Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες,

πριν από καιρό είχα αγοράσει ένα iphone 3g από το ινσόμνια και διαπίστωσα ότι μόλις η μπαταρία πήγαινε σε χαμηλό επίπεδο, τότε έβγαζε το μήνυμα ΄΄το iphone πρέπει να κρυώσει με το κίτρινο τριγωνάκι΄΄.

Αποφάσισα πως θα συνεχίσω να το δουλεύω έτσι γιατί δεν με ενοχλεί.Έλα όμως τώρα που άρχισε να το βγάζει και όταν η μπαταρία είναι αρκετή.όχι full δηλαδή δεν το βγάζει από την αρχή όταν είναι γεμάτη η μπαταρία...αργότερα.Εάν το βάλω στον φορτιστή και φορτίσει φεύγει η ειδοποίηση και δουλεύει.

Πήγα σε έναν τεχνικό και αφού το έψαχνε για μέρες μου είπε ότι έχει βλάβη η logic board και ότι έχει βρει ένα άλλο iphone και μπορεί να μου την αλλάξει με 40 ευρώ. το κινητό το αγόρασα 45.Δεν ξέρω κατά πόσο μου είπε την αλήθεια αλλά εγώ πήρα το κινητό και΄έφυγα. Αποφάσισα λοιπόν να το ψάξω μόνος.Από ότι έψαξα στο γοογλε είδα ότι πολλοί το είχαν αυτό και ότι έκαναν κάτι καθαρισμόυς στο εσωτερικό του κινητού.

Εγώ τι λέτε να κάνω? Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα?

please HELP! :)

Δημοσ.

Άστο όπως είναι. Το τριγωνάκι το βγάζει όταν θερμαίνεται πάνω απο κάποια θερμοκρασία. Μήπως το αφήνεις στο ήλιο;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και σε όλες,

πριν από καιρό είχα αγοράσει ένα iphone 3g από το ινσόμνια και διαπίστωσα ότι μόλις η μπαταρία πήγαινε σε χαμηλό επίπεδο, τότε έβγαζε το μήνυμα ΄΄το iphone πρέπει να κρυώσει με το κίτρινο τριγωνάκι΄΄.

Αποφάσισα πως θα συνεχίσω να το δουλεύω έτσι γιατί δεν με ενοχλεί.Έλα όμως τώρα που άρχισε να το βγάζει και όταν η μπαταρία είναι αρκετή.όχι full δηλαδή δεν το βγάζει από την αρχή όταν είναι γεμάτη η μπαταρία...αργότερα.Εάν το βάλω στον φορτιστή και φορτίσει φεύγει η ειδοποίηση και δουλεύει.

Πήγα σε έναν τεχνικό και αφού το έψαχνε για μέρες μου είπε ότι έχει βλάβη η logic board και ότι έχει βρει ένα άλλο iphone και μπορεί να μου την αλλάξει με 40 ευρώ. το κινητό το αγόρασα 45.Δεν ξέρω κατά πόσο μου είπε την αλήθεια αλλά εγώ πήρα το κινητό και΄έφυγα. Αποφάσισα λοιπόν να το ψάξω μόνος.Από ότι έψαξα στο γοογλε είδα ότι πολλοί το είχαν αυτό και ότι έκαναν κάτι καθαρισμόυς στο εσωτερικό του κινητού.

Εγώ τι λέτε να κάνω? Είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα?

please HELP! :)

Επειδή είναι και αρκετά παλιά συσκευή και τα έχει τα χρονάκια της, πιθανώς να είναι λογικό να υπερθερμαίνεται ανάλογα τη χρήση που του κάνεις, εδώ υπερθερμαίνονται τα πιο καινούρια....Δεν αξίζει βέβαια να πας να κάνεις επισκευή. Καλύτερα δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε σε ένα 4άρι 

Δημοσ.

Όχι οχι δεν εχει να κανει με το οτι αυξανεται η θερμοκρασια...η θερμοκρασια παραμενει σε σταθερα χαμηλα επιπεδα..

Δημοσ.

Όχι οχι δεν εχει να κανει με το οτι αυξανεται η θερμοκρασια...η θερμοκρασια παραμενει σε σταθερα χαμηλα επιπεδα..

Δεν κατάλαβα. Δηλαδή βγαίνει το τρίγωνο χωρίς να έχει θερμανθεί το τηλέφωνο?

Δημοσ.

Αν δεν έχει αλλάξει ποτέ μπαταρία πιθανό να έχει φουσκώσει και να το κάνει γι'αυτό. Να θέλει αλλαγή δηλαδή. Κοίτα αν μπορείς να κάνεις κάτι μόνος σου γιατί να πληρώσεις τεχνικό για τόσο παλιό τηλέφωνο νομίζω δεν αξίζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...