Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο καλο προγραμμα που να μετραει την αποσταση με το κινητο; Και να μη χρειαζεται τα δεδομενα.

Δημοσ.

Σαν ποδηλάτης χρησιμοποιώ το endomondo αλλά δεν είμαι βέβαιος πως αυτό ψάχνεις, είναι πρόγραμμα για αθλητές που μετράει και απόσταση μέσω GPS

Δημοσ.

Το endomondo όμως θέλει να περπατήσεις 10+ μέτρα για να γράψει. Το παιδί θα μετράει αποστάσεις περπατώντας.

Δημοσ.

Υπαρχει καποιο καλο προγραμμα που να μετραει την αποσταση με το κινητο; Και να μη χρειαζεται τα δεδομενα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=oops.gpsdistancemeter&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dgps+%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF&pcampaignid=APPU_1_YIwkVsezHYn0aqvskZAP
Δημοσ.

Δε βλεπω να εχουν καλες βαθμολογιες.. Ισως να εχουν πολλες διαφημισεις; Το σημαντικο ειναι να μη χρησιμοποιει καθολου τα δεδομενα, καθως δεν υπαρχει sim στο τηλεφωνο, και ουτε προκειται να μπει.

Δημοσ.

Δε βλεπω να εχουν καλες βαθμολογιες.. Ισως να εχουν πολλες διαφημισεις; Το σημαντικο ειναι να μη χρησιμοποιει καθολου τα δεδομενα, καθως δεν υπαρχει sim στο τηλεφωνο, και ουτε προκειται να μπει.

Τελειο κανενα δεν ειναι. Το καλυτερο ειναι να δοκιμασεις καποιες εφαρμογες και να δεις ο ιδιος ποια σου κανει. Εγω εβαλα στο κινητο αυτη που σου προτεινα και την δοκιμασα σημερα. Σε διαδρομη με το αυτοκινητο εγραψε η εφαρμογη 22.5km αποσταση ενω το αυτοκινητο εγραψε 22.3km. Δοκιμασα την εφαρμογη και σε διαδρομη με τα ποδια η οποια δεν ξερω ποσα μετρα ειναι αλλα μου φανηκε λιγο τσιμπημενο το αποτελεσμα. Εχω βαλει και την εφαρμογη που σου προτεινει ο saruman και θα την δοκιμασω και αυτη καποια στιγμη.

Δεν χρειαζονται οι εφαρμογες αυτες internet, μονο ενεργο GPS.

Με κλειστο internet δεν εχουν διαφημισεις αυτες οι εφαρμογες, με ανοικτο δεν ξερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...