marikar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Έχω το Samsung Galaxy s GT 7562!Τον τελευταίο καιρό κολλάει απίστευτα πολύ και πρέπει κάτι να κάνω..Money για αναβάθμιση δεν παίζουν και όσες φορές προσπάθησα να κάνω μόνη μου την διαδικασία, τα παράτησα αφού δεν καταλαβαίνα τίποτα. Κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει με απλά και κατανοητά βήματα;;
panos- Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Είναι 5 ετών κινητό... Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι δυστυχώς...
kosmasgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Για το κινητό σου δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε τροποποιημένο λογισμικό ώστε να το περνούσες και να έστρωνε λίγο. Εχεις κάποιον φίλο που ασχολείται με κινητα ? Θα μπορούσε να στο κάνει root και με κάποιες εφαρμογές να φύγει η σαβούσα που τρέχει απο πίσω και να παγώσουν κάποιες εφαρμογες. 1
marmarasm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Για σου φιλέ μου.σε πρώτη φάση βάλε το sdmaid θα σε βοηθήσει αρκετά. Ευχαριστώ! 1
saruman123 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα. Αν ξερεις κανεναν που ξερει απο root και custom rom να περναει τοτε ο οδηγως ειναι εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372767
marikar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Είναι 5 ετών κινητό... Δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι δυστυχώς... Εντάξει, δεν το έχω 5 χρόνια εγώ. Ίσως να μπορούσα να κάνω κάτι για να διορθώσω την κατάσταση!! Ευχαριστώ!! Για το κινητό σου δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο σε τροποποιημένο λογισμικό ώστε να το περνούσες και να έστρωνε λίγο. Εχεις κάποιον φίλο που ασχολείται με κινητα ? Θα μπορούσε να στο κάνει root και με κάποιες εφαρμογές να φύγει η σαβούσα που τρέχει απο πίσω και να παγώσουν κάποιες εφαρμογες. Το'χω καταλάβει ότι για το κινητό μου δεν έχω επιλογές! Σ'ευχαριστώ πολύ!! Για σου φιλέ μου.σε πρώτη φάση βάλε το sdmaid θα σε βοηθήσει αρκετά. Ευχαριστώ! Θα το δοκιμάσω αμέσως!! Ευχαριστώ πολύ!!! Καλησπερα. Αν ξερεις κανεναν που ξερει απο root και custom rom να περναει τοτε ο οδηγως ειναι εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372767. τέλειαα!! σ'ευχαριστώ πολυυυύ!!! 1
panoskabal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Έχω το Samsung Galaxy s GT 7562! Τον τελευταίο καιρό κολλάει απίστευτα πολύ και πρέπει κάτι να κάνω.. Money για αναβάθμιση δεν παίζουν και όσες φορές προσπάθησα να κάνω μόνη μου την διαδικασία, τα παράτησα αφού δεν καταλαβαίνα τίποτα. Κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει με απλά και κατανοητά βήματα;; Σαν πρωτο βημα ελεγξε μηπως η εσωτερική μνημη του κινητού σου είναι γεματη. Μετά αφαίρεσε όσες εφαρμογές και παιχνίδια δεν χρειάζεσαι..........Το επομενο απλο βημα είναι να κάνεις μια επαναφορά εργοστασιαkών ρυθμίσεων.FACTORY RESET. Πρεπει να γίνει από recovery mode. Δηλαδη κλεισεις το κινητο (αφαιρεις σιμ και καρτα μνημης) και το ανοίγεις πατωντας ταυτόχρονα και κρατώντας πατημενα τα πληκτρα ----volume up+down /power on/ home----- μεχρι να φανει το logo. Μετα πας με τα πληκτρα του ηχου στην επιλογή επαναφορας factory reset και κλικαρεις με το power.Μετά επιλέγεις επανεκκίνηση reboot. Προσοχη θα χαθουν όλα, και ετσι πρέπει για να αποκλεισουμε περιπτώσεις επίμονων ιών.. Δες το βίντεο.. https://www.youtube.com/watch?v=XLTOXzpmUCA Ετσι επανέρχεται το λογισμικό στην αρχική του κατασταση. Είναι απλη μέθοδος και δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις. Επαναφορά γίνεται και απλά από τις ρυθμίσεις αλλά δεν είναι πλήρης. ------------------------------------ Samsung S7562 Galaxy S Duos Hard Reset Steps: - Make sure that your Samsung S7562 Galaxy S Duos is Off, And has no SIM or Memory cards are inside. - Take out its battery for 10 seconds, Then put it in again. - Press and hold Volume Up + Volume Down + Home Keys, Then press Power. - Keep pressing the above keys until Samsung logo appears,Then release all keys. - Wait until you are into Factory reset / System Recovery menu. - Use Volume Down key to scroll down and select Wipe Data / Factory Reset option. - Use Power button to confirm the operation. - You need to use the Volume Down key again to select "Yes -- delete all user data" - Use Power button to confirm the operation one more time. - After performing the hard reset, Select Reboot System Now option, And confirm it using Power button. - Now the phone will reboots, Wait for it to be fully on and then you can start using it. Aν εξακολουθουν τα προβλήματα τότε θα χρειαστείς αρχικα ελεγχο του hardware, και επανεγκατασταση λογισμικού. Αν και νομιζω ότι θα λυθει το πρόβλημα..... Πανος . http://rom-firmware.webnode.gr/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα