chrisxkar Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Πιο πολύ νομίζω φταίνε τα ίδια τα παιδιά και λιγότερο το σύστημα! Ειχα προσφατα μια τετοια συζητηση και διαφωνω εν μερη. Ενα κομματι ευθυνης εχει και το παιδι αλλα οταν πιπιλας το μυαλο ενος παιδιου το οποιο ελαχιστη αποψη εχει πανω στο τι θελει να κανει (να σπουδασει αει ντε και καλα γιατι αλλιως θα μεινει ανεργος, βοθρατζης ή παρακατιανος κλασικη ατακα γονεων/καθηγητων εως και τελη 90s) και ο γονεας αγνοει την κλιση που μπορει να εχει δειξει πανω σε ενα αντικειμενο ,Τοτε οι γονεις και οι καθηγητες φταινε σε μεγαλυτερο ποσοστο απο το παιδι 2
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Πιο πολύ νομίζω φταίνε τα ίδια τα παιδιά και λιγότερο το σύστημα! και τι ειναι αυτο που δεν δινει ευκαιριες στα παιδια* να ανοιξει ο εγκεφαλος τους; *δες το σαν παιδι=ανθρωπος που εξελισσεται
Pablo_Hasan Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 σε άλλες χώρες υπάρχει στα σχολεία και επαγγελματικος προσανατολισμός, στην Ελλάδα το κανουν οι προκαταλήψεις των γονεων, το τι θα πει το σοι/γειτονια, διαφοροι άσχετοι σε ένα φορουμ, κτλ 2
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 και τι ειναι αυτο που δεν δινει ευκαιριες στα παιδια* να ανοιξει ο εγκεφαλος τους; *δες το σαν παιδι=ανθρωπος που εξελισσεται Θα μπορούσε να δίνει περισσότερες αλλά μέσα από το ίδιο αυτό σύστημα που κατηγορούμε θα βγούνε και κάμποσοι πολλοί αξιόλογοι επιστήμονες...άρα φταίνε και οι δύο από λίγο ίσως 1
chrisxkar Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 σε άλλες χώρες υπάρχει στα σχολεία και επαγγελματικος προσανατολισμός, στην Ελλάδα το κανουν οι προκαταλήψεις των γονεων, το τι θα πει το σοι/γειτονια, διαφοροι άσχετοι σε ένα φορουμ, κτλ Αυτο ακριβως. Ζητας απο εναν πιτσιρικα να διαλεξει ενα επαγγελμα για το υπολοιπο της ζωης του χωρις να εχει ιδεα τι θα κανει. 2
Fotako0w0 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα! Εαν Θέλετε να γραφτείτε η να κάνετε μεταγραφή σε σχολή (Πανεπιστήμιο Bachelor η Master) στην Βουλγαρία απλά στείλτε μου μήνυμα! Η και οτιδήποτε άλλη ερώτηση, μπορώ να βοηθήσω! Ξέρω γιατί έχω φίλους που δεν βγάλανε άκρη και δυσκολεύονται! χάσανε χρονιές και πολλά χρήματα για αυτόν τον λόγο! Να μην πω για τα πέρα δώθε! ([email protected])
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα