Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας μελη του φορουμ.Εχει ενα χρονο που αγορασα το nokia lumia 630 και δεν εμεινα αρκετα ευχαριστημενος,αφου ουτε μπροστινη καμερα ειχε και το store ηταν φτωχο..Θα ηθελα να αγορασω ενα κινητο με android,αλλα οχι αυτα που αγοραζουν απο ebay,amazon κτλπ,αφου ειναι λιγο δυσκολο να τα αγορασω ηλεκτρονικα αφου δεν το εχω ξανα κανει.Θελω να παρω ενα κινητο κατα προτιμηση samsung μεχρι 150ευρω,που να ειναι αρκετα καλο να μην κολλαει και θα ηθελα την γνωμη σας απο προσωπικες εμπειριες ειτε απο συγκρισεις που κανατε κι εσεις παλαιοτερα.Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας:)(συγγνωμη αν δεν ειναι καλος ο τιτλος δεν ηξερα τι αλλο να βαλω)

Δημοσ.

Στα λεφτά που θες, νομίζω αυτό είναι μια λύση

Αν και από Ελλαδα, δεν ξέρω εάν θα βρεις κάποια πραγματικά καλή συσκευή, αλλά αυτή με 1GB ram, σίγουρα θα κολλάει.
Δημοσ.

Για να πάει στα 2 όμως ξεφεύγει απ το μπάτζετ που έθεσε συν ότι δε θέλει να μπλέξει με εξωτερικό που τον περιορίζει ακόμα πιο πολύ.

Δημοσ.

Για να πάει στα 2 όμως ξεφεύγει απ το μπάτζετ που έθεσε συν ότι δε θέλει να μπλέξει με εξωτερικό που τον περιορίζει ακόμα πιο πολύ.

Το ξερω. Η μοναδική επιλογή κοντά στα λεφτά του είναι ένα MotoG, εάν δεν θέλει lag, αλλιώς στα λεφτά αυτά η Κίνα ειναι μονόδρομος ή windows κινητό.
Δημοσ.

θα σου προτεινα να τσεκαρεις και τα lenovo. οσα low budget εχω δει πανε συμπαθητικα. αλλα, εχε το υπ οψιν, μην περιμενεις κανενα low budget android να πηγαινει οπως το lumia. εχω αλλαξει 3-4 οικονομικα (βεβαια samsung) και κανενα δεν πηγαινε οπως παει το lumia 535 που εχω τωρα.

Δημοσ.

Καλό με android και με 150 ευρώ δεν παίζει φίλε μου. Για οικονομικά smartphones που είναι αξιόπιστα και ξέρεις ότι δεν θα κολλάνε μετά από 4 μήνες οτιδήποτε άλλο εκτός από android παίρνεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεψου και galaxy s4 mini plus. Πιστεψε με ειναι ταχυτατο, οτι και να λενε, εχει πολυ καλη καμερα ωραια οθονη.Ξερω τουλαχιστον 5 χρηστες galaxy s4 mini (λιγο κατωτερο μοντελο) και δεν παραπονιεται κανεις. Και ξεφευγεις απο κινητο του 2013 και παιρνεις 1.5gb Ram.Φυσικα,σε αυτα τα χρηματα μην περιμενεις να αντικαταστησεις το playstation...

Νομίζω είναι από τις καλύτερες επιλογές. Δες εδώ.

Τώρα αν θες για για να μην ανέβεις 15 ευρω απ τα 150 να πας σε 1gb Ram, 5αρα καμερα πάω πάσο.

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ.

Σκεψου και galaxy s4 mini plus. Πιστεψε με ειναι ταχυτατο, οτι και να λενε, εχει πολυ καλη καμερα ωραια οθονη.Ξερω τουλαχιστον 5 χρηστες galaxy s4 mini (λιγο κατωτερο μοντελο) και δεν παραπονιεται κανεις. Και ξεφευγεις απο κινητο του 2013 και παιρνεις 1.5gb Ram.Φυσικα,σε αυτα τα χρηματα μην περιμενεις να αντικαταστησεις το playstation...

Νομίζω είναι από τις καλύτερες επιλογές. Δες εδώ.

Τώρα αν θες για για να μην ανέβεις 15 ευρω απ τα 150 να πας σε 1gb Ram, 5αρα καμερα πάω πάσο.

Με χαρακτηριστικα οθονης 2011, αντε 2012. Λιγο καλυτερη οθονη απο το galaxy S2. Και το πλεονεκτημα του 1.5 GB RAM το τρωει το touchwiz. To stock android ειναι πολυ σημαντικο στην καθημερινη χρηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...