kanarinaki Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα Έχω ένα laptop με Windows 7 64bit και εδώ και 2-3 μέρες με το που μπαίνει στα windows μου βγάζει BSOD (bad pool header). Μπήκα με safe mode και απενεργοποίησα όλα τα προγράμματα από την εκκίνηση (επίσης στο msconfig δεν είχε γράμματα, μόνο τα κουτάκια για να τα επιλέξω οπότε δεν ξέρω ποια προγράμματα σταμάτησα). Τώρα με αφήνει να μπω στα windows κανονικά αλλά με το που πάω να τρέξω το bluescreenview μου πετάει πάλι την μπλε οθόνη. Έκανα αντιγραφή το dmp αρχείο σε άλλον υπολογιστή και μου έβγαλε το win32k.sys και το ntoskrnl.exe. Kαι το dmp file https://www.dropbox.com/s/85z8c4sz8cbnvjb/101715-77002-01.dmp?dl=0 Κάθε βοήθεια δεκτή!
giannis87kk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Έχω ένα laptop με Windows 7 64bit και εδώ και 2-3 μέρες με το που μπαίνει στα windows μου βγάζει BSOD (bad pool header). Μπήκα με safe mode και απενεργοποίησα όλα τα προγράμματα από την εκκίνηση (επίσης στο msconfig δεν είχε γράμματα, μόνο τα κουτάκια για να τα επιλέξω οπότε δεν ξέρω ποια προγράμματα σταμάτησα). Τώρα με αφήνει να μπω στα windows κανονικά αλλά με το που πάω να τρέξω το bluescreenview μου πετάει πάλι την μπλε οθόνη. Έκανα αντιγραφή το dmp αρχείο σε άλλον υπολογιστή και μου έβγαλε το win32k.sys και το ntoskrnl.exe. Kαι το dmp file https://www.dropbox.com/s/85z8c4sz8cbnvjb/101715-77002-01.dmp?dl=0 Κάθε βοήθεια δεκτή! Ποιο είναι το error code που σου βγάζει? BAD_POOL_HEADER 0x19 apparently caused by win32k.sys and ntkrnlpa.exe ? και βασικά πρέπει να σου πω οτι το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν έχεις δύο ή περισσότερες συσκευές που επιθυμούν να μοιραστούν ίδιο IRQ αριθμό και τη διεύθυνση της μνήμης ελέγξε αν οι οδηγοί που χρησιμοποιούνται είναι ενημερωμένοι ... ή κάποια ενημέρωση που εκανες πρόσφατα μπορεί να το προκαλεί. επίσης προγράμματα οπως Daemon tools προκαλούν πολλές BSODs Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2015 από giannis87kk
kanarinaki Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Sorry που άργησα να απαντήσω. Τελικά ήταν το AVG. Κατέβασα ένα unistaller και διορθώθηκε. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα