zio10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Από τα πλέον άχρηστα μηχανήματα που έχω δει το τελευταίο διάστημα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badweed Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 ιν δε γιαρ τουεντι φαιβ .... * ωραια εκφραση το "τεμπελικο μελον" , στα αγγλικα ειναι λιγο πιο ευηχο "lazy future " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Προσωπικά δεν υπάρχει ο χρόνος για σίδερο. Άρα +1 για μένα όσο άσχημο και αν ακούγεται. Το σίδερο είναι μόνο για κανα πουκάμισο πια δυστυχώς. 'Ασε που πρέπει ήδη να προσέχω πως τα απλώνω τα ρούχα για να μην είναι πολύ τσαλακωμένα και μετά τα διπλώνω προσεχτικά για να ισιώσουν κάπως. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2015 από SwAToNeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Το θεμα ειναι αν σιδερωνει τα πουκαμισα το διπλωμα το κανω και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Για πουκάμισα κάντο όπως φίλος. Καθαριστήριο. Πλύσιμο σιδέρωμα όλα μαζί 1.5€ το πουκάμισο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimidon Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Ποιο τεμπέλικο μέλλον; Καιρός να ξεκουραστεί η μάνα μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
profanes Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ωραία νέα, σε 15 χρόνια που θα πλησιάζεται θα τεμπελιάσουμε δηλαδή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ιν δε γιαρ τουεντι φαιβ .... * ωραια εκφραση το "τεμπελικο μελον" , στα αγγλικα ειναι λιγο πιο ευηχο "lazy future " Obligatory: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suffocater Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Θα γινουμε τελειως αχρηστοι οι ανθρωποι και για κατουρημα θα θελουμε ρομποτ Μπορώ να φανταστώ μερικές στα χωριά που όντως θα γινουν τελειως αχρηστες μετά και δεν θα μπορούν να δικαιολογήσουν τα "οικιακα" και το φαι που τρώνε. Αυτόματες σκούπες,πλυσιμο και τακτοποιήση,τα sex dolls εξελισσονται συνεχώς...Πολλες θα φάνε πόδι. Κατα τα άλλα,δεν βλέπω κανέναν λογο να κανω χειροκίνητα κάτι που μπορει να γίνει αυτόματα στο σπιτι μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos_thesss Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ευκαιρία να διώξω τη γυναίκα μου και καλα θα κανεις γιατι οι ποιο πολλες... δεν αξιζουν μια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jijaki Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν μας λέει όμως αν τα σιδερώνει. μισές δουλιές κάνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos_thesss Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Από τα πλέον άχρηστα μηχανήματα που έχω δει το τελευταίο διάστημα... εντελως αχρηστο και θα κανει και 900-1000 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos_thesss Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μπορώ να φανταστώ μερικές στα χωριά που όντως θα γινουν τελειως αχρηστες μετά και δεν θα μπορούν να δικαιολογήσουν τα "οικιακα" και το φαι που τρώνε. Αυτόματες σκούπες,πλυσιμο και τακτοποιήση,τα sex dolls εξελισσονται συνεχώς...Πολλες θα φάνε πόδι. Κατα τα άλλα,δεν βλέπω κανέναν λογο να κανω χειροκίνητα κάτι που μπορει να γίνει αυτόματα στο σπιτι μου. και οχι μονο σε χωρια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos_thesss Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Στην Ελλάδα θα κάνει θραύση αυτό το μαραφέτι δεν υπαρχει περιπτωση να κανει θραυση στην ελλαδα γιατι λεφτα εχουν πλεον λιγοι , και οσο αναφορα για ενα τετοιο τεχνολογικο επιτευμα θα κοστιζει ιδιαιτερα ακριβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos_thesss Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μοντελο να σε ντύνει ή μοντελο να σε γδυνει? μαλλο θα σε γδυνει στο οικονομικο κοματι γαιτι θφηνο δεν νομιζω να ειναι. πανω απο 600-700 ευρω θα κοστιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα