Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Υπαρχει ενα θεματακι με ενα MS Lumia 532. Να πω οτι το κινητο δεν ανηκει σε μενα κι ουτε το εχω μπροστα μου, οποτε θα προσπαθησω να σας δινω καθε φορα οσα στοιχεια μπορω.

Η αγορα εγινε χθες. Αρχικα αναγνωριζε την καρτα μνημης, με ολα οσα εχει μεσα (προερχεται απο αλλο κινητο). Μετα απο επανεκκινηση ομως του Lumia δεν αναγνωριζεται πλεον απο το κινητο, ενω σε αλλο κινητο φαινεται κανονικα. Δε χρησιμοποιηθηκε πολυ χθες το κινητο, οποτε δεν εγινε καποια σημαντικη αλλαγη. Απλα οπως ειπα, το προβλημα δημιουργηθηκε μετα την επανεκκινηση.

Εχω ηδη ψαξει στο ιντερνετ για το συγκεκριμενο θεμα. Αυτο που "ακουγεται" περισσοτερο ειναι η επαναφορα, αλλα χωρις μεγαλη επιτυχια, οπως φαινεται απο τις απαντησεις που δινονται.

Καμια ιδεα;

Δημοσ.
κρατα ένα backup της καρτας στο pc σου και κανε διαμόρφωση την κάρτα άμα γίνετε μέσα από το κινητό. αν όχι μέσα από το pc σου

μετά πέρασε τα αρχεία ξανά 

δεν μου έρχεται κάτι άλλο για την ώρα

καλημέρα

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα,

Υπαρχει ενα θεματακι με ενα MS Lumia 532. Να πω οτι το κινητο δεν ανηκει σε μενα κι ουτε το εχω μπροστα μου, οποτε θα προσπαθησω να σας δινω καθε φορα οσα στοιχεια μπορω.

Η αγορα εγινε χθες. Αρχικα αναγνωριζε την καρτα μνημης, με ολα οσα εχει μεσα (προερχεται απο αλλο κινητο). Μετα απο επανεκκινηση ομως του Lumia δεν αναγνωριζεται πλεον απο το κινητο, ενω σε αλλο κινητο φαινεται κανονικα. Δε χρησιμοποιηθηκε πολυ χθες το κινητο, οποτε δεν εγινε καποια σημαντικη αλλαγη. Απλα οπως ειπα, το προβλημα δημιουργηθηκε μετα την επανεκκινηση.

Εχω ηδη ψαξει στο ιντερνετ για το συγκεκριμενο θεμα. Αυτο που "ακουγεται" περισσοτερο ειναι η επαναφορα, αλλα χωρις μεγαλη επιτυχια, οπως φαινεται απο τις απαντησεις που δινονται.

Καμια ιδεα;

Ξαναδοκιμασε με την καρτα μνημης μεσα μια επανεκκίνηση παλι!Αλλιως κανε αυτό που λέει ο doshy!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...