dioskouros88 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Για προβλήματα δεν ξέρω να σου πω αλλα αυτό που ξέρω μιας και έχω saber σε amd βεβαια είναι πως αντέχει πολλά Ναι το ειδα οτι εχεις saber.. Η αληθεια ειναι οτι σε καποια στιγμη ελεγα μηπως περιμενω λιγο ακομα γιατι το 2016 θα βγει η νεα σειρα της AMD, αλλα μετα το ξανασκεφτηκα γιατι δεν μπορω αλλο εχω μπουχτησει εχω 5 χρονια να στησω tower, μονο κατι αναβαθμισεις μικρες ειχα κανει στον παλιο μου αλλα πλεον εχω βαρεθει σχεδον να σερνονται τα παντα, οκ ιντερντετ και αυτα ειναι cool αλλα αμα θελω να κανω καμια σοβαρη δουλεια με κανενα ψιλοβαρυ προγραμμα, μαμιεται ο πατερας των 12 θεων... χαχα 1
dioskouros88 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Εχει και προσφορα (μολις το ειδα), το eshop την Asus Maximus VIII Hero, 50 ευρω κατω και με δελεαζει, αλλα μαλλον το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω για sabertooth γιατι ειχα πει να παρω μια καλη τουμπανιασμενη να μου κρατησει χρονια... Απλα δεν ξερω πως γινεται αλλα και μεσα στη συσκευασια εχει και βιβλιαρακι κτλ κτλ που λεει για 5 χρονια εγγυηση προφανως θα κανεις και καποια ενεργοποιηση online φανταζομαι, αλλα σε οτι ελληνικο καταστημα και να εχω δει ολοι γραφουν για 3 χρονια εγγυηση, και σκεφτομαι μηπως την παραγγειλω απεξω... Παντως πριν καποιο καιρο που κοιτουσα z97 μητρικες ειχα καταληξει στην maximus vii hero, αλλα για την viii διαβασα σε ολα τα user reviews για πολλα προβληματα... :P
κβαντικος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Εγω αυτο που σου προτεινω ειναι να αφησεις τα OC στην ακρη. Με τα λεφτα που θα δωσεις για καλυ ψυκτρα και mobo για να κανεις OC πας κατευθειαν για i7. To ΟC ειναι χρησιμο οταν εχεις ξεμεινει με κανα CPU 5ετιας που δνε ειναι ακομα η ωρα του να αλλαξει αλλα θες και το κατι παραπανω, καλη ωρα σα και μενα με τον Phenom II. Τωρα να πας να αγορασεις καινουργιο PC με το OC κατα νου το θεωρω αστειο 2
dioskouros88 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Εγω αυτο που σου προτεινω ειναι να αφησεις τα OC στην ακρη. Με τα λεφτα που θα δωσεις για καλυ ψυκτρα και mobo για να κανεις OC πας κατευθειαν για i7. To ΟC ειναι χρησιμο οταν εχεις ξεμεινει με κανα CPU 5ετιας που δνε ειναι ακομα η ωρα του να αλλαξει αλλα θες και το κατι παραπανω, καλη ωρα σα και μενα με τον Phenom II. Τωρα να πας να αγορασεις καινουργιο PC με το OC κατα νου το θεωρω αστειο Ναι δεν διαφωνω με αυτα που λες απλα εγω παντα σχεδον σε οτι αγοραζα παντα ειχα στο μυαλο μου οσο γινεται και την μελλοντικη χρηση... Απλα ελεγα πχ οτι αυτα που θα παρω τωρα μπορει και να μου κρατησουν και 5 χρονια ας πουμε... Δεν εχω σχεδον καθολου το OC στο μυαλο μου, το μονο κυριως και πιο σημαντικο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι αξιοπιστη και στιβαρη η μητρικη, που αυτο μεταφραζεται σε οσο πιο ακριβη τοσο καλυτερα, συνηθως... Ετσι κι αλλιως ο 6600κ απο τον σκετο 6600 εχουν μονο 23ευρω διαφορα Τωρα για το αλλο που λες δεν ξερω... Δηλαδη θα δω τεραστια διαφορα αμα παω στον i7 6700 ή 6700k αντι του 6600k....?
Millennium Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Για προβλήματα δεν ξέρω να σου πω αλλα αυτό που ξέρω μιας και έχω saber σε amd βεβαια είναι πως αντέχει πολλά Αυτή βέβαια είναι και πολύ δοκιμασμένη. 1
dioskouros88 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Lol εντωμεταξυ τωρα το ειδα, στην επισημη σελιδα της Asus, σου λεει για την sabertooth οτι ναι μεν δινουν 5 χρονια εγγυηση αλλα απο κατω με μικρα γραμματα γραφει '' *The service will follow the local standard and service policy...'' , σαν να σου λεει ας προσεχες φιλε που γεννηθηκες ελλαντα...Παντως σε ολα τα ελληνικα καταστηματα που εψαξα και πηρα και τηλεφωνα της δινουν 3 χρονια. Αλλα και παλι για αυτην με βλεπω μαλλον εδω καταληγω, δηλαδη περα απο τις λεπτομερειες tower,mouse κτλ κτλ κτλ τα βασικα parts θα ειναι sabertooth + 6600k + samsung 850 pro + evga supernova g2 850 + cmaster 212 + εναν 4tb wd green που πηρα προσφατα + 2 4gb dual ram για αρχη, μαλλον kingston + αργοτερα ισως τον αλλον ή παραλλο μηνα και ενα τουμπανακι gpu τυπου 960 gtx ή r9 380, δεν ξερω θα δω εως τοτε... 1
jgeorgiou Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 το τροφοδοτικό σου είναι υπερβολικό υπερχρονισμένος 6600 με 960 θα φτασουν με το ζόρι τα 350watt και με την ΑΤΙ380 τα 400w (μιλάω για οριακές καταστάσεις το απόλυτο μέγιστο γιατί υπο πίεση θα έχεις 15-20% μικρότερη μέση κατανάλωση και σε γενική χρήση στο 50% της κατανάλωσης) αν λάβεις υπόψη και πιθανή μελλοντική αναβάθμιση , με το ζόρι πρέπει να πάρεις 600-650w στους skylake με μονή vga ότι και αν διαλέξεις όσο o/c και να κάνεις σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζεις τα 600w. Αυτό το τροφοδοτικό χρειάζεται μόνο για AMD οκταπύρηνους που έχουν τριπλάσια κατανάλωση ρεύματος αν τους κάνεις o/c ή αν βάλεις τουλάχιστον 2 "βαριές" vga 1
dioskouros88 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 το τροφοδοτικό σου είναι υπερβολικό υπερχρονισμένος 6600 με 960 θα φτασουν με το ζόρι τα 350watt και με την ΑΤΙ380 τα 400w (μιλάω για οριακές καταστάσεις το απόλυτο μέγιστο γιατί υπο πίεση θα έχεις 15-20% μικρότερη μέση κατανάλωση και σε γενική χρήση στο 50% της κατανάλωσης) αν λάβεις υπόψη και πιθανή μελλοντική αναβάθμιση , με το ζόρι πρέπει να πάρεις 600-650w στους skylake με μονή vga ότι και αν διαλέξεις όσο o/c και να κάνεις σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζεις τα 600w. Αυτό το τροφοδοτικό χρειάζεται μόνο για AMD οκταπύρηνους που έχουν τριπλάσια κατανάλωση ρεύματος αν τους κάνεις o/c ή αν βάλεις τουλάχιστον 2 "βαριές" vga Ναι εχεις δικιο ισως να παρω το 750-650 καλυτερα απλα μου ειχε κολλησει το 850 απο τοτε που κοιτουσα και τους 8350-8370... Βασικα αφου θα δωσω που θα δωσω 280+ για την saber μηπως να κοιτουσα και την deluxe που ειναι λιγο ακριβοτερη? Asus Sabertooth Z170 VS Asus Z170-DELUXE (sabertooth skroutz vs deluxe skroutz) 1
totalius Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 δεν χρειάζεται το 99% των midi tower στο εύρος τιμής που κοιτάζεις χωράει την μητρική αυτή. Το θέμα με τα κουτιά πλέον δεν είναι αν χωράνε τη μητρική άλλα τη GPU γι αυτο πάρε ενα άνετο για να είσαι ήσυχος. 1
abdulah Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 φίλε με τον δίσκο θα ζοριστείς. Τα 128 gb τελειωνουν για πλακα αμα βαλεις και παιχνίδια. Τα καινούρια πιάνουν 30-40 γιγα έκαστο!
dioskouros88 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 φίλε με τον δίσκο θα ζοριστείς. Τα 128 gb τελειωνουν για πλακα αμα βαλεις και παιχνίδια. Τα καινούρια πιάνουν 30-40 γιγα έκαστο! Λες ε... Πιο πολυ εμφαση δινω στα προγραμματα κυριως video editing αλλα λεω αφου θα παρω που θα παρω καινουργιο pc που και που να παιζω και κανα δυνατο παιχνιδακι, αλλα μην φανταστεις... Ισως να αρχισω να το σκεφτομαι σοβαρα για κανεναν 250... Παντως αποφασισα τελικα να το αφησω λιγο καιρο ακομα να ''ωριμασει'' το θεμα μιας και ειναι ακομα αρκετα νεα τεχνολογια και θελω να περιμενω λιγο ακομα να γραφτουν λιγα περισσοτερα reviews και κριτικες κυριως για της μητρικες γενικα γιατι δεν εχω καταληξει ακομα στα σιγουρα, και θελω να παρω κατι καλο σε μητρικη να μου κρατησει καιρο...
jgeorgiou Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 οι τιμές πέφτουν συνεχώς στα SSD , αν πας για τον κορυφαίο samsung 850EVO 250GB βρίσκεις και κάτω από 110ευρώ αν θες φθηνό κάθε εβδομάδα πολλές προσφορές πλέον υπάρχουν ssd 240/250GB στα γύρω στα 85ευρώ
dioskouros88 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ok λυθηκε το θεμα με τον ssd, χτες παραγγειλα τον 250gb EVO στα 94,90 απο το eshop, οποτε ξεμπερδεψα με τους σκληρους και μαλλον θα τον βαλω κιολας στο συστημα που εχω ηδη ετσι για καναν μηνα μεχρι να ξεκινησω να χτιζω το καινουργιο build...
jgeorgiou Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 φοβερός ο EVO850 σε αυτή την τιμή , δεν θα το μετανιώσεις 1
sostos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Φιλε μου , εχω ακριβως αυτο το μηχανημα που περιγραφεις ,εκτος καρτα γραφεικον ( δεν ειμαΙ GAMER) , με μνημες kINGSTON FOURY 16 GIGA το μηχανημα πεταει , ειναι το κατι αλλο .......περασα απο Q9550 ,MHTRIKH aSUS p5q και μνημες DDR2 8 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα