Προς το περιεχόμενο

καθαρισμος (υπολογιστη)

PhonEee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια για να καθαρισω την οθονη του υπολογιστη τι μου προτεινετε? και το κουτι που μαζευει σκονες? τι να κανω και καθε ποσο πρεπει να το ανοιγουμε και να το καθαριζουμε απο τις σκονες το κανω καμια φορα με πιστολακι μαλλιων αλλα δεν κανει καλη δουλεια( τι πρεπει να κανω για να φευγουν τελειως οι σκονες που εχουν καθησει στο  ανεμιστηρακι )

ευχαριστω :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για την οθόνη με λίγο άζαξ σε ένα πανί η με κάτι καθαριστικα σπρει που έχουν.

ότι θέλεις.

για το pc τώρα. με το πιστολάκι που το κανεις είναι μέγα λάθος. πάνε σε κάποιον που έχει κοφλερακι να το κανεις με τον αέρα για να φύγει η σκόνη γιατί θέλει πίεση..

ούτε πεπιεσμένο αέρα δεν κάνει γιατί αφήνει κάτι σαν υγρασία..

για καθαρισμό που είπες θέλει ανά μισό ή 1 χρόνο καλύτερα για να είσαι ok

καλησπερα παιδια για να καθαρισω την οθονη του υπολογιστη τι μου προτεινετε? και το κουτι που μαζευει σκονες? τι να κανω και καθε ποσο πρεπει να το ανοιγουμε και να το καθαριζουμε απο τις σκονες το κανω καμια φορα με πιστολακι μαλλιων αλλα δεν κανει καλη δουλεια( τι πρεπει να κανω για να φευγουν τελειως οι σκονες που εχουν καθησει στο  ανεμιστηρακι )

ευχαριστω :)

στην οθονη εγω δεν θα προτινα αζαξ (καλυτερα απεφυγε το), εγω χρησιμοποιω πανακια ειδικα για τηλεοραση και γενικα για οθονες που τα βρισκεις παντου σε φθηνη τιμη και βαζω ελαχιστο νερακι πανω και καθαριζει τελεια η οθονη δεν θελει κατι παραπανω....

αλλιως αν θες οποσδειποτε καθαριστικο σπρει παρε καλυτερα καποιο που να αφορα οθονες υπαρχουν και σετακια πανακι με σπρει.

τωρα οσον αφορα το κουτι μπορεις να παρεις ενα φυσητηρα και να κανεις τι δουλεια σου καθε 6 μηνες ή καθε χρονο οποτε θες.

και να φυσας μεσα που θα μαζευει σκονη. με αυτα θα σε κυριλε απο θεμα σκονης αν το κανεις καθε 6 μηνες ας πουμε! αντε το πολυ καθε χρονο....

• Like 2

Μούσκεψε ένα πανάκι με μικροΐνες σε ζεστό νερό και σκούπισε την οθόνη με ομοιόμορφες κινήσεις. Καθαρίζει ακόμα και τα λάδια από φαΐ αν έχεις φάει. Φρόντισε μόνο να είναι κλειστή η οθόνη και κρύα. Δηλαδή πριν την ανοίξεις το πρωί κάνε το.

Για pc πάνε σε κανένα βενζινάδικο και ρίξε αέρα παντού. Πολλοί λένε ότι φτήνει νερά αλλά αν φυσήξεις έξω λίγο πριν ρίξεις μέσα, είσαι εντάξει.

Ρίξε καλά αέρα και στους ανεμιστήρες. Μερικοί λένε να τους κρατάς πριν το κάνεις γιατί μειώνεται η ζωή τους. Εγώ το κάνω χωρίς να κρατάω 10 χρόνια τώρα, τα fans των 4€ κρατάνε χωρίς πρόβλημα.

• Like 2

Το να κρατάς τους ανεμιστήρες το λένε γιατι αν γυρνάνε ανάποδα παραγουν αντίστροφο ρεύμα και μπορει να κανει ζημια στο κύκλωμα του ανεμιστήρα. επισεις μπορει να χασει το κεντρο του και να πεσουν οι στροφες. Καλο ειναι να τους κρατας οταν το κανεις

για την οθόνη με λίγο άζαξ 

Οχι αζαξ στην οθονη!!!! 
Χρονια εγω κανω με azax τις οθονες χωρις το παραμικρο προβλημα. Και ολα τα λαπτοπ μου.

Για την οθονη το μονο που χρειαζεσε ειναι ενα φιλτρο γαλλικου καφε μουσκευμενο με χλιαρο ΝΕΡΟ, τριβεις με απαλες κυκλικες κινησεις και καθαριζεις με ενα στεγνο φιλτρο απαλα.

https://youtu.be/3PycZtfns_U?t=1m25s

Μα στην ιδια την toshiba οταν πηγαινω για service καποιο λαπτοπ μας, η υπαλληλος στην υποδοχη το καθαριζει μπροστα μου με azax. Οθονη και σασι. Και οι οθονες μου, εδω και 10 χρονια που τις καθαριζω με azax, μια χαρα ειναι. Ας μην υπερβαλλουμε φιλοι μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...