diplo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 παλικάρια πάντα υπάρχει και η εναλλακτική του amazon underground
k_dinos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 είχες χρήματα μέσα η σου τράβηξε απο την κάρτα; εγω αγορασα κανονικά αλλα ειχα 1.5€ paypal balance Τα τράβηξε από την κάρτα. Μάλιστα, είχε λήξει η παλιά και έκανα προσθήκη νέας πιστωτικής με διαφορετικό νούμερο 1
newtech Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 3 browsers kai oi 3 λενε το ιδιο.. link not found Μπορει καποιος να ανεβασει την λιστα με τα games? να τα βρω στο google play?
Questioner Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Περίεργο. Εμένα με χρεωστική Πειραιώς δεν με άφησε να κάνω πληρωμή μέσω Google Wallet.
eddie1996 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Περίεργο. Εμένα με χρεωστική Πειραιώς δεν με άφησε να κάνω πληρωμή μέσω Google Wallet. Ούτε εμένα με είχε αφήσει πριν από κανένα μήνα. Με το balance που είχα τότε με είχε αφήσει.
Billator Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Περίεργο. Εμένα με χρεωστική Πειραιώς δεν με άφησε να κάνω πληρωμή μέσω Google Wallet. Εγώ με χρεωστική Πειραιώς έκανα πληρωμή στο Google Wallet με μηδενικό balance.
runner69 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Περίεργο. Εμένα με χρεωστική Πειραιώς δεν με άφησε να κάνω πληρωμή μέσω Google Wallet. Εγώ με χρεωστική Πειραιώς έκανα πληρωμή στο Google Wallet με μηδενικό balance. Και εγω με χρεωστικη Πειραιως τα πηρα.
Questioner Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Με το balance εννοείται πως γίνεται. Μου κάνει εντύπωση που σας άφησε μέσω Google Wallet... Μάλλον θα είναι όπως με το PayPal που αφήνει μερικές random συναλλαγές με το εξωτερικό (εξάλλου είναι παρόμοιο σύστημα).
Galaxy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ τον TS πηρα το NFS , σε note 4 , δεν βλέπει το Dead Space αλλα λέω να το προσπεράσω.
Questioner Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Προς ενημέρωση. Με PayPal τελικά μου την πέρασε την συναλλαγή και με balance αλλά και χωρίς balance. 1
MasterX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστω..ΑγορασαNeed for Speed™ Most WantedκαιIncredible Jack
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Εγώ με alpha visa χρεωστική έγιναν χωρίς πρόβλημα και οι 3 αγορές. Ευχαριστώ.
SKRUTZ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 όταν πας να αγοράσεις τα παιχνίδια που δεν σου εμφανίζει στο κινητό, σου λέει επέλεξε συσκευή και το LG G3 το εχει γκριζαρισμένο και δεν μπορεις να το επιλέξεις.επομένως αν δεν στο δειχνει στο κινητο δεν μπορεις να το αγορράσεις το παιχνίδι....
lefta_yparxoun Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 3 browsers kai oi 3 λενε το ιδιο.. link not found Μπορει καποιος να ανεβασει την λιστα με τα games? να τα βρω στο google play? In Fear I Trust CHILLINGO Robbery Bob 2: Double Trouble CHILLINGO Fleece Lightning CHILLINGO Dead Space™ ELECTRONIC ARTS MONOPOLY ELECTRONIC ARTS Need for Speed™ Most Wanted ELECTRONIC ARTS Contre Jour CHILLINGO Incredible Jack CHILLINGO Power Ping Pong CHILLINGO
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα