bill_96 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους Ενδιαφέρομαι να αναβαθμήσω το μόνιτορ που εχω διότι πιστεύω πως είναι σχετικά ''φτωχό'' σε σχέση με το υπόλοιπο pc. Το μόνιτορ προορίζεται βασικά για gaming. Το badget είναι στα 300€ με 400€. Από οτι κατάλαβα η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή είναι η asus rog swift pg278q λόγο του χρόνου απόκρισης(1ms) , της ανάλυσης(2560x1440) και βασίκα λόγο της συχνότητας ανανέωσης(144hz) σε συνδυασμό με το G-sync αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν διαθέτω τα 700€+ που κοστίζει. Θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας όπως επίσης και το ποιο τεχνικό χαρακτηριστικό είναι προτιμότερο να διαθέτει η οθόνη αν δεν μπορεί να έχει όλα οσα έχει η παραπανω. ευχαρίστω!! Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2015 από bill_96
Telumetar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 am in your shoes mate ! ιδιο πρόβλημα έχω ~.~
Bender83 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ναι αυτο το Asus ειναι πολυ ωραιο. Για gaming σε αυτα τα λεφτα μονο BenQ νομιζω θα βρεις κατι της προκοπης. Gsync η Freesync προς το παρον τα ξεχνας. Εγω προσωπικα θα πηγαινα η σε 2560 χ 1440 ,ή 2560 Χ 1080 σε αυτα τα λεφτα για 'μεγαλυτερο' desktop.
Millennium Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Η pg278q δεν είναι η καλύτερη επιλογή αν ενδιαφέρεσαι για g sync 27''.Έχει και διάφορα quality control θέματα.Αν θες 27'' QHD χρειάζεται να συγκεντρώσεις και άλλα χρήματα και να ρίξεις ψάξιμο. 1
firepc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 "Από οτι κατάλαβα η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή είναι η asus rog swift pg278q" Ελεος ρε φιλε.. Που τα ειδες αυτα? Εγω οτι εχω δει και διαβασει, ειναι οτι εχει χιλια προβληματα και πολλοι την εχουν γυρισει πισω. Ασε που ειναι και tn panel. Και μ αυτα που βαζεις για badget, δεν παιρνεις g-sync αλλα παιρνεις με το ζορι 2Κ. Επειδη βλεπω εχεις τουμπανο Pc, μασε λεφτα και πηγαινε σε κατι καλο οπως αυτην https://www.alternate.de/Acer/Predator-XB270HUbprz-NVIDIA®-G-SYNC/html/product/1181210
bill_96 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 "Από οτι κατάλαβα η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή είναι η asus rog swift pg278q" Ελεος ρε φιλε.. Που τα ειδες αυτα? Εγω οτι εχω δει και διαβασει, ειναι οτι εχει χιλια προβληματα και πολλοι την εχουν γυρισει πισω. Ασε που ειναι και tn panel. Και μ αυτα που βαζεις για badget, δεν παιρνεις g-sync αλλα παιρνεις με το ζορι 2Κ. Επειδη βλεπω εχεις τουμπανο Pc, μασε λεφτα και πηγαινε σε κατι καλο οπως αυτην https://www.alternate.de/Acer/Predator-XB270HUbprz-NVIDIA®-G-SYNC/html/product/1181210 Οταν λέω πως είναι η καλύτερη επιλογή εννοώ με βάση τα τεχνικά της χαρακτηριστικά όπου και διευκρινίζω άλλωστε.Δεν έχω ασχοληθεί με θέματα αξιοπιστίας ακόμα γιαυτό και ζήτησα βοήθεια από το forum.Λέω να προχωρήσω στην αγορά καινούριου μόνιτορ μέχρί τον Δεκέμβρη , οπότε γνωρίζουμε αν θα βγει κάποιο νέο στην αγορα; Και εφόσον προσθέσω και 300€ στο badget βέβαια...
Millennium Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 H Acer που σου δείξε ο firepc είναι στις επιλογές σου με g sync αλλά ίσως να θες και άλλη κάρτα αν παίζεις βαριά παιχνίδια και θες μεγάλη αξιοποίηση της.Μετά υπάρχει και η PG279Q αλλά είναι φρέσκια ακόμα.Σε περίπτωση που άλλαζες κάρτα θα μπορούσες να βλέπες και σε freesync που βγαίνει πιο φθηνά. 1
bill_96 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 H Acer που σου δείξε ο firepc είναι στις επιλογές σου με g sync αλλά ίσως να θες και άλλη κάρτα αν παίζεις βαριά παιχνίδια και θες μεγάλη αξιοποίηση της.Μετά υπάρχει και η PG279Q αλλά είναι φρέσκια ακόμα.Σε περίπτωση που άλλαζες κάρτα θα μπορούσες να βλέπες και σε freesync που βγαίνει πιο φθηνά. ευχαριστώ Millennium! 1
XMorsX Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Oριστε καλες επιλογες με G-Sync απο καλυτερη προς χειροτερη: https://geizhals.eu/asus-rog-swift-pg279q-90lm0230-b01370-a1275089.html800 ευρω Νεα, οποτε τα ενδεχομενα qc issues δεν τα ξερουμε, αλλα συμφωνα με reviews ειναι κορυφαια https://geizhals.eu/acer-predator-xb270hubprz-um-hb0ee-009-a1216766.html750 ευρω Κορυφαια επισης, αρκετα qc issues ομως. https://geizhals.eu/philips-g-line-272g5dyeb-a1140441.html440 ευρω 27" 1080p οποτε θελει ενα μετρο αποσταση τουλαχιστον, επισης πλεον ειμαστε σε TN οθονες, παρολα αυτα η συγκεκριμενη philips αποδιδει τουλαχιστον ικανοποιητικα οσον αφορα την ποιοτητα εικονας για τις απαιτησεις ενος gamer οσον αφορα τα χρωματα και την αντιθεση. https://geizhals.eu/aoc-g2460pg-a1132957.html380 ευρω Η αναλογη της παραπανω σε 24". Λιγο χειροτερη εικονα απο την Philips, για αυτο την εβαλα και απο κατω. Tελος να σημειωσω και εγω οτι η pg278q ειναι απαραδεκτη οθονη, με εξαιρετικα grainy coating, πολλα κομματια με 1.8 gamma και πληθος QC προβληματων. Για ιδανικοτερη εμπειρια στα 1440p 144Hz προσθετεις αλλη μια 970, χωρις να ειναι ομως απαραιτητο. 1
bill_96 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Για ιδανικοτερη εμπειρια στα 1440p 144Hz προσθετεις αλλη μια 970, χωρις να ειναι ομως απαραιτητο. Πιστεύεις πως θα ήταν καλό να προσθέσω ακόμια μια 970 για να έχω ικανοποιητικά αποτελέσματα σε 1440p; Μιλώντας για τελευταίους τίτλους παιχνιδιών πάντα..
Millennium Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι καλή σκέψη να προσθέσεις άλλη μια 970 για 1440p γιατί θα χεις 3.5gb vram, πέρα από τα θέματα υποστήριξης.Δεν συμφέρει και απο πλευράς κόστους γιατί δε νομίζω πως θα δεις ανάλογο αποτέλεσμα για τα λεφτά που θα δώσεις για άλλη μια 970+μια καλή αλλά και πολύ ακριβή gsync οθόνη. 1
XMorsX Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Πιστεύεις πως θα ήταν καλό να προσθέσω ακόμια μια 970 για να έχω ικανοποιητικά αποτελέσματα σε 1440p; Μιλώντας για τελευταίους τίτλους παιχνιδιών πάντα.. Iκανοποιητικα θα εχεις και με μια. Αν θες να πιανεις πανω απο 60 σε απαιτητικους τιτλους και τριψηφιο νουμερο στους υπολοιπους θα χρειαστεις αλλη μια. Ο millennium δεν εχει αδικο οτι η 970 δεν ειναι εξισου καλη με την 390 σε αυτες τις αναλυσεις, αλλα απο την στιγμη που εχεις ηδη την μια 970 δεν εχει νοημα τετοια συζητηση. Ακομη και με τα 3.5+0.5GB vram η δευτερη 970 ανεβαζει αρκετα τα fps ωστε να αξιζει σαν αγορα. Και η nVidia εχει το πλεονεκτημα οτι συνηθιζει να βγαζει day-one drivers σε αντιθεση με την amd, το οποιο ειναι αρκετα σημαντικο σε sli profiles που χωρις drivers δεν λειτουργουν. Συνοψιζοντας, η αγορα μιας καλης οθονης οπως η PG279Q και η XB270HU ειναι προτεραιοτητα. Αν απο εκει και περα μπορεις να διαθεσεις κι αλλο ποσο, η αγορα αλλης μιας 970 θα βελτιωσει περαιτέρω την εμπειρια. 1
Bender83 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2015 Αυτο που λεει ο Millennium ειναι οτι αν πας στα 1440ρ θα ειναι και πιο ευκολο να γεμισουν τα 3.5 γιγα μνημης της 970. Αυτο σημαινει οτι θα εχει καλυτερα fps αλλα στα textures θα κολλαει το πραγμα. Εγω αν μπορουσα θα πουλουσα την μια 970 να παω σε 980τι. Τωρα ομως πρεπει να δουμε και τι θα λεει το direct x 12 που υποτιθεται οτι θα εχει βελτιωσεις στο θεμα της μνημης και του sli. Kατι φυσικα που θα αφορα και τους αντιστοιχους τιτλους με direct x 12. 1
Millennium Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 E ναι σε κάποια παιχνίδια θα χει stuttering ή αν ασχοληθεί και με γραφικά mods θα χει θέμα.Και η υποστήριξη είναι αμφιλεγόμενη και σηκώνει μεγάλη κουβέντα,+ότι όσον αφορά το scaling παίζει ρόλο ο τίτλος και οι οδηγοί και τα αποτελέσματα ποικίλουν.Φυσικά θα χει κάποιο κέρδος με ακόμα μια αλλά για μένα είναι mixed bag το αποτέλεσμα ειδικά σε σχέση με το συνολικό κόστος.Για το DX12 και το combined memory pool θα δούμε ποιοί developers,πότε και με τι αποτελέσματα θα το υιοθετήσουν. Πάντως ο βασίλης σε οτι κίνηση και αν σκέφτεται να πάει πρέπει να ρίξει ψάξιμο και σκέψη γιατί τα χρήματα (ειδικά για gsync) είναι πολλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα