Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο τέλος του link μετά το  PER.902980 προστίθεται %E2%80%8B γι' αυτό δεν ανοίγει, μάλλον τρέλλες των Windows 10, το διόρθωσα με Windows 8...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Καλά πόσο ανέβηκαν οι τιμές ποια ? 

480€ για 4000M πολλά τα βλέπω ....θυμάμαι πριν 6 μήνες πάνω -κάτω σε αυτά τα λεφτά έπαιζε i5 αντίστοιχων λοιπόν χαρακτηριστικών.

Αν δεν έχει ανάγκη κάποιος για Λάπτοπ δεν το βλέπω να λέει και πολλά σε αυτήν την τιμή. 

Δημοσ.

Εχεις χάσει επεισόδια, ξέχνα τους i5-4210M ή Η στα 500 €, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση (CC, υπερφορολόγηση κλπ) σε μερικούς μήνες στην Ελλάδα σε αυτά τα χρήματα θα βρίσκεις μόνο χρέπια της Dell (αυτής που φημίζεται για το καλό service της) με Celeron & i3U και ότι άλλη σαβούρα ξεστοκάρουν οι αποθήκες της Ευρώπης!

Δημοσ.

Εγω το τσιμπησα παντως.χθες παρελαβα.εκ πρωτης οψεως μου φαινεται ποιοτικο και ομορφο.εν αναμονη ssd samsung 850 evo 250gb και ενος ακομη module 4gb(θα μου τα περασει το eshop οπως συμφωνησαμε για να μην εχω προβλημα με την εγγυηση)και θα του βαλω windows 10.το eshop προσφερει 2 χρονια εγγυηση εκ των οποιων ο πρωτος χρονος παρεχει κατευθειαν αντικατασταση με καινουριο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...