jonkyr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αγορασα το Robbery Rob 2 με χρεωστικη Μαστερκαρντ της Γιουρομπανκ. Δεν δυσκολευτηκε ουτε δευτερολεπτο, ρουφηξε τα 10 σεντς σα να ηταν νερο στην ερημο. Ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Και εγω το Robbery Rob 2 με προπληρωμ΄ρνη της Εθνικής χωρίς πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι compatible το nfs με τη συσκευή μου και δεν με αφήνει να το κάνω purchase Νεύρα. Ευχαριστώ πάντως, πήρα τη monopoly 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapaiosif Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι compatible το nfs με τη συσκευή μου και δεν με αφήνει να το κάνω purchase Νεύρα. Ευχαριστώ πάντως, πήρα τη monopoly Αν έχεις κινητό που τα σηκώνει, εγώ πχ έχω note 3 και είχα αγοράσει παλιότερα το nfs από s3 και τωρα δε μπορώ να το εγκαταστήσω αν και αγορασμένο κατεφυγα σε δοκιμασμένη λύση, torrent, εγκατάσταση κανονικά και παιζει εννοείται σφαίρα... Οποτε αν έχουν τα κινητα μας σε μη συμβατή λίστα και δε θέλουν τα λεφτα μας πάμε στα torrent και ζήτω ο Τζακ Σπαροου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Αν έχεις κινητό που τα σηκώνει, εγώ πχ έχω note 3 και είχα αγοράσει παλιότερα το nfs από s3 και τωρα δε μπορώ να το εγκαταστήσω αν και αγορασμένο κατεφυγα σε δοκιμασμένη λύση, torrent, εγκατάσταση κανονικά και παιζει εννοείται σφαίρα... Οποτε αν έχουν τα κινητα μας σε μη συμβατή λίστα και δε θέλουν τα λεφτα μας πάμε στα torrent και ζήτω ο Τζακ Σπαροου Έβαλα το market helper για να αλλάξω το μοντέλο του κινητού μου σε Samsung GS5 και το δέχτηκε, θα πάρω G4 οπότε γιατί όχι; Edit: Το έκανα refund τελικά, είδα ότι έχει IAP και νευρίασα. Screw you EA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeOSL Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και ευχαριστώ τον TS.9 παιχνίδια είδα με το Cubot S168 (κινέζικο των 65€) .Αγορά NFS MW με PayPal balance. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2015 από NeOSL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Τσιμπισα κι εγώ το nfs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά γιατί με χρεωστική πειραιώς μόλις πατήσω να πληρώσω μου λέει μη έγκυρος τρόπος πληρωμής? edit: Έληξε και δεν ενημέρωσα την ημερομηνία λήξης. Τώρα οκ. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Αγόρασα το monopoly από τον υπολιγιστή και έκανε κανονικά την αγορά. Στο κινητό όμως μου λέει πως δεν είναι συμβατό. Είναι το Lenovo K3 Note (8πύρηνο 1.7ΜΗz, 2GB Ram), πώς είναι δυνατόν? Μπορώ να κάνω κάτι για να παίξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 πηρα κι εγω δυό nfs και monopoly για το tablet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 δεν συνδεει με τιποτα το paypal θελει να συνδεσω το paypal με καρτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Mε prepaid πειραιώς πλήρωσα απευθείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Το nfs, λέει τίποτα;ή θα σε βγαίνει η ψυχή να μαζέψεις χρήματα; Σαν το asphalt ένα πράμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Υπαρχουν και οι προπληρωμενες καρτες, για οσους θελουν αλλα δεν μπορουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malmsteen1984 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστώ τον ts το paypal δούλεψε κανονικά και τσίμπησα την monopoly Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapaiosif Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Το nfs, λέει τίποτα;ή θα σε βγαίνει η ψυχή να μαζέψεις χρήματα; Σαν το asphalt ένα πράμα Απλα γαματο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα