babisflou7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 πηγα σε σπιτι ενος φιλικου ζευγαριου κ εκανα format (κανονικοτατο) μπαινω στην επιφανεια εργασιας κ δεν εχει internet... λεω ΟΚ κατσε να βαλω το φοβερο δισκακι τουβλοΧ να περασω LAN-drivers και θα ναι κομπλε.. Παπαρι@ κομπλε ομως... παλι τα ιδια...εβγαινε ομως αυτο The RealTek Network Adapter/Controller was not found.If Deep Sleep Mode enabled Please Plug the Cable λεω τι ειν τουτο..ξανα λοιπον εγκατασταση, τιποτα.. απεγκατασταση κ ξανα εγκατασταση... ΜΗΔΕΝ! σκεφτομαι την λυση στα γρηγορα να βγαλω ram και να ξαναβαλω τιποτα...κι οχι μονο αυτο αλλα βαραγε beep πολλαπλο κ σερι κ δεν επαιρνε στροφες οι ψυκτρα του cpu. turbox 650 psu. κανα αντιστροφες ξανα-μανα κ βαζω μονο την μια ραμ κ βουαλα περνει μπρος χωρις beep αλλα error και δεν περναγε το λογοτυπο των win7 32bit και ξανα απο την αρχη για επιλογη repair (παπαλα) αλλιως συνεχεια...ΤΙΠΟΤΑ !!! ξανα φορματ κ μπαινει κανονικα. εγκατατασταση των drivers και παλι η πιπ@ που γραφω παραπανω The RealTek Network Adapter/Controller was not found.If Deep Sleep Mode enabled Please Plug the Cable δυσκολο το κοβω να χει συμβει σε κανεναν αλλα λεμε τωρα... δυστυχως δεν ειχα ιντερνετ εκει κ δεν μπορουσα να βρω λυση κ εχω κ πονοκεφαλο!!! για να μιλησει κανεις για το θεμα να δουμε... ελπιζω (λεμε τωρα) να χει συμβει κ σε κανεναν εδω μεσα κ να το χει λυσει.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 κατεβασε τα απο το site της realtek και περνατα με usb στο PC που θελεις εγκατεστησε τα και ετοιμος! Για αυτο πριν απο καθε format φροντιζουμε να εχουμε τους drivers ευκολα διαθεσιμους... 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Εμένα ας πούμε στα 7αρια θέλει να περάσω τον driver για το ethernet, διαφορετικά το εικονίδιο του internet έχει το κλασικό κόκκινο x και φυσικά δεν έχω internet. Στα 8, τα 8.1 και στα 10 δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, το ethernet το αναγνωρίζουν κατευθείαν τα windows, στα 7αρια όμως θέλει driver όπως και δήποτε.
babisflou7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 μωρε τους lan drivers (κ τους αλλους) τους εχει το cd της μητρικης μεσα.απλα βγαζει αυτο που γραφω. δεν ειναι δλδ το θεμα που λεει ο multicore το ξερω γιατι το χω κ γω στην μητρικη μου αυτο. ειναι αλλη περιπτωση πιο δυσκολη το deep sleep. απο κει κ υστερα αν ξαναπαω αυριο εκει θα βαλω τους τελευταιους-τελευταιους κ οχι τους απαρχαιομενους.πολυ φοβαμαι ομως οτι δεν θα ειναι τοσο απλο... προφανως κ το googlara και χω δει της παναγιας τα ματια για το ζητημα αυτο με αρκετες Η61.
benign Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μπορει καποια pci/pci-express καρτα να εχουν και δημιουργει καποιο conflict.Οταν πας αυριο,αν εχουν κατι εξτρα,βγαλτο και δες αν φτιαξει η κατασταση. 1
babisflou7 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 ok θα το τσεκαρω κι αυτο γιατι μου κανει μεγαλη εντυπωση το ζητημα...
Luciddream Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάντως είδα κάτι παρόμοιο σήμερα σε ένα PC με H61.. μετά απο standby όταν το PC ξύπνησε η κάρτα LAN ήταν disabled... έφτιαξε με restart όμως. Αν δεν διάβαζα το ποστ σου θα νόμιζα ότι απλά κάτι έτυχε
babisflou7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 το σκεφτηκα κ εγω με restart μηπως κ σκαλωσε πουθενα αλλα κ παλι γιοκ... προφανως στην περιπτωση σου δουλευε (αρα ειχε οδηγους) κ ''κοιμηθηκε'' κ το ξυπνησες με την επανεκκινηση. στην περιπτωση μου δν επιτρεπει την εγκατασταση οδηγων... 1
LouCi4er Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μηπως σου ζηταει να συνδεσεις το ethernet καλωδιο?Λογικο μου ακουγεται απο την στιγμη που θελεις να εγκαταστησεις οδηγους για καρτα δικτυου.Ειπες οτι δεν εχει ιντερνετ εκει,παρε μαζι σου την μοναδα βαλε τον οδηγο και ξανα πηγαινε την πισω.
babisflou7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 ναι το ζηταει εξου και The RealTek Network Adapter/Controller was not found.If Deep Sleep Mode enabled Please Plug the Cable αλλα το θεμα ειναι οτι το ρουτερ τους δουλευει κανονικα.δλδ κινητο πηρε κανονικα σημα. το θεμα οπως κοιταω κ στο ιντερνετ (που το χουν καποιοι) ειναι οτι ουσιαστικα για καποιο λογο κατι σαν power saving διαβαζω τωρα κανει η μητρικη απο μονη της στο θεμα του internet adapter κ το βαζει σε sleep οποτε δειχνει ουσιαστικα οτι δεν δουλευει. μια λυση που διαβαζω ειναι να παω στα devices να βρω εκει που λεει ethernet και να σταματησω ουσιαστικα την εξοικονμηση ενεργειας. παντως αλλη αναφερονται σε λυση να βγαλω την μπαταρια. το χειροτερο απ'ολα ειναι οτι δεν καταφερα να το παρω σπιτι να βρω την λυση εδω. αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου. edit: μια σιγουρη λυση θεωρω οτι θα ειναι ας πουμε ενα usb-wifi λογικα ε? ή και μια pci ethernet (γιαυτο δεν ειμαι κ αρκετα σιγουρος). σε αυτες τις 2 λυσεις περναμε drivers?δεν μου χει τυχη να χρησιμοποιησω ακομα.
babisflou7 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 edit 2: δυστυχως λυση δεν βρεθηκε... εχεις κανεις να προτεινει κατι φτηνιαρικο usbwifi or pci adapter??
benign Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 edit 2: δυστυχως λυση δεν βρεθηκε... εχεις κανεις να προτεινει κατι φτηνιαρικο usbwifi or pci adapter?? http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wn781nd-150mbps-wireless-pci-express-adapter-p-PER.612463 1
SaFiS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Αν υπάρχει καλώδιο, για μένα καλύτερη η ενσύρματη σύνδεση... http://www.e-shop.gr/tp-link-tg-3468-gigabit-pcie-network-adapter-p-PER.612378 1
drkar Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 πριν το format ειχαν internet? δες αν ειναι ενεργοποιημενο στο bios
bananakos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/2059241/TP-LINK-TL-WN725N.html Εγω εχω αυτη την πηρα απο public εδω και κανα 2 μηνο Το ρουτερ ειναι σε αποσταση σχεδον 10 μετρων απο το pc δεν εχο καποιο προβλημα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα