Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, πρόσφατα είδα ένα βίντεο στο youtube πως να κανείς δικό σου κωδικό από το σημειωματάριο  και να σε βρίσκει τα wifi και τούς κωδικούς. Τέλος πάντων το έκανα και ήτανε μούφα ήταν troll.Με το που το έτρεξα άρχισε να μου ανοιγει ένα παράθυρο συνέχεια χωρίς σταματημό και δεν μπορούσα να το κλείσω κιόλας ώσπου έκλεισα το pc. Το αρχείο αυτό το αποθήκευσα σε καταλήξει .bat ο κώδικας ήταν : 

@echo off

color 0a

Pushd "%~dp0"

rem NET_SHOWNETWORKS

:a

title win%random%a

timeout /t 2 /nobreak >nul

echo dis wnt do arm 2cmptr 4real m8

start 2sub2me.bat

goto a

Αυτός ήταν ο κωδικός. Επίσης με το που άνοιξα το pc κολλαγε και έκανε ενημερώσεις λέει (οι ενημερώσεις μπορεί να ήτανε σύμπτωση να έγιναν επειδή έκλεισα το pc άλλα μπορεί και οχι δεν ξερω) και έκανε από μονός του επανεκκίνηση και μετά άνοιξε άλλα κολλούσε μέχρι να ανοίξει σε σχέση με πριν. Έχω windows 10. Μπορεί κάποιος να μου πει τι σημαίνει αυτός ο κώδικας και αν ήταν καταστροφικός για το pc  να χαλάσει κάτι δηλαδή?????  Εγώ έσβησα αυτό το αρχείο αλλά δεν ξέρω αν μου άλλαξε τίποτα ρυθμίσεις στο pc και τέτοια. Όποιος ξέρει τι είναι ο κώδικας αυτός ας μου πει και τι ζημιά μου έκανε για να μου φύγει από το κεφάλι και να μπορέσω να ησυχάσω να ηρεμήσω... Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!

Δημοσ.

Ο κώδικας αυτος ειναι σε batch file programming για Windows.Ουσιαστικά κάνει ένα lopping (επαναληψεις) με την εντολη goto επαναλαμβάνει το τμήμα κώδικα απο την ετικέτα :a και μετά.Επισης με την εντολή start ξεκινά 2sub2me.bat τωρα αυτο ποιο αρχειο ειναι το ξέρεις εσύ (υποτιθεται).

ΥΓ Ηθικο διδαγμα αλλη φορα αμα δεν ξέρεις τι κανεις να μην το κάνεις καν.

• Like 2
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα;;

??? :D

Δημοσ.

Αυτό τι σημαίνει τι κάνει? {echo dis wnt do arm 2cmptr 4real m8 } ?????
Γενικά εγώ το αποθήκευσα στην επιφανεια εργασίας και το έσβησα. Τώρα είμαι comple δηλαδή  δεν μου άλλαξε κάτι????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...