androu Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, Το εξής πρόβλημα που μάλλον οφείλεται σε bug στην τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής του fb Δεν ενημερώνεται η εφαρμογή (οχι αποτ ο google play) (ο τοίχος, νεες αναρτήσεις πχ) με 3G ανοικτό. Με wifi δουλεύει αλλά δεν υπάρχει παντού, με gprs επίσης δουλέυει !! Με 3g/4g οχι ! Άλλες εφαρμογές Email - instagram - messenger και άλλες ενημερώνονται κανονικά !
saruman123 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Πηγαινε στην εφαρμογη και κανε μια εκκαθαριση προσορινης μνημης και εκκαθαριση δεδομενων. Κανε και μια επανεκκινηση. Αν και θα σου ελεγα να μην χρησιμοποιεις το apk του fb. Να γιατι: http://www.greeceandroid.gr/dev/1465-my-android-device-is-slow 1
androu Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 έκανα reset τα έσβησα ολα τα ξαναέβαλα, τίποτα !! εβαλα την παλιότερη έκδοση του fb app την κατέβασα σαν apk και την εγκατέστησα, και εκεί με 3g(Κομμένο το 4g) κάνει refresh, το newsfeed, αντίθετα με 4g τίποτα ! Με wifi παίζουν ολα οκ ! Εβαλα μια sim vodafone και στο 4g μια χαρα δουλευει αρα παίζει κάποια ασυμβατότητα με 4g cosmote και fb ;; Θα με τρελάνει!!
saruman123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αφου μου λες οτι εβαλες και παλια εκδοση και κανει το ιδιω αρα κατι παιζει με τα δεδομενα σου... το wifi ειναι ειπες κομπλε.
androu Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 wifi + vodafone 3g + Cosmote gprs = οκ fb lite δοκίμασα και ανανεώνει κανονικά το newsfeed με 3g. cosmote 3g - 4g όλες οι εφαρμογές λειτουργούν κανονικά εκτός το refresh στο fb app.
saruman123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Για παρε και κανενα τηλ. την cosmote να δουμε τη θα σου πουν.... Και βγαλε την lite και βαλε την κανονικη να δεις στο κανει και εκει!
androu Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 ναι ναι θα το κάνω αύριο για να σιγουρέψω οτι δεν είναι απο το δίκτυο τους...
thunderstorm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Σε galaxy s4 i9505 μου κάνει ακριβώς το ίδιο μερικές μέρες τώρα... Από wifi όλα είναι ΟΚ, από cosmote data, η εφαρμογή δεν ανοίγει τίποτα. Από Chrome μπαίνει κανονικά. Δοκίμασα Κ εγώ όλα τα παραπάνω χωρίς κάποια βελτίωση
androu Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 αρα δεν ειμαι ο μόνος αρα μην το πετάξω ακόμα αυριο θα πάρω cosmote και θα ενημερώσω ! 1
thunderstorm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Τι είστε εσείς ρε γμτ! Αφού δεν μας λες να αγοράσουμε νέα συσκευή επειδή δεν δουλεύει μια εφαρμογή 6 μέρες τώρα, πάλι καλά... 2
poihths Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 χαχαχα εχεις δίκιο φανηκα πολυ τρολ... έχω το s4 καιγω και εβαλα πρόσφατα cyanogenmod και βλέπω τεράστια διαφορά σε response ... σορρυ για το τρολλινγκ καλό θαταν πάντως να το δοκιμασετε και σεις... και ανετα γυρνάς και στη μαμα ROM μετά αν δε σαρεσει 1
androu Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δεν χάνεις την εγγύηση άμα του περάσεις άλλη ρομ ;
thunderstorm Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 @ poihths Φίλε μου, μαζί σου! Είχα βάλει cyanogenmon nightly σε galaxy S1 και έγινε πραγματικά άλλο τηλέφωνο. Το βασικό όμως για αυτές τις μόντες είναι να έχεις ελεύθερο χρόνο συν του ότι είμαι απίστευτα ευχαριστημένος από το S4 και όπως είναι με 5.0.1. Κανένα παράπονο! @ androu Άμα δεν γράψει ο knox, πριν το service περνάς ξανά την official και είσαι ΟΚ. Περιμένω ενημέρωση σου από την cosmote 1
saruman123 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Βγαλε και την μπαταρια για 30'' δευτ. δεν χανεις και κατι.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα