p_under Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 έχω 2 bluetooth wireless speakers και θα ήθελα να μετρήσω την ένταση. Ένας φίλος μου διαθέτει "επαγγελματικού" τύπου μικρόφωνο και ακριβή εξωτερική κάρτα ήχου όπου θα κουμπώσει το μικρόφωνο. (μουσικός γαρ) αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζει πως να μετρήσει την ένταση. Υπάρχει κάποια εφαρμογή για windows όπου να μας βοηθήσει? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
maparios Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 θα κατεβασεις το reaper daw (digital audio workstation) θα το κανεις εγγατασταση\ θα ανοιξεις 2 καναλια (πατας γρηγορο διπλο κλικ στην κατω μπαρα,η δεξι κλικ Insert new channel) θα πατησεις ενα μικρο κουμπι που λεει ''μονιτορ'' και θα κανεις εγραφη 10 δευτερολεπτα ενως τραγουδιου πας στο αλλο καναλι κανεις το ιδιο με το ιδιο τραγουδι αο το αλλο blutooth speaker θα δεις πιο εχει μεγαλυτερο ''waveform'' και ετσι θα καταλαβεις πιο ειναι δυνατο *εχεις την δυνατοτητα να τα δεις γραπτος αν δε κανω λαθος..το ριπερ το κατεβαζεις απο εδω http://www.reaper.fm/download.php απαντησα γρηγορα γιατι δεν εχω χρονο αν θες κατι στιελε μου p.m.
p_under Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 θα κατεβασεις το reaper daw (digital audio workstation) θα το κανεις εγγατασταση\ θα ανοιξεις 2 καναλια (πατας γρηγορο διπλο κλικ στην κατω μπαρα,η δεξι κλικ Insert new channel) θα πατησεις ενα μικρο κουμπι που λεει ''μονιτορ'' και θα κανεις εγραφη 10 δευτερολεπτα ενως τραγουδιου πας στο αλλο καναλι κανεις το ιδιο με το ιδιο τραγουδι αο το αλλο blutooth speaker θα δεις πιο εχει μεγαλυτερο ''waveform'' και ετσι θα καταλαβεις πιο ειναι δυνατο *εχεις την δυνατοτητα να τα δεις γραπτος αν δε κανω λαθος..το ριπερ το κατεβαζεις απο εδω http://www.reaper.fm/download.php απαντησα γρηγορα γιατι δεν εχω χρονο αν θες κατι στιελε μου p.m. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, θα το δοκιμασω αυριο και αν θελω επιπλεον βοηθεια θα σου στειλω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα