Προς το περιεχόμενο

Επίσημο βίντεο για το BlackBerry Priv που θα τρέχει Android

Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γραφετε, πως ειναι διαθεσιμο για προπαραγγελια στην Αγγλια, αλλα δεν γνωριζουμε την τιμη του. Δλδ το προπαραγγελουν οι αγγλοι, χωρις να ξερουν ποσο κανει;

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μακράν το πιο έξυπνο κινητό τηλέφωνο αυτή την στιγμη, από αποψη σχεδιασμού. Ελπίζω να ακολουθήσουν την ίδια σχεδίαση και στα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρίας. Απορώ για τι δεν το έκαναν νωρίτερα....

amoled η οθονη; τι μαυρο-πισσα τελειο ειναι αυτο; :) μακαρι να πουλησει, να μπει η ΒΒ στην android σκηνη. ο,τι και να πεις, την πρωτοτυπια στο design, την εχουν!

• Like 1

Περαν του ποιοτικου τηλεφωνου η οχι, αληθεια γιατι να βολευει το slide πληκτρολογιο; Για μενα ο μονος λογος ειναι για εφε (και καλα δειτε τι τηλεφωναρα διαφορετικη εχω!!).

Τα κουμπια αφης σε ενα ας πουμε αξιοπρεπες τηλεφωνο ειναι πολυ πιο ευκολα στη πληκτρολογηση απο το ποιοτικοτερο τηλ. με πραγματικο πληκτρολογιο αφου, οπως και να ειναι κατασκευασμενο, θα απαιτειται πιεση μεγαλυτερη.

Περαν του ποιοτικου τηλεφωνου η οχι, αληθεια γιατι να βολευει το slide πληκτρολογιο; Για μενα ο μονος λογος ειναι για εφε (και καλα δειτε τι τηλεφωναρα διαφορετικη εχω!!).

Τα κουμπια αφης σε ενα ας πουμε αξιοπρεπες τηλεφωνο ειναι πολυ πιο ευκολα στη πληκτρολογηση απο το ποιοτικοτερο τηλ. με πραγματικο πληκτρολογιο αφου, οπως και να ειναι κατασκευασμενο, θα απαιτειται πιεση μεγαλυτερη.

Υπάρχουν στιγμές που το φυσικό πληκτρολόγιο είναι χρήσιμο όπως για παράδειγμα όταν οδηγείς (άσχετα που κανονικά δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε τηλέφωνο καθόλου) που είναι πολύ ευκολότερο λόγο αφής να πατήσεις σωστό πλήκτρο χωρίς καν να χρειάζεται να βλέπεις τη συσκευή. Κάποιοι άλλοι θέλουν να έχουν την αίσθηση της αφής και να τους βολεύει. Πέρα όλων αυτών τα φυσικά πληκτρολόγια ήταν σήμα κατατεθέν των bb  άρα πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου κάνουν και το διατηρούν. Δεν είναι μόνο το εφέ που μπορεί να δίνει το πληκτρολόγιο αλλά και η αναγνωρισιμότητα

Στο Carphone warehouse (απο τις μεγαλύτερες Αγγλικές αλυσίδες) το έχει £579.99, δηλαδή €789 http://www.carphonewarehouse.com/phones/blackberry-priv

RIP... κρίμα.... πολύ κρίμα....

Πόσο του πάει το stock android δεν λέγεται. κρίμα που θα είναι τόσο ακριβό. για να δούμε τι θα κάνει και με τις αναβαθμίσεις η bb μακάρι να τα πάει καλά.

ps: έρχεται και το hub στο android. ποιος το πιάνει τώρα!

πολυ μου αρεσει αυτη η συσκευη μου θυμίζει το Νοκια Ν95 που ειχα και ηταν απο της αγαπημενες μου συσκευες.

αν ερθει στην ελλαδα με τιμη εως 400 ευρω θα ηταν σουπερ.

edit 

τωρα ειδα οτι θα κανει κοντα στα 800 αυτο ειναι πολυ αρνητικο, αλλα ευτηχως θα πεσει οποτε σε κανα 6μηνο θα ειναι προσιτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...