Thanos233 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα.Έκανα format στο laptop μιας φίλης. Πριν το φορμάτ χρησιμοποίησα το Berlac Advisor για να βρω το produckt key των Windows (Windows 7 Home Premium x64), όλα καλά. Μετά την ολοκλήρωση του φορμάτ, την στιγμή που μου βγάζει το αντίστοιχο παράθυρο για την ενεργοποίηση των Windows, έβαλα το κλειδί που είχα βρει. Μπαίνοντας στα Windows, κοιτάω τις ιδιότητες συστήματος και βλέπω το εξής μήνυμα, " 3 μέρες μέχρι την αυτόματη ενεργοποίηση. Ενεργοποιήστε τα Windows τώρα". Πατάω λοιπόν ενεργοποίηση τώρα και αφού βάζω το κλειδί μου βγάζει σφάλμα ότι το κλειδί αυτό χρησιμοποιήται ήδη. Μήπως αυτό συμβαίνει επειδή έβαλα ήδη το κλειδί όταν μου πρωτοζητήθηκε? Τελικά τα Windows θα ενεργοποιηθούν μόνα τους μόλις περάσουν αυτές οι μέρες ή βρήκα λάθος κλειδί? Επίσης επικοινώνησα με την Microsoft και μου είπαν ότι το κλειδί αυτό που βρήκα είναι ένα γενικό κλειδί "εγκατάστασης", ενώ το κλειδί ενεργοποίησης είναι διαφορετικό.Ευχαριστώ
nikomas50 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Το κλειδί ενεργοποίησης βρίσκεται συνήθως σε αυτοκόλλητο κάτω από το λάπτοπ.
Thanos233 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 δεν είναι αυτό που ρωτάω. Πλεον δεν μπορώ να το βρω το κλειδί
Xristaras12 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 ναι ειναι αλλο το κλειδί που βρηκες. Το αρχικο κλειδι βρισκεται στο λαπτοπ πανω σε αυτοκολλητο,οταν γινει ενεργοποιήση του συγκεκριμενου κλειδιού,θα δεις οτι γυρνάει σε κατικατι-κατι-ΟΕΜ-κατι αυτό ειναι το γενικής χρήσης μιας και το κλειδι ειναι ΟΕΜ και αφορά μόνο το συγκεκριμένο Hardware. Δεν ξέρω εαν μπορεις να κάνεις κάτι αλλο,πρεπει να βρεις εαν δεν υπάρχει το κλειδί απ το αυτοκολλητο.
svach Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Συνήθως για OEM license πρέπει να πάρεις τηλέφωνο για activation στο αυτόματο σύστημα που έχει η MS. Σου δίνει τέτοια επιλογή?
Thanos233 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλά πλέον δεν μπορώ να βρω το κλειδί γιατί έχω κάνει ήδη format. Το αυτοκόλλητο δεν υπήρχε στον υπολογιστή, αν υπήρχε δεν θα άνοιγα αυτό το θέμα. Από ότι έχω διαβάσει μέχρι τώρα τα windows δεν πρόκειται να ενεργοποιηθούν αφού το κλειδί που έχω βάλει δεν είναι αυτό της ενεργοποιήσεις. Οπότε θα χρησιμοποιήσω ένα πρόγραμμα τύπου KMSPICO
Georgc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Τηλεφωνικη ενεργοποιηση δεν εχει επιλογη να κανεις;δεν χρειαζαται να μιλησεις με καποιον ειναι αυτοματοποιημενο το συστημα Θα πληκτρολογησεις καποιους κωδικους και θα σου δωθει ο κωδικος ενεργοποιησης.δεν υπαρχει οριο στην τηλεφωνικη ενεργοποιηση αφου δεν ολοκληρωνεται η ενεργοποιηση αυτοματα https://support.microsoft.com/el-gr/kb/950929
Thanos233 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Όχι, δεν μου την έχει αυτή την επιλογή..
eliasjuve Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Τα windows που είχε πριν πως είχαν ενεργοποιηθεί αφού δεν υπάρχει αυτοκόλλητο; Το μέσο (DVD/USB) είναι δικό σου η δικό της;
Thanos233 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Ήταν προεγκατεστημένα. Εγώ τα κατέβασα τα official απο την microsoft
Georgc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 κανονικα θα επρεπε να εχει την επιλογη τηλεφωνικης ενεργοποιησης!δοκιμασε απο cmd με δικαιωματα διαχειριστη την εντολη sfc/scannow
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα