Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο αυτο και εγω το ιδιο καταλαβα. Εχω ιδια γενια μητρικη P55mud2 και εμενα ειναι double sided η μνημη 2χ2 Gb. Νομιζω οτι εκει πρεπει να ειναι η ασυμβατοτητα.

Ισχύει, εδώ αυτές

http://www.kingston.com/dataSheets/HX313C9FWK2_16.PDF

είναι double-sided αλλά μου είπε ένας φίλος οτι είναι πολύ παλιές και θα είναι αργές.

Στην κατάσταση που είμαι δεν νομίζω ότι με νοιάζει πολύ πλέον αρκεί να δουλεύει το σύστημα :)

Επίσης παίζει ακόμα το θέμα ότι είναι 8αρες αυτές και μπορεί να μην σηκώνει πάνω απο 4 το slot

Έχω μπερδευτεί τελείως..

Δημοσ.

Single η double sided δες τη θέλει απο το manual της μητρικής, συνήθως ειναι double sided αλλα κοίταξε το.

Το παλιές και αργές δεν ισχύει, αν μπορείς να πας το PC σου εκεί να δοκιμάσεις 2Χ8giga μνήμες ειναι ότι καλύτερο.

Και μην αγχώνεσαι με τα megahertz αν βρεις 2Χ8 στα 1333 είσαι οκ.

Διότι με 4Χ4giga στα 1600 το memory controller θα σε παει πάλι στα 1333.

Δημοσ.

Single η double sided δες τη θέλει απο το manual της μητρικής, συνήθως ειναι double sided αλλα κοίταξε το.

Το παλιές και αργές δεν ισχύει, αν μπορείς να πας το PC σου εκεί να δοκιμάσεις 2Χ8giga μνήμες ειναι ότι καλύτερο.

Και μην αγχώνεσαι με τα megahertz αν βρεις 2Χ8 στα 1333 είσαι οκ.

Διότι με 4Χ4giga στα 1600 το memory controller θα σε παει πάλι στα 1333.

Απο manual μητρικής λέει και single sided και double sided, μήπως για single sided σηκώνει 2gb και για παραπάνω πρέπει οπωσδήποτε να είναι double sided ή λέω ότι να νε ? :)

Δημοσ.

Απο manual μητρικής λέει και single sided και double sided, μήπως για single sided σηκώνει 2gb και για παραπάνω πρέπει οπωσδήποτε να είναι double sided ή λέω ότι να νε ? :)

Σωστός!

Δημοσ.

Σωστός!

Μακάρι να είναι αυτό αδερφέ γιατί βασανίζομαι πολύ καιρό τώρα με αυτήν την υπόθεση, άλλο λίγο και θα φύγει απο το παράθυρο όλο το κουτί !  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...