Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εισαι μεγαλος παικτης αλλα δυστηχως βιαστηκα και τον πηρα με 162 τα 500γιγα

Την ακυρωνεις ανα πασα στιγμη....

Δημοσ.

Αυτός είναι απο εκείνους με το bug που έριχνε τις επιδόσεις;

Αυτό θα ρωτάτε κάθε χρόνο σε κάθε νέο μοντέλο ssd samsung που βγαίνει ?

• Like 5
Δημοσ.

Ναι.

Μην απορείς αν δε λάβεις απάντηση επειδή δεν αφιερώνεις χρόνο για να κάνεις search για ένα θέμα που έχει υπεραναλυθεί στο forum.

@all: Πολύ καλό deal και με 5 χρόνια εγγύηση, TLC μνήμες δε.

Δελεάστηκα μπορώ να πώ αλλά το έχω παρακάνει με αγορές τον τελευταίο καιρό και δε με παίρνει δυστυχώς και για άλλον 1TB... Θέλω να πιστεύω πως θα βγούν κι άλλα deals σε Amazon Black Friday τα Χριστούγεννα και με όχι TLC μνήμες ώστε να αναβαθμίσω τότε (π.χ. σε sandisk ή crucial).

Δημοσ.

Μην απορείς αν δε λάβεις απάντηση επειδή δεν αφιερώνεις χρόνο για να κάνεις search για ένα θέμα που έχει υπεραναλυθεί στο forum ίδιο thread που έχει ανοίξει για τον 500άρη (δηλαδή ούτε search χρειάζεται)

Δημοσ.

Τον τσίμπησα.

Πάντα χρειάζεται ένας μεγάλος ssd. Το μόνο που με χαλάει είναι οι TLC μνήμες αλλά τεσπα, 5 χρόνια εγγύηση έχει, μέχρι τότε θα έχω πάρει τον αντίστοιχο 2TB.

Μην απορείς αν δε λάβεις απάντηση επειδή δεν αφιερώνεις χρόνο για να κάνεις search για ένα θέμα που έχει υπεραναλυθεί στο forum.

@all: Πολύ καλό deal και με 5 χρόνια εγγύηση, TLC μνήμες δε.

Δελεάστηκα μπορώ να πώ αλλά το έχω παρακάνει με αγορές τον τελευταίο καιρό και δε με παίρνει δυστυχώς και για άλλον 1TB... Θέλω να πιστεύω πως θα βγούν κι άλλα deals σε Amazon Black Friday τα Χριστούγεννα και με όχι TLC μνήμες ώστε να αναβαθμίσω τότε (π.χ. σε sandisk ή crucial).

Ήμουνα απο κινητό, ένα απλο ναι ή όχι αρκούσε, δεν χρειαζόταν όλη αυτή η γκρίνια σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...