poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Τα διαμερίσματα έχουν το ίδιο ρολόι ΔΕΗ; Ρωτάω γιατί έγραψες ότι έχουν διαφορετικό πίνακα. το netgear δυστυχως θα μεινει σαν repeater πανω στο draytek οποτε μια χ απωλεια θα την εχει οχι στο ιντερνετ αλλα στην ασυρματη μεταφορα.εκει μονο Utp μπορει αλλα ναι θελει μερεμετια.υπαρχει και πατεντα να κανει αμα το σπιτι δεν εχει ραζιμ σαν τηλεφωνικο καλωδιο αλλα εχει Utp.παιρνεις τα 2 ζευγαρια τα γεφυρωνεις στον κατανεμητη και εχεις utp.εκτος αν ειναι 10 οροφο το ενα διαμερισμα και 9 το αλλο οποτε και θα ξεπερασει τα 100 μετρα.αν ειναι ομως χαμηλοι οροφοι θα ειναι μια χαρα.
achilles_g_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Για να μη ανοίγω νέο θέμα, μια και που ο εξοπλισμός σχετίζεται με το υπάρχων. Από όσο ξέρω ο ΟΤΕ αργά ή γρήγορα θα γυρίσει σε voip. Οπότε αν είναι να αγοράσω και modem vdsl (σε περίπτωση που πάω σε vdsl) θα μου είναι άχρηστο μετά??
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Για να μη ανοίγω νέο θέμα, μια και που ο εξοπλισμός σχετίζεται με το υπάρχων. Από όσο ξέρω ο ΟΤΕ αργά ή γρήγορα θα γυρίσει σε voip. Οπότε αν είναι να αγοράσω και modem vdsl (σε περίπτωση που πάω σε vdsl) θα μου είναι άχρηστο μετά?? αν μπορει να παιξει σαν ρουτερ και αν ο οτε μπορει να σου γυρισει σε bridge το υπαρχον vdsl router τοτε δεν παει χαμενο.αλλιως ναι υπαρχει θεμα διοτι ο οτε δεν θα δωσει τα στοιχεια της τηλεφωνιας το πιο πιθανο οποτε δεν θα παιζει και το τηλεφωνο.συν οτι θα πρεπε να εχεις και voip ρουτερ ακομα και να στα δινε αν και θα μπορουσε να μπει και spa adapter.τωρα αν θα τους γυρισει ολους σε voip ή ποτε θα το κανει αυτο ειναι αλλη ιστορια.υπαρχει πολυ μελλον ακομα.και το κακο ειναι οτι ακουσα οτι δινει voip με Oxygen.απλα λυπαμαι τους τεχνικους που θα τρεχουν να τα αλλαζουν 5-5 τα ρουτερ αν πραγματι ισχυει.
achilles_g_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μόλις παρέλαβα τα devolo 1200+ wifi. Χωρίς να ρυθμίσω τίποτε και με τριφασικό ρεύμα βλέπω ταχύτητα σύνδεσης στο media player με το nas που βρίσκεται συνδεδεμένο στο draytek 50-60 Mbps ενώ πριν είχα 25-30. Θυμίζω συνδεσμολογία media player - powerline - netgear extender κάτω οροφο & nas - draytek στον πάνω όροφο. Δεν ξέρω βέβαια πόσο σταθερό είναι. Η εφαρμογή cockpit μου δίνει ταχύτητα 437 Μbit/sec. Δοκιμάζοντας μπρίζα σε άλλο διπλανό δωμάτιο το cockpit μου έδωσε ταχύτητα 963 Μbit/sec αλλά το link rate του netgear έπεσε στα 216 Mbps από τα 300 και επίσης έπεσε πολύ η ταχύτητα επικοινωνίας media player nas. Φαντάζομαι με ένα modem router dual band και ένα αντίστοιχο extender με gigabit port οι ταχύτητες να ανέβουν κι άλλο. Οι δοκιμές συνεχίζονται!..edit: Μόλις είδα απροβλημάτιστα μια ταινία 1080p.DTS. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2015 από achilles_g_
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 δεν νομιζω να μην ειναι σταθερο.το θεμα ειναι οτι αν αλλαξεις πριζα ρευματος το powerline πρεπει μετα να τραβηξεις utp για να μην μετακινησεις το extender αλλιως μετα χανεις στο extender που δεν το θες.καλυτερα να χανεις λιγο στο Powerline αφου και τα 437 ειναι μια χαρα παρα στο ασυρματο Link που ειναι πιο χαμηλα. 1
achilles_g_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Στο σημείο που έβαλα το powerline στο σαλόνι είχα και πολύμπριζο, οπότε χρησιμοποίησα το passthrough που μου δίνει. Για κάποιο λόγο μου έκανε παράσιτα στο woofer. ( στο πολύμπριζο είναι συνδεδεμένη η τηλεόραση, το media player, ο ενισχυτής, το wii κι ένα blue ray). Οπότε πήγα το power line σε κοντινή μπρίζα (μάλιστα στην ίδια που είναι συνδεδεμένο το woofer) και τράβηξα utp για το media player. Τα παράσιτα χάθηκαν και το cockpit δείχνει 1000 mbit/s. Η ταχύτητα σύνδεση nas media player δεν άλλαξε, αναμενόμενο, μιας και εξαρτάται από το link rate netgear- draytek.
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 αφου εβγαλες ακρη και αφου παιζει στα 1000 μια χαρα.ναι το αδυναμο Link ειναι το Repeater δυστυχως.
kirileman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 και το κακο ειναι οτι ακουσα οτι δινει voip με Oxygen.απλα λυπαμαι τους τεχνικους που θα τρεχουν να τα αλλαζουν 5-5 τα ρουτερ αν πραγματι ισχυει. Στο γραφείο έχουμε από σήμερα voip (αμετάκλητα) και περιμένουμε το Oxygen, όπως μας ενημέρωσαν, το οποίο, από δικό τους λάθος, δεν έχει έρθει ακόμα. Τι διαφορές να περιμένουμε; Καλύτερο ήχο στις κλήσεις; Και όταν κόβεται το ρεύμα θα κόβεται και το τηλέφωνο;
achilles_g_ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 αφου εβγαλες ακρη και αφου παιζει στα 1000 μια χαρα.ναι το αδυναμο Link ειναι το Repeater δυστυχως.Λες να δώσω πακετάκι το draytek με το netgear 2500 και να πάω σε καινούργιο modem ac και extender nighthawk ή τζάμπα τα έξοδα?
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Στο γραφείο έχουμε από σήμερα voip (αμετάκλητα) και περιμένουμε το Oxygen, όπως μας ενημέρωσαν, το οποίο, από δικό τους λάθος, δεν έχει έρθει ακόμα. Τι διαφορές να περιμένουμε; Καλύτερο ήχο στις κλήσεις; Και όταν κόβεται το ρεύμα θα κόβεται και το τηλέφωνο; τα περισσοτερα oxygen εχουν μπαταρια ή μπορουν να παρουν μπαταρια για να μην κοβεται το τηλεφωνο οταν κοβεται το ρευμα. τωρα καλυτερο ηχο .....????δεν ειμαι τοσο ψειρας για να καταλαβω διαφορα αναμεσα σε τηλεφωνια voip και Tdm..oxygen yea.αυτη η εταιρεια δεν θα πρεπε να υπαρχει. Λες να δώσω πακετάκι το draytek με το netgear 2500 και να πάω σε καινούργιο modem ac και extender nighthawk ή τζάμπα τα έξοδα? πολλα λεφτα βρε συ και δεν θα κερδισεις κατι οσο αφορα το Media player.το καλυτερο θα ηταν καλωδιο απο πανω μεχρι κατω αλλα αν δεν γινεται να περαστει ναι ειναι θεμα.εκτος οπως ειπα αν εχεις Utp αντι για τηλεφωνικο στα διαμερισματα οποτε εκει υπαρχει μια μικρη πατεντα γιανα στειλεις ethernet απο πανω κατω.
achilles_g_ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Τηλεφωνικό καλώδιο έχω δυστυχώς (αν θυμάμαι καλά κόκκινο , άσπρο, κίτρινο, μαύρο).
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Τηλεφωνικό καλώδιο έχω δυστυχώς (αν θυμάμαι καλά κόκκινο , άσπρο, κίτρινο, μαύρο). οχι απο το router μεχρι τον τοιχο αλλα πισω απο τον τοιχο πισω απο τα πριζακια αν υπαρχει utp.δηλαδη αν ειναι utp το καλωδιο αναμεσα στα πριζακια και αν ειναι utp το καλωδιο μεχρι κατω τον κατανεμητη του οτε.αν ειναι εστω και απο κεντρικο πριζακι μεχρι κατω παιζει τροπος.πρεπει να ανοιξεις ενα πριζακι και να το δεις αυτο κατα προτιμηση το κεντρικο που συνηθως ειναι στο σαλονι του σπιτιου (το πρωτο δωματιο που μπαινεις μεσα και το πρωτο πριζακι πιο κοντα στην εξωπορτα ΣΥΝΗΘΩΣ)
achilles_g_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Το καλώδιο που ανέφερα ήταν αυτό, μέσα στα πριζάκια.
poulinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το καλώδιο που ανέφερα ήταν αυτό, μέσα στα πριζάκια. τηλεφωνικο καλωδιο πισω απο το πριζακι?wtf?εκτος αν καποιος το εφτιαξε μετα το πριζακι (να υπηρχε μονο ενα αρχικα)ή εκτος αν ειναι διζευγο Pet που χλωμο δεν θα ειχε αυτα τα χρωματα.
achilles_g_ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Είναι γκρι από όσο θυμάμαι εξωτρικά και μέσα έχει 2 ζεύγη. Απλά μου θύμισε τα παλία καλώδια που είχαν εξωτερικά τα καλώδιο, γι'΄αυτό το είπα τηλεφωνικό. Δεν εννοούσα το κλασσικό που κουμπώνει το τηλέφωνο στο πριζάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα