elmario88 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα, Έχω αγοράσει προσφάτως ένα ασύρματο ποντίκι, και έχω την εξής απορία. Στο πλάι έχει 2 κουμπάκια τα οποία στην ουσία λειτουργούν σαν "κλικ" στον browser.(επόμενη-προηγούμενη σελίδα)Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να αλλάξω την λειτουργία τους ;; π.χ να πατάω το κουμπάκι και να μου εμφανίζει την επιφάνεια εργασίας. Ευχαριστώ Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2015 από elmario88
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 ποιο πονικι εχεις πες μας να δουμε τι λογισμικο εχει απο πισω...
elmario88 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 NATEC NMY-0494 KIWI 2.4GHZ OPTICAL WIRELESS MOUSE
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 δεν βλεπω στο site να εχει οδηγους για το συγκεκριμενο...δες απο κει που το αγορασες αν λεει για τα πληκτρα αν ειναι επαναπρογραμματισιμα!
oneofthem Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 δεν διορθώνω κανένα, απλά να ξέρετε ότι στην ουσία δεν υπάρχουν επαναπρογραμματιζόμενα πλήκτρα και μη, αφού αυτό είναι καθαρά θέμα software αλλά δεν χρειάζεται να χει δικό του software το mouse για να γίνει αυτό αφού υπάρχουν έτοιμα ανεξάρτητα προγραμματάκια που κάνουν αυτή τη δουλειά για όλα τα mouse (και είναι πολύ πιο ελαφριά για τον υπολογιστή εν τω μεταξύ) ψάξε για το x-mouse button control να δεις αν είναι ακόμη free αλλιώς απλά κάνε ένα search τύπου windows customize mouse buttons for free, κάτι τέτοιο - άμα έχεις καινούργιο λειτουργικό μπορεί να γίνεται και απευθείας από το λειτουργικό, δεν ξέρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα