Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει πρακτικα μια χαρα οθονη, φωτεινη και σε εξωτερικο χωρο,με καλη ευκρινεια και γωνιες θεασης.το λεω επειδη το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες. Μονο τα χρωματα εχουν μια οξυτητα παραπανω.

Επισης η χαμηλοτερη αναλυση (ειναι και 4.3 ιντσες μονο. Ενα 5ιντσο φυσικα και χρειαζεται μεγαλυτερη αναλυση,αλλιως θα θολωνει η εικονα) βοηθα στις χαμηλοτες επεξεργαστικες απαιτησεις!

Και δεν καταλαβαινω την επιμονη οτι το τρωει το touchwiz. Οχι δεν το τρωει,τρεχει μια χαρα και επιμενω γιατι το εχω χρησιμοποιησει πολλες φορες. Οι περισσοτερες εφαρμογες/bloatware απενεργοποιουνται (δεν απεγκαθιστανται) και χωρις root. Και με root ξεφορτωνεσαι τα παντα. Επισης,μπορεις να αλλαξεις και launcher, αφού υπάρχουν τόσοι στο playstore.

Κατα την αποψη μου δεν αξιζει να πας σε παλιοτερο κινητο, με χειροτερη καμερα και μικροτερη ραμ και ενσωματωμενη μπαταρια , απλα και μονο για το φοβο του touchwiz. (Την αναλυση οθονης δεν το δεχομαι, ειναι μια χαρα για το χρηστη. Το εχετε χρησιμοποιησει ποτε??).

Δημοσ.

συγγνωμη που δεν απαντησα τοσο καιρο εχω σχολειο και δεν προλαβαινω να μπαινω πολυ ιντερνετ..Παντως εγω σκεφτομουν και απο φιλους μου που παιρνουν SONY κινητα και μενουν ευχαριστημενοι..εσεις τι γνωμη εχετε για αυτα;επισης κοιταξα ολα αυτα που μου προτεινατε ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον θα τα κοιταξω καλυτερα να δω ποιο καλυπτει πιο πλ τις αναγκες μου,Ευχαριστω:)

Δημοσ.

Ποτε sony σε αυτη την τιμη. Υπαρχουν πολυ πιο καλες επιλογες στα ιδια χρηματα σε κινεζικα ενω πιστευω οτι συμφερει περισσοτερο ενα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση (οπως ενα nexus 4/5).

Δημοσ.

Επειδη και πολυ χρονο θα φαω να ψαχνω σε καταστηματα κτλπ μπορει καποιος να μου εξηγησει περιπου πως γινονται οι συναλλαγες μεσω ιντερνετ,για να μπορεσω να παρω κατι καλυτερο και σε καλυτερη τιμη απο το εξωτερικο;

Δημοσ.

Επειδη και πολυ χρονο θα φαω να ψαχνω σε καταστηματα κτλπ μπορει καποιος να μου εξηγησει περιπου πως γινονται οι συναλλαγες μεσω ιντερνετ,για να μπορεσω να παρω κατι καλυτερο και σε καλυτερη τιμη απο το εξωτερικο;

http://www.insomnia.gr/topic/473757-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C/

καλό διάβασμα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...