kyriakh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 notebook φίλου φίλου turbox clevo w950tu αποκλειστικός αντιπρ. πλαίσιο.... χάλασε στους 11 μήνες είναι εκτός εγγύησης γιατί ήταν κομμάτι βιτρίνας (6 μήνες εγγύηση) .το είχε πάρει 280€ Δε δουλεύει καθόλου η οθόνη, σύνδεσα με καλώδιο με τον υπολογιστή μου την οθόνη, κατάμαυρη δε μπαίνει καν windows μάλλον, γιατί δεν ακούγεται ο ήχος. Το άνοιξα, δε δουλεύει το ανεμιστηράκι. Νάχει καεί η κάρτα γραφικών; τι κάνω τώρα; Αν είναι gpu μου είπανε απο servise πλαισίου ότι είναι ενσωματωμένες στα laptop οι κάρτες με τη μητρική και αλλάζεις μητρική. Σωστά; ε τότε δεν αξίζει. Αλλά νάναι η κάρτα ή κάτι άλλο; Το ανεμιστηράκι οκ το καλώδιό του και πεντακάθαρο και γενικά το laptop. Το είχανε λέει και λειτουργούσε πάνω σε κουβέρτα και ΄χάλασε.
L-Griever Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Ξέρω ότι η απάντηση που δίνω δεν βοηθάει αλλά πραγματικά γιατί αγόρασε Turbox; Μην αγοράζετε turbox γιατί δεν είναι καλά και όλο προβλήματα προκύπτουν. Προσωπικά αφού λες ότι χάλασε θέλει άλλαγμα αλλά δεν αξίζει τα λεφτά για service. Καλύτερα να αγοράσει άλλο φορητό αλλά όχι turbox. 1
kyriakh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 δοκιμασε αλη ραμΆνοιξα 2 υπολογιστές που είχα σπίτι κ έχουν άλλη ραμ. Η σχισμή τους είναι πιό αριστερά και όχι σχεδόν στη μέση που είναι του προβληματικού λάπτοπ
Silverage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Το λαπτοπ έχουν sdram, δεν κάνουν οι κανονικές. Άμα βγάλεις την ram τελείως ανάβει; 1
kyriakh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Το λαπτοπ έχουν sdram, δεν κάνουν οι κανονικές. Άμα βγάλεις την ram τελείως ανάβει; Κάτσε να τον συναρμολογήσω και θα σου πω. Έχω φτάσει πριν μιά μαύρη ταινία. πω πω.. ακόμα κι εγω καταλαβαίνω ότι είναι φτιαγμένος πολύ πρόχειρα. Έχουν γράψει πάνω με μαρκαδόρο, και λείπει και μία βίδα. Και όμως ναι, λείπει. Απίστευτο;
Silverage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Καθόλου απίστευτο. Τα turbox είναι γνωστά για το χάλι τους. Πάντως 280€ εκθεσιακό είναι πανάκριβο. 1
kyriakh Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Το λαπτοπ έχουν sdram, δεν κάνουν οι κανονικές. Άμα βγάλεις την ram τελείως ανάβει; δεν ανάβει.. (μόνο το τροφοδοτικό)
Silverage Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Το καλώδιο το έλεγξες μην έχει κοπεί; Στο δικό μου msi, είχε ξεφτίσει το καλώδιο και έκανε επαφή με το άλλο βραχυκυκλώνοντας το τροφοδοτικό το οποίο έκλεινε για προστασία. Το έκοψα σε εκείνο το σημείο και το σύνδεσα και τώρα δουλέυει κανονικά.
kyriakh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Είναι μιά χαρά. Είναι σα καινούριο γενικότερα. Πάιζει νάχαι καεί η κάρτα γραφικών; αφού του χάλασε ενώ το είχε πάνω σε κουβέρτα,.. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2015 από kyriakh
Silverage Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Εμφανισιακά μπορεί να είναι εντάξει αλλά κοίταξες με ένα πολύμετρο αν δίνει ρευμα; Δεν νομίζω να κάηκε πάντως λόγω κουβέρτας. Όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία συνήθως κάνουνε restart. Εκτός πια και αν είναι τόσο πολύ μάπα τα turbox που ψήθηκε.
kyriakh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Εμφανισιακά μπορεί να είναι εντάξει αλλά κοίταξες με ένα πολύμετρο αν δίνει ρευμα; Δεν νομίζω να κάηκε πάντως λόγω κουβέρτας. Όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία συνήθως κάνουνε restart. Εκτός πια και αν είναι τόσο πολύ μάπα τα turbox που ψήθηκε. Αν εννοείς το τροφ/κό, είναι οκ, δίνει
Bender83 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2015 Μαλλον για πεταμα πρεπει να πηγαινει αυτο. Τα λεντακια αναβουν οταν συνδεεις το ρευμα? Με την μπαταρια εκτοσ δοκιμασες (1/1000)? 1
kyriakh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μαλλον για πεταμα πρεπει να πηγαινει αυτο. Τα λεντακια αναβουν οταν συνδεεις το ρευμα? Με την μπαταρια εκτοσ δοκιμασες (1/1000)? Αυτό ακριβώς έγινε κιόλας. Το πήγα και σε έναν τεχνικό στη γειτονιά, το τσέκαρε 5 λεπτά από μόνος του, και μου είπε πέταμα..... Βασικά μου είπε ότι για να το ανοίξει εντελώς και να ψάξει, θέλει κάπου 60€ επειδή είναι άκρως μπίζιλο , και μάλλον η ζημιά είναι μητρική, ή κάρτα γραφικών η οποία είναι ενσωματωμένη, αν λοιπόν η ζημιά είναι εκεί που μάλλον εκεί είναι, πέταμα.... δεν αξίζει.170-190€...... και ίσως να μη βρει και ανταλλακτικα. Ξέρει τι κάνει το πλάισιο!!!!!!!!!!! Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2015 από kyriakh
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα