Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα Android Media Player, πανω στο οποιο εχω συνδεσει εναν USB σκληρο δισκο.

Το Media Player ειναι συνδεδεμενο στο δικτυο με καλωδιο, οχι ασυρματα.

Υπαρχει software που να κανει share τον δισκο αυτο, ωστε να εχω πληρη προσβαση σε εκεινον μεσω LAN απο PC που τρεχουν Windows;

Εχω βρει καποια apps αλλα δινουν προσβαση απο το media player στα shared folders των PC, δηλαδη το αντιθετο απο αυτο που θελω να πετυχω.

Επισης καποια αλλα λενε οτι οντως κανουν share τον δισκο που ειναι πανω στο Android, αλλα απαιτουν η συνδεση να ειναι wireless και δεν αναφερουν κατι για ethernet.

Any help?

Δημοσ.

Εχω ενα Android Media Player, πανω στο οποιο εχω συνδεσει εναν USB σκληρο δισκο.

Το Media Player ειναι συνδεδεμενο στο δικτυο με καλωδιο, οχι ασυρματα.

Υπαρχει software που να κανει share τον δισκο αυτο, ωστε να εχω πληρη προσβαση σε εκεινον μεσω LAN απο PC που τρεχουν Windows;

Εχω βρει καποια apps αλλα δινουν προσβαση απο το media player στα shared folders των PC, δηλαδη το αντιθετο απο αυτο που θελω να πετυχω.

Επισης καποια αλλα λενε οτι οντως κανουν share τον δισκο που ειναι πανω στο Android, αλλα απαιτουν η συνδεση να ειναι wireless και δεν αναφερουν κατι για ethernet.

Any help?

http://www.doctorandroid.gr/2013/09/all-about-usb-on-the-go.html?m=1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...