μπορείς να μου το εξηγήσεις;

Για τον ίδιο λόγο που κάποιοι αγοράζουν βιβλία και άλλοι γράφονται στην βιβλιοθήκη. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...