Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Back Cover Case για Samsumg S6 Edge.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. 

Εδω και καιρο ψαχνω να βρω μια αξιοπρεπη θηκη για το κινητο μου. Εχω μια Ultra Thin Clear αλλα ειναι της πλακας και με εχει εκνευρισει. Βγαινει πολυ ευκολα και δεν εφαρμοζει καλα στα πλαινα κουμπια. Kοιτουσα κατι spigen αλλα τις θεωρω πολυ ακριβες. Δεν θελω να δωσω 30-40 και 50 ευρω για να παρω μια θηκη. 

Εχει κανεις τιποτα τα προτεινει?

Ψαχνω κατι τετοιο.x.jpg%7CBR%7C50%7C0&f=jpg&q=95&hash=681b

Δημοσ.

Δες τις caseology ιδιο design πολυ πιο φθηνες τιμες!
Κοιτα να παρεις ομως tempered glass για την οθονη εγω πρωτα αυτο θα εβλεπα κ μετα θηκη!

Δημοσ.

Δες τις caseology ιδιο design πολυ πιο φθηνες τιμες!

Κοιτα να παρεις ομως tempered glass για την οθονη εγω πρωτα αυτο θα εβλεπα κ μετα θηκη!

Το εχω καιρο χωρις tempered glass και δεν εχει παθει τιποτα. Ουτε την παραμικρη γρατζουνια. Δεν το περιμενω αυτο απο το gorilla glass 4. Ενω το iphone που ειχα 2 μερες το αφησα χωρις tempred και εμφανιστηκαν γρατζουνιες.

Απο την εταιρεια που προανεφερες μονο απο εξω κανουμε παραγγελια?

Δημοσ.

Nαι δες στο ebay εχει official store! Ελλαδα δν αξιζει να παρεις επωνυμη θηκη σχεδων διπλασιες τιμες εχουν!
Ψαξε μπας κ βρεις μεταχειρισμενη μονο
δν ειναι μονο η γρατσουνιες λογο του "περιεργου" σχεδιασμου του το κανει πολυ δυσκολο να το κρατησεις και εγω οταν το κρατουσα τουλαχιστον ενιωθα ανασφαλια και τα πλαινα ειναι ολο οθονη οποτε αμα πεσει εχεις μεγαλες πιθανοτητες να σου σπασει!
Με το tempered glass θα μειωσεις κατα πολυ αυτες τις πιθανοτητες και θα νιωθεις κ εσυ πιο ασφαλης (τουλαχιστον εγω αμα ημουν στν θεση σ εσυ τι κανεις δν ξερω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...