andrikos66 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, παράγγειλα έναν ssd τον evo 850 βασικά και η σύνδεση του είναι sata 3. Εγώ έχω mb την Asus P6t και βγάζει μόνο sata 2. Αξίζει να βάλω μια pci card που να βγάζει sata 3 για να πάρω το foul από επιδόσεις από τον ssd, ή δεν θα δω μεγάλη διαφορά. (το controller θα κάνει δουλειά) και αν ναι τι μου προτείνεται?
EddieObscurant Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 δεν αξίζει, τα 4κ που ναι σημαντικοτερα θα ναι χαμηλοτερα και στα seq δεν θα καταλαβεις τη διαφορα σε καθημερινή χρηση. Ολα αυτα για controller των 20-40 ευρώ. Φανταζομαι δεν σε ενδιαφερουν των 100+ ευρώ
andrikos66 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ναι σκεφτόμουν αυτό το controller http://www.e-shop.gr/startech-2-port-pci-express-sata-6-gbps-esata-controller-card-p-PER.813785
SPANK Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ στην ίδια περίπτωση με εσενα ειμαι και το σκεφτόμουν αλλα τελικά μετα απο έρευνα που έκανα και γνώμες που πήρα κατέληξα οτι δεν αξίζει
TheELF Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Χώρια που η εκκίνηση από pci είναι δύσκολη και πολύ πιθανόν να μην υποστηρίζεται από τον controller.
eliasjuve Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Όλοι οι controllers που έχουν αυτές οι "φτηνιάρικες" κάρτες είναι επιεικώς αθλιότατοι. Αξίζουν μόνο στην περίπτωση που ο υπολογιστής είναι παλιός και δεν έχει SATA ports ή έχουν βλάβη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα