Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρε σήμερα ένας φίλος αυτό το Laptop και μου το φερε να του βάλω Windows.

Του έβαλα Win7 Prof αλλά δεν έχουν αναγνωριστεί οι μισές συσκευές ανάμεσα στις οποίες η ethernet και οι usb.

• Δεν μου φαίνεται καθόλου φυσιολογικό αυτό καθώς σε ότι συσκευή έβαλα Win7 δεν είχα πρόβλημα με drivers και αναγνωρίζονταν αυτόματα. Παίζει να έπρεπε να κάνω κάτι το οποίο αγνοώ?
  • CD με drivers προφανώς δεν υπήρχε μαζί.
  • Τώρα τι κάνω? Κατεβάζω τους drivers απ το internet, τους γράφω σε cd τους μεταφέρω και τους εγκαθιστώ ή υπάρχει καμιά καλύτερη ιδέα?
Δημοσ.

Ποιο είναι το λαπτοπ? Κατέβασε τους drivers και πέρνα τους με usb stick. Τα 7 είναι λίγο παλιά και μπορεί πιο σύγχρονο να μην το αναγνωρίζουν. Πχ στο λαπτοπ εχω intel graphics και amd radeon, το windows update βρήσκει driver μόνο για την intel.

Δημοσ.

Ποιο είναι το λαπτοπ? Κατέβασε τους drivers και πέρνα τους με usb stick. Τα 7 είναι λίγο παλιά και μπορεί πιο σύγχρονο να μην το αναγνωρίζουν. Πχ στο λαπτοπ εχω intel graphics και amd radeon, το windows update βρήσκει driver μόνο για την intel.

Διόρθωσα το 1ο post και υπάρχει τώρα link για το ποιο είναι το laptop.

Δεν δουλεύουν οι usb γιατί λείπει ο driver.

Άρα μόνο με τον τρόπο που είπα?

Δεν είναι παράξενο?

Δημοσ.

Σωστός ο "dimitris"! Επίσης το καλύτερο είναι να βάζουμε τους drivers που δίνει η εταιρία του λάπτοπ μας και να μην αρκούμαστε σ'αυτούς των windows. Εκτός από λίγες εξαιρέσεις.

Δημοσ.

Πήρε σήμερα ένας φίλος αυτό το Laptop και μου το φερε να του βάλω Windows.

Του έβαλα Win7 Prof αλλά δεν έχουν αναγνωριστεί οι μισές συσκευές ανάμεσα στις οποίες η ethernet και οι usb.

• Δεν μου φαίνεται καθόλου φυσιολογικό αυτό καθώς σε ότι συσκευή έβαλα Win7 δεν είχα πρόβλημα με drivers και αναγνωρίζονταν αυτόματα. Παίζει να έπρεπε να κάνω κάτι το οποίο αγνοώ?
  • CD με drivers προφανώς δεν υπήρχε μαζί.
  • Τώρα τι κάνω? Κατεβάζω τους drivers απ το internet, τους γράφω σε cd τους μεταφέρω και τους εγκαθιστώ ή υπάρχει καμιά καλύτερη ιδέα?

Δες στο google το μοντελο του λαπτοπ,το πιο πιθανο ειναι να εχει το σαιτ της εταιριας driver.Σε περιπτωση που δεν εχει προσπαθησε να βρεις το μοντελο της καρτας δικτυου και κατεβασε driver απευθειας απο την σελιδα του κατασκευαστη.Μολις τελειωσεις με το ethernet τα ιδια τα windows θα σου βρουν τους περισσοτερους driver.

Δημοσ.

Οπότε να βάλω αρχικά μόνο τον driver ethernet και μετά να το αφήσω να ψάξει αυτό ή να βάλω όλους τους drivers απ την σελίδα του κατασκευαστή?

Η μαλακία είναι ότι δεν παίρνει και usb οπότε μόνο με cd.

Δημοσ.

Διόρθωσα το 1ο post και υπάρχει τώρα link για το ποιο είναι το laptop.

Δεν δουλεύουν οι usb γιατί λείπει ο driver.

Άρα μόνο με τον τρόπο που είπα?

Δεν είναι παράξενο?

Γραφτα σε cd-dvd,μου χει συμβει μετα απο εγκατασταση καινουργιων windows να μην βρισκει συσκευες το ελυσα περνοντας τους driver με cd/

Δημοσ.

Τα usb έπρεπε να λειτουργούν με τους generic drivers των windows. Βάλε τους drivers της HP.

Δημοσ.

Τον δίσκο τον έσβησες εντελώς??

Επειδή είχα πάρει το ίδιο στην μητέρα μου, είχε ένα 2ο partition όπου ήταν περασμένοι όλοι οι drivers σε φακέλους...

Δημοσ.

Τον δίσκο τον έσβησες εντελώς??

Επειδή είχα πάρει το ίδιο στην μητέρα μου, είχε ένα 2ο partition όπου ήταν περασμένοι όλοι οι drivers σε φακέλους...

Όχι δεν τον έσβησα.

Είδα το 2ο partition αλλά δεν βρήκα drivers μέσα. Εκτός αν δεν κατάλαβα πως είναι drivers. Σε ποιον φάκελο είναι?

Μηπως εβαλες win7 32bit;

Drivers για HP 250 G4 απο επίσημο site αλλα ειναι μονο για win7 64bit.

http://h20564.www2.hp.com/hpsc/swd/public/readIndex?sp4ts.oid=7609954&swLangOid=19&swEnvOid=4063

Ναι αυτούς κατέβασα.

Win7 έβαλα αλλά δεν θυμάμαι πόσα bits ήταν αλλά αφού δουλεύουν γίνεται να ηταν 32?

Γενικά επεξεργαστής 64bit μπορεί να πάρει 32bit λειτουργικό?

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ το slimdrivers (google) όταν κάνω φορμάτ..Το τρέχεις και σου βγάζει ποιοί drivers λείπουν..Τους κάνεις εγκατάσταση και είσαι οκ..

Δημοσ.

Το μόνο πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν αναγνωρίζεται ο ελεγκτής PCI παρότι εγκατέστησα τα πάντα.

Με ποιον driver θα έπρεπε να αναγνωρίζεται αυτο?

Εγώ χρησιμοποιώ το slimdrivers (google) όταν κάνω φορμάτ..Το τρέχεις και σου βγάζει ποιοί drivers λείπουν..Τους κάνεις εγκατάσταση και είσαι οκ..

Το έβαλα για να βρει τον driver που λείπει.

Γιατί κάνει τόση ώρα? Εδώ και κανένα 10λεπτο είναι στο installing...

Μήπως χρειάζεται upgrade και δεν κάνει installation η free version?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...