Προς το περιεχόμενο

[Android games] Monopoly, Need for speed mw, Dead space.. 0.10$ @ Google play

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αρχικά ευχαριστώ κι εγώ τον topic starter. Τώρα για όσους σας λέει στις συσκευες σας για ασυμβατότητα, μπείτε από τον υπολογιστή σας στο google play (με τον λογαριασμό που έχετε φυσικά στο κινητό), κάντε αγορά από τον υπολογιστή και στειλτε το παιχνίδι στην συσκευή που θέλετε. Και σε μένα με nexus 6 έτσι δούλεψε.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτα μπορουμε να τα βαλουμε μονο σε μια συσκευη ή σε ολες μας με τον ιδιο λογαριασμο

Σε όλες, μία φορά να αγοράζεις ανα account και τα χρησιμοποιείς σε όλες τις συσκευές σου.

ε ρε αυτα ειναι.κ κατι αλλο αν αλλαξουμε σε μια συσκευη τον λογαριασμο τι γινεται

Τίποτα ;)

Δεν είμαι βέβαιος όμως αν παίρνεις τις ενημερώσεις όμως κανονικά. Αλλά κλαιν.

Καταρχάς ευχαριστούμε TS για την ενημέρωση.Το κουφό με μένα είναι ότι για το need for speed στο samsung galaxy note 3 που έχω γράφει δεν υποστηρίζεται σε αυτή την συσκευή!!! Παλαβό μεν αλλά ανεξήγητο,

Το ειχα αγοράσει παλιά στο s3. Επίσης τώρα με note 3 το ίδιο πρόβλημα. Είναι απαράδεκτο

Μπορείτε και τα αγοράζετε κανονικά; Εγώ προσπάθησα να κάνω αγορά και ενώ μου δέσμευσε τα λεφτά από την κάρτα μου την ακύρωσε την αγορά γιατί η κάρτα απορρίφθηκε.  :blink:

Μπορείτε και τα αγοράζετε κανονικά; Εγώ προσπάθησα να κάνω αγορά και ενώ μου δέσμευσε τα λεφτά από την κάρτα μου την ακύρωσε την αγορά γιατί η κάρτα απορρίφθηκε.  :blink:

Εγινε κανονικά αγορά από κάρτα μέσω paypal. Σε μένα πλέον το paypal βγάζει θέμα με την κάρτα για αγορές μόνο από ebay. Από παντού αλλού  λειτουργεί κανονικά για κάποιον λόγο.

Και εγώ αγόρασα κανονικά από Paypal

Είχα ξεχάσει τα capital controls!!

Αρα με paypal λέτε να μπορούμε να κάνουμε αγορές και στο steam, humble bundle κτλ?

είχες χρήματα μέσα η σου τράβηξε απο την κάρτα;

εγω αγορασα κανονικά αλλα ειχα 1.5€ paypal balance

Με visa (απ'ευθείας, όχι μέσω paypal) κανονικά. Μου ήρθε και η απόδειξη στο mail.

Ευχαριστώ τον TS.

Για να μην τα βλέπεις από το κινητό σου σημαίνει πως δεν είναι συμβατά για την συσκευή που έχεις.

Ειναι δυνατον?

LG G3 με 3GB RAM και δεν ειναι συμβατο?ελεος

Ειναι δυνατον?

LG G3 με 3GB RAM και δεν ειναι συμβατο?ελεος

Η λύση για το πρόβλημα σου δόθηκε παραπάνω, μπαίνεις από τον υπολογιστή σου και το κάνεις εγκατάσταση στο κινητό σου.

Δοκιμάζουμε πρώτα αυτά που λενε τα παιδια :)

http://www.insomnia.gr/topic/586281-android-games-monopoly-need-for-speed-mw-dead-space-010-google-play/?p=54358790

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...