babisflou7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 thanx σε ολα τα παιδια. παμε τωρα στο τελευταιο κομματι. το usb σιγουρα θα δουλεψει ΟΚ με ισως καποια θεματακια σε ταχυτητα αλλα κ αποσυνδεσεις. αν βαλω αλλη καρτα δικτυου λετε να μου κανει νερα στο να μην την διαβαζει...δλδ θα χρειαστει drivers απο το νετ?η ετσι μαμα θα μαστε κομπλε/?
soteras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μηπως δεν εχεις βαλει καποιο controller driver ασχετος τι έχει μέσα πέρνα από την αρχη εναν εναν driver με τη σειρα που τους εχει το cd μπορει απλα η καρτα δυκτιου να παιζει πανω απο καποιο controller Που δεν εχει περαστει το σωστο driver
babisflou7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 οχι δεν υπαρχει θεμα τετοιο. ολη η διαδικασια εγινε κανονικα. οι οδηγοι περαστηκαν ολοι περαν του lan driver οπου κανει τα δικα του.
soteras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Αλλιως δε εδω Open Device Manager by: Go to Start Click Control Panel Choose System and Security Click Device Manager (under System) Open Network Controller properties by: Double-click Network adapters to expand it Double-click the Realtek Network Controller Turn off Deep Sleep mode by: Choose the Power Management tab Untick “Allow the computer to turn off this device to save power”
babisflou7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 πριν το format ειχαν internet? δες αν ειναι ενεργοποιημενο στο bios ειχαν αλλα δν εχει να κανει. ειναι προβλημα το οποιο απο οσο διαβαζω η επιλυση του εχει σχεση με το αν ειναι αναδρομος ο Ερμης. δλδ κανει power saving ακομα κ εκει κ εχει φρακαρει εντελως.εχει κολλησει. μαλιστα το θεικο ειναι οτι αυτο το πραγμα εχει επιλυθει απο αλλο κοσμο με ενα απλο restart , με bios default, με αφαιρεση μπαταριας,με αφαιρεση ραμ, με αφαιρεση καλωδιου τροφοδοτικου με με με... και σε αλλο κοσμο δεν εχει επιλυθει ποτε!!! ειναι ενεργοποιημενο κανονικα. εννοειται ενανα κ enable-disable και ξανα enable με σειρα μηπως κ ξυπνησει. δυστυχως ειναι σε deep sleep με την πραγματικη εννοια. Αλλιως δε εδω Open Device Manager by: Go to Start Click Control Panel Choose System and Security Click Device Manager (under System) Open Network Controller properties by: Double-click Network adapters to expand it Double-click the Realtek Network Controller Turn off Deep Sleep mode by: Choose the Power Management tab Untick “Allow the computer to turn off this device to save power” αυτο που λες το χα διαβασει αλλα επειδη δεν εχει οδηγο δεν γινοταν να γινει .δεν υπηρχε δλδ ΤΑΒ τετοιο. εννοειται βεβαια εγινε καθε ενεργεια οσον αφορα power balance και high performance σε ολα.
soteras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν έχει οδηγό???Μηπως το cd ανήκει άλλο υπολογιστή και όχι σε αυτόν.Κατέβασε από το site του πλαισιού του driver βαση του μοντελου.Επισης κανε και μια επαναφορα τη μιτρικη μεσω της μπαταριας μπας και
babisflou7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 σε αυτο ανηκει αλλα κ παλι τα κατεβασα κι εγω απο το σπιτι μου κ τα πηγα σε στικακι. με την μπαταρια το κανα κ παλι τζιφος. παμε τωρα στο τελευταιο κομματι. το usb σιγουρα θα δουλεψει ΟΚ με ισως καποια θεματακια σε ταχυτητα αλλα κ αποσυνδεσεις. αν βαλω αλλη καρτα δικτυου λετε να μου κανει νερα στο να μην την διαβαζει...δλδ θα χρειαστει drivers απο το νετ?η ετσι μαμα θα μαστε κομπλε/?
LouCi4er Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Κοιτα,εγω εχω δυο καρτες δικτυου,μια ενσυρματη και μια ασυρματη.TP Link ειναι αν θυμαμαι καλα.Και οι δυο ειναι plug n play,απλα τις κουμπωνεις και εχεις internet. 1
babisflou7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 ok thanx παιδες. το παλλικαρι αγορασε ενα usb wifi κ ολα ΟΚ. ευχαριστω ξανα ολους που αφιερωσαν λιγο χρονο (ή κ πολυ) για να με βοηθησουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα