Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ SOS

ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΤΑΝ ΜΠΕΝΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΟ PC ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ 33,2kb ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΛΩ ΑΛΛΟ PC ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ 56kb.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ............SOS[/b]

Δημοσ.

Αλλαξε μοντεμ! Τι το ψαχνεις... Ισως εχεις 33.600bps μοντεμ... Και μην γραφεις με κεφαλαια και επισης καλωσηρθες στο φορουμ! Τωρα δες και τις ρυθμισεις που εχεις για το ιντερνετ στο ενα και στο αλλο PC να σιγουρευτεις οτι ειναι ιδιες και οτι δεν εχεις το ενα μοντεμ να δουλευει σαν 33.6 ... Το δοκιμασες πολλες φορες? Μπας και ητανε τυχαιο περιστατικο, το καθε μοντεμ αλλωστε μπαινει σε διαφορετικες ταχυτητες στην ιδια γραμμη, αλλα οχι τοσο μεγαλη αποκλιση... Ετσι κι αλλιως 56 ακριβως αποκλειεται να μπηκες, μηπως δεν ειδες καλα?

Δημοσ.
ΟΤΑΝ ΜΠΕΝΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΟ PC ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ 33,2kb ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΛΩ ΑΛΛΟ PC ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ 56kb.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ............SOS[/b]

Υπαρχει modem αναλογκο να μπαινει με 56ΚΒ???? Μηπως εχεις ISDN γραμμη αλla μπαινεις με αναλογικο modem??? :?: :?: Κατα τα αλλα ο kavaliotis νομιζω σε καλυψε. :D :D :D

Δημοσ.

Βαλε τους τελευταιους drivers για το modem σου!!Με 56kb αποκλειεται να μπηκες,μαλλον θα μπηκες με 50,6kb (με τοσο μπαινω και εγω) :)

Δημοσ.

Σας τρώω όλους! Στο παλιό μου σπίτι (μέχρι πρίν ένα μήνα), έμπαινα με ΟΤΕnet με 32kbps, και τώρα στο καινούριο με Teledome από 38 έως 44,6 kbps :D . Το ίδιο σύστημα στην Σητεία (τώρα είμαι Ηράκλειο) συνδέεται καρφί στα 52kbps...

Δημοσ.

Εγώ να δείτε πως σας τρώω! Έμπαινα με 14.400 με μοντεμ 56κ άλλαξα μόντεμ και τώρα έχω την φανταστικ΄΄η ταχύτητα των 30kbs. Δοκίμασα άλλη σύνδεση (smile της otenet) τα ίδια. (HOl exo ...) Στο διπλανό δωμάτιο μπαίνει ένας άλλος Η.Υ. με 38kbs με εσωτερικό μόντεμ. Μάλλον απ' ότι καταλαβαίνω φταίει η γραμμή. Το είπα στον Οτε να έρθει να μου κάνει κανένα καθαρισμό άλλα δεν ξέρουν λέει τι είναι αυτό. :shock: Τι να κάνω γιαυτό?

Δημοσ.

Μαλλον εχουν κατι που λεγεται "φερεφωνο" ή καπως ετσι αν δεν κανω λαθος.. Θα τους παρεις τηλεφωνο και θα τους πεις οτι εχεις παρασιτα στην γραμμη και οτι λογω αυτου δεν μπορεις να μπεις ιντερνετ σε καλες ταχυτητες. Αν δεν ερθουν πρηξτους.. Παντως η λυση ειναι να βαλεις ISDN γραμμη και να κρατησεις απλη PSTN συνδεση ωστε να μην χρεωνεσαι πολυ, αν το σκεφτεις απλα θα πληρωνεις 2.000δρχ παραπανω το διμηνο, μονο αυτο..Και θα μπαινεις σιγουρα πανω απο 50kbps και download πανω απο 5.5kb/sec...

Δημοσ.

pos to pes auto? isdn grammi kai pstn sindesi? to provlima me tin isdn einai omos oti to netmod mpainei stin kentriki priza kai ... to domatio mou einai poli makria apo kei ... exo priza sto domatio mou alla einai megali fasaria na alaxthoun ola ta kalodia ..tis esoterikis egatastasis.. pos mporo na exo tin pstn sindesi kai na mpainei i priza mou sto netmod....?

Δημοσ.
pos to pes auto? isdn grammi kai pstn sindesi? to provlima me tin isdn einai omos oti to netmod mpainei stin kentriki priza kai ... to domatio mou einai poli makria apo kei ... exo priza sto domatio mou alla einai megali fasaria na alaxthoun ola ta kalodia ..tis esoterikis egatastasis.. pos mporo na exo tin pstn sindesi kai na mpainei i priza mou sto netmod....?

Ναι αλλα με χρηση αναλογικου modem που συνδεεται στο netmod. :D :D

Μπορεις να βαλεις το netmod στο δωματιο που ειναι ο υπολογιστης και απο μια αναλογικη θυρα να επιστρεψεις ενα καλδιο στην κεντρικη πριζα του σπιτιου για να εχεις παντου τηλεφωνικο σημα.Αυτο εχω κανει εγω. :D :D

Δημοσ.

Re paidia oloi mpenete me panw katw me thn idia taxuthta (me modem)...

Kante ena aplo test: balte na katebasete kati apo mia phgh pou 8ewreitai gthgorh (twra me moden oles oi phges grhgores einai...) kai deite posa kb/s 8a exete. Pollaplasiate to me 8 kai 8a parete thn allh8hnh taxuthta sundeshs. Px 4k/s*8 = 32kbps!!

Einai gnwsto oti ta windows den deixnoun swsta thn connection speed...

Auth th stigmh exw DSL 1mbps (oxi elleda fusika) kai enw einai 1000kbps (oute kan 1024) se windows mou leei oti eimai sundedemenos sta 1.1...

Trexa gureue!!

Δημοσ.

Nai alla. . i kentriki priza apexei apo tin priza mou se euthia grammi peripou 25 metra... diladi to netmod mporei na mpei se opoiadipote briza? aplos i epistrofi prepei na sindeetai stin kentriki gia na exoun oles oi alles grammes tilefono? re gmt den mporo na to katalabo :oops:

Δημοσ.
Μαλλον εχουν κατι που λεγεται "φερεφωνο" ή καπως ετσι αν δεν κανω λαθος.. Θα τους παρεις τηλεφωνο και θα τους πεις οτι εχεις παρασιτα στην γραμμη και οτι λογω αυτου δεν μπορεις να μπεις ιντερνετ σε καλες ταχυτητες. Αν δεν ερθουν πρηξτους.. Παντως η λυση ειναι να βαλεις ISDN γραμμη και να κρατησεις απλη PSTN συνδεση ωστε να μην χρεωνεσαι πολυ, αν το σκεφτεις απλα θα πληρωνεις 2.000δρχ παραπανω το διμηνο, μονο αυτο..Και θα μπαινεις σιγουρα πανω απο 50kbps και download πανω απο 5.5kb/sec...

Mallon ennoeis feresyxno h PCM!

Oso gia thn symboulh sou na tous parei thlefono poly apla tha sou po 3 poulakia kathontan kai 10 kelahdousan!

O Ote soy yposxetai gia pstn grammh na soy prosferei eggyhmena max nomizo h 9600 kbits h 14400! Dhladh asta na pane! Oti kai an tous peis oute tha idrosei to ayti tous!

H monh lysh einai h Isdn h na baloun to Pcm ston agaphmeno sou geitona! :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
Μαλλον εχουν κατι που λεγεται "φερεφωνο" ή καπως ετσι αν δεν κανω λαθος.. Θα τους παρεις τηλεφωνο και θα τους πεις οτι εχεις παρασιτα στην γραμμη και οτι λογω αυτου δεν μπορεις να μπεις ιντερνετ σε καλες ταχυτητες. Αν δεν ερθουν πρηξτους.. Παντως η λυση ειναι να βαλεις ISDN γραμμη και να κρατησεις απλη PSTN συνδεση ωστε να μην χρεωνεσαι πολυ' date=' αν το σκεφτεις απλα θα πληρωνεις 2.000δρχ παραπανω το διμηνο, μονο αυτο..Και θα μπαινεις σιγουρα πανω απο 50kbps και download πανω απο 5.5kb/sec...[/quote']

Mallon ennoeis feresyxno h PCM!

Oso gia thn symboulh sou na tous parei thlefono poly apla tha sou po 3 poulakia kathontan kai 10 kelahdousan!

O Ote soy yposxetai gia pstn grammh na soy prosferei eggyhmena max nomizo h 9600 kbits h 14400! Dhladh asta na pane! Oti kai an tous peis oute tha idrosei to ayti tous!

H monh lysh einai h Isdn h na baloun to Pcm ston agaphmeno sou geitona! :lol: :lol: :lol:

Ναι εχεις δικιο, φερεσυχνο εννοουσα! Οσο για τον ΟΤΕ, εγω τους πηρα (για φιλο) και την επομενη μερα πηγαν και αποκατασταθηκε το προβλημα, οποτε τι εχεις να χασεις? Οσο για την εγγυημενη ταχυτητα, νομιζω ειναι 24.000kbps ή λιγο παραπανω, αλλα δεν ειμαι σιγουρος, παντως σιγουρα πανω απο 20kbps...

Δημοσ.

Sigoyra mia dokimh tha einai oti kalytero kai makari na boithisoun ton xrhsth pou antimetopizei to problhma syndeshs.

Oso gia to megisto pou soy dinei eggyhmena prepei na einai ligotero apo 20 kbits.

To eixa psaxei ligo to thema meso net giati prin balo adsl h pstn syndesh moy ekane synexeia disconnect kai oi taxythtes htan poly arges.

Tora oson afora tis taxythtes poy yposthrizei mporei na kano lathos alla exo ayth th gnomh.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...