Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_3001b45_ea_10c_sale_games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lion2486 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Τσίμπησα την μονόπολη και το NFS. Ευχαριστούμε πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Για πόσο θα ισχύει..?Ξερουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 We're sorry, the requested URL was not found on this server. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μια χαρά δουλευει.... αγόρασα dead space & need for speed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Καταρχάς ευχαριστούμε TS για την ενημέρωση.Το κουφό με μένα είναι ότι για το need for speed στο samsung galaxy note 3 που έχω γράφει δεν υποστηρίζεται σε αυτή την συσκευή!!! Παλαβό μεν αλλά ανεξήγητο, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Robbery bob ειναι πολυ καλο παιχνιδι. Πηρα το 2. Για να δουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Εγώ τελικά αγόρασα το Jack καθώς όταν το έπαιζα παλιά μου άρεσε πολύ και το ήθελα για Android! Ευχαριστώ και πάλι TS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 πήρα Monopoly και in Fear i trust,ελπιζω να προλάβω να τρέξω πριν το 2ωρο για refund εαν δεν τρέχει οκ σε GS3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKRUTZ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Συγνωμη ρε παιδια αλλα εγώ βλεπω μονο 6 παιχνίδια της chilingo.δεν βλεπω nfs ουτε μονοπολη οταν παταω το link. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eddie1996 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Συγνωμη ρε παιδια αλλα εγώ βλεπω μονο 6 παιχνίδια της chilingo.δεν βλεπω nfs ουτε μονοπολη οταν παταω το link. Για να μην τα βλέπεις από το κινητό σου σημαίνει πως δεν είναι συμβατά για την συσκευή που έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.boor Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Πήρα και εγώ παιχνιδάκια!! (monopoly, rob) Dead space και NFS τα είχα πάρει από μια προσφορά που είχαν οι καραμέλες Halls πριν πολλούς μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enterhere Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Και εγώ με Note 3 δεν βλέπω το NFS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 λολ βλέπω το Nfs κανονικά με τον terga 3 στο xperia tablet s και δεν το βλεπει το Note 3. Απλά τραγικό. επισης και στο GS3 φαίνονται ολα κανονικα. το in fear i trust απλα παει με 10 καρέ στο GS3,μου επιστράφηκαν τα χρήματα αμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Τσίμπησα και εγώ 3! Με το κινέζικο των 100 ευρώ τα βλέπω όλα και παίζουν άψογα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα