Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω μια σχετικά παλιά mobo την msi H67MA-E45(B3) και CPU Intel i5 2400.Θέλω να αλλάξω mobo και να πάρω μια καινούργια.Πια μου προτείνετε?Να πάρω με ddr4 για όταν αλλάξω cpu?Για gaming πάντα.

Δημοσ.

ο 2400 είναι socket 1155.
Συνεπώς κοιτάς μόνο μητρικές με αυτό το socket. Είναι αρκετά παλιό socket και φυσικά δεν υποστηρίζει ddr4.
Γιατί θέλεις να αλλάξεις mb?

Δημοσ.

Πρωτον οι νεοι ι5 ειναι λιγο δυνατοτεροι για τον i5 που εχεις τωρα στα παιχνιδια,αρα μην βιαζεσαι για αγορα.

Δευτερον εστω οτι αγοραζες απο τωρα μητρικη καινουργια.Δεν υπαρχει συμβατοτητα με διαφορετικο socket επεξεργαστη αρα θα την εχεις απλα να καθεται.

Αραξε για του χρονου απο πλευρας αναβαθμισης να κανεις μια μαζικη αν θες για gaming παντα.

Δημοσ.

παρόλο που δεν υποστηρίζεται επισήμως μπορείς να δοκιμάσεις drivers για windows 8.1 που έχει ο κατασκευαστής της μητρικής σου και κατα 99% θα παίξουν με τα win10.

Αν θες οπωσδήποτε καινούρια μητρική πάρε μια οποιαδήποτε καινούρια για 1155. Το σύστημα σου κρατάει ακόμη! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην πας αμέσως να σπαταλήσεις λεφτά για νέα μητρική ή πλατφόρμα, δοκίμασε τους drivers των 8.1 στα 10αρια και θα είσαι μια χαρά.

Επεξ/σία από Mult1C0r3Cpu
  • Like 5
Δημοσ.

Διάβασα ότι δεν υποστηρίζεται στα windows 10 και επίσης έχει ραμ μέχρι 1333 mhz.

Για την συχνοτητα μην σε ενδιαφερει καθως μονο 1 παιχνιδι ως τωρα βρεθηκε να αξιοποιει τα παραπανω Mhz στα παιχνιδια αρα σιγα τα λαχανα. Οσο για Windows 10 η δωρεαν αναβαθμιση ειναι για 1 χρονο απο οταν βγηκαν και ασε που υπαρχουν και αρκετα θεματα με υποστηριξη και drivers των καρτων γραφικων κλπ με αρκετα παιχνιδια. Και εγω σκεψου με καλυτερο υπολογιστη ακομα με τα Windows 8 ειμαι μεχρι τον Νοεμβριο που θα βγει το επομενο μεγαλο Update. 

Σκεψου ακομα οτι δεν εχει βγει ακομα επισημο Xbox One adaptor(δηλαδη να μπορεις να παιξεις ασυρματα με το controller)και ειμαστε και για αυτο ακομα στην αναμονη,αλλα μου βγαζουν κανονικα νεα controller χωρις καν να εχουν φροντισει αυτο το θεμα.

Δημοσ.

Για την συχνοτητα μην σε ενδιαφερει καθως μονο 1 παιχνιδι ως τωρα βρεθηκε να αξιοποιει τα παραπανω Mhz στα παιχνιδια αρα σιγα τα λαχανα. Οσο για Windows 10 η δωρεαν αναβαθμιση ειναι για 1 χρονο απο οταν βγηκαν και ασε που υπαρχουν και αρκετα θεματα με υποστηριξη και drivers των καρτων γραφικων κλπ με αρκετα παιχνιδια. Και εγω σκεψου με καλυτερο υπολογιστη ακομα με τα Windows 8 ειμαι μεχρι τον Νοεμβριο που θα βγει το επομενο μεγαλο Update. 

Σκεψου ακομα οτι δεν εχει βγει ακομα επισημο Xbox One adaptor(δηλαδη να μπορεις να παιξεις ασυρματα με το controller)και ειμαστε και για αυτο ακομα στην αναμονη,αλλα μου βγαζουν κανονικα νεα controller χωρις καν να εχουν φροντισει αυτο το θεμα.

Πραγματικα τα ΜΗz της ram δεν παιζουν κανενα ρολο στο gaming. Γενικοτερα δεν παιζουν σε τπτ αλλα τελος παντων. Οσο για τους drivers  μην αγχωνεσαι καθολου. Καραγκιοζηλικια της MS  μου ακουγονται , για να τρεχει ο κοσμος για τσαμπα αναβαθμισεις.

Δημοσ.

Βασικα στο Battlefield 4 τα παραπανω Mhz στις Ram ειχαν οδηγησει σε αυξηση των Frames αλλα ηταν το μονο παιχνιδι που εχει παρατηρηθει τετοια αξιοσημειωτη διαφορα.

Δημοσ.

Ναι ε, δεν το ξερα. Παντως στο Tek syndicate  στο ΥΤ ,  ο  Wendell ( αν τον ξερεις) ελεγε πως ακομα και σε memory intensive workload  μονο σε μια συγκεκριμενη εφραμογη open source υπηρχε πραγματικη μετρησιμη διαφορα λογω των MHz. Αντιθετα το CL και τα  timings  ειχαν μεγαλυτερη επιδραση στην αποδοση (στο μετρο του λογικου).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...