billakoc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, εδώ και ένα μηνα περιπου εχω αυτο εδω το tv-monitor http://www.samsung.com/gr/consumer/it/monitor/tv-monitor/LT27D390EW/EN27'' και μια φορα στο τοσο (πολυ αραια ) κανει μονο του reboot. Δηλαδη η οθονη για 1 sec γινεται μαυρη, στο επομενο sec μου πεταει το Samsung logo και μετα ξαναβρισκομαι εκει που βρισκομουν ακριβως πριν πεσει το μαυρο. Μου εχει τυχει να συμβαινει και κατα τη διαρκεια παιχνιδιου και κατα τη διαρκεια που κανω κατι install (θελω να πω που η gpu δεν βρισκεται σε πολυ μεγαλο φορτο).Την οθονη την εχω συνδεδεμενη με hdmi καλωδιο σε αναλυση 1080p και επισης εχω και ενα εσωτερικο καλωδιο S/PDIF για να παιρνει ηχο η gpu απο τη motheboard Γνωριζει καποιος αν κατα πασα πιθανοτητα φταιει σε κατι η οθονη για αυτα τα reboots η ειναι θεμα της gpu η της motherboard η κατι αλλο;Τα υπόλοιπα specs του pc ειναι Motherboard: asus p5qcGPU: nvidia gts 250 512mb (της twintech)CPU: Intel Core2 Duo E8600 @ 3.33GHzPSU: 750w nitrox (μοντελο δε θυμαμαι, αλλα μπορω να το βρω αν το χρειάζεστε- ειναι 7-8 ετών)RAM: F3-10666CL9D-8GBRL
gogos47 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 περιεργο εχω και εγω ενα παρομοιο μονιτορ 24" και μου κανει ακριβως το ιδιο κανει ρεβοοτ μια φορα και μετα συνεχιζει για ωρες χωρις να ξανακλεισει 1
apollo96 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 μια απτα ιδια και το δικο μου το ιδιο κανει, παντος δεν γνωριζω το λογο (btw 24') 1
billakoc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εσεις τα εχετε καιρο τα tv monitor; ειναι εντος εγγυησης; πηρα σημερα τη samsung και τους ειπα να τους το στειλω για service;ελπιζω να βρουν τι εχει. Περισσοτερο με ενδιαφερει αυτο το προβλημα να μην οξυνθει στο μελλον, σε κανα διχρονο δηλαδη μετα την εγγυηση να rebootarei μια φορα το μισαωρο
gogos47 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 εγω παντος το εχω κανα 3μηνο αλλα δουλευει για ωρες χωρις να κλεισει μονο οταν το ανοιγω για πρωτη φορα το κανει μια φορα
billakoc Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 εγω παντος το εχω κανα 3μηνο αλλα δουλευει για ωρες χωρις να κλεισει μονο οταν το ανοιγω για πρωτη φορα το κανει μια φορα το κανει μια φορα οταν ανοιγει και μετα τερμα; η το κανει σιγουρα μια φορα οταν ανοιγει και μετα μπορει να το ξανακανει οσο ειναι ανοιχτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα