Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 http://femmeetvelo.tumblr.com/
Garnele Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Αχ ωραία θέματα παίζουν - ακόμη - στο ινσόμνια.Θα έκανα καμμπακ με neal caffrey, αλλα για να διατηρήσω το επίπεδο υψηλό... Αλήθεια, τον αγαπώ. 1
deesnider Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Αλήθεια, τον αγαπώ. ...το Γκουσγκούνη;;; 1
V for Vagelis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δεν είναι ο Γουίλης ε ή αυτός είναι; Τα 5-10 πίξελ μοιάζουν κάτι μεταξύ Willis και Vinnie Jones πάντως...
Lucifer Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Ο Γουίλις είναι, τρολλάρει, αποκλείεται, δεν παίζει.
Garnele Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Καλέ ο Γουίλις ειναι! ώμοντιε!!Και αν και το έχουν ρωτήσει πολλοί, δεν τρολάρω, όχι, τώρα το έχω ξεπεράσει λίγο - αλλά έκοβα όντως φλέβα για γουίλις. Τον λογίζω στις σταθερές αξίες όμως.
somebody(: Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 βλεπω υπαρχει ενα νοητο πλαφον στην ηλικια του crush και της περιοδου γενικοτερα ! επειδη ομως αυτα πανε ηλικιακα ας ποσταρω και γω με βαση τα δικα μου δεδομενα
V for Vagelis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Cuthbert (στιγμή έρωτα: Girl Next Door) Beckingsale (στιγμή έρωτα: Underworld) Bleeth (στιγμή έρωτα: Baywatch) Laeticia Casta (στιγμή έρωτα: https://pleasurephotoroom.files.wordpress.com/2012/11/laetitia-casta-by-patrick-demarchelier.jpg ) Anna Falchi (στιγμή έρωτα: http://www.xgirls.ru/desktop/pictures/Anna_Falchi/Anna_Falchi_(42).jpg ) Claire Forlani (ANY TIME) Natalie Imbruglia (από το Torn) Sandra Bullock (από Speed) Gina Gershon (στιγμή έρωτα: Show Girls) Ομοϊδεάτης, 6/9 εδώ! Με τη Λίνα Σακκά κανείς άλλος; 4
OneTwo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Michelle Rodriguez Rita Ora Jessica Alba Ina Chernova 1
Bspus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Michelle Rodriguez Αυτη η Rodriguez αγεραστη βρε παιδι μου. Απο το the fast & the furious του 2001 μεχρι οτι προσφατο εχω δει λες και δεν περασε ουτε χρονος
gdriver Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2015 δεν έχω κόλλημα με κάποια διάσημη αλλά θα μοιραστώ μαζι σας εμπειρία με γνωστή μου που έφαγε σκάλωμα με ψιλοδιάσημο και παράτησε τον δικό της γιατί νόμιζε πως οπωσδήποτε θα "ρίξει" το διάσημο που της καρφώθηκε. έφαγε σκάλωμα στην αρχή με κάποιον Έλληνα ψευτοτραγουδιστή , από αυτούς που πλασσάρουν τα ΜΜΕ και κάτι εκμπομπές - ριάλιτι με τραγουδιστές. κάθε βράδυ πήγαινε στο μαγαζί που τραγουδούσε και του έκανε τα γλυκά μάτια. μας έλεγε πως κάποια στιγμή θα καταλάβει τί χάνει (ο τραγουδιστης) και πως στο τέλος θα την εκτιμήσει για τις προσπάθειες και τα αγνά αλλά συνάμα θυελλώδει συναισθήματα της. μέχρι και σπίτι κοντά του νοίκιασε. μετά από χρόνια όταν έφαγε φόλα απ'αυτόν βρήκε άλλο σκάλωμα με τον ηθοποιό που έπαιζε στο twilight . εκει να δείτε ταξίδια στο Λονδίνο σε πρεμιέρες. τρομάξαμε να τη συνεφέρουμε στην πραγματικότητα. αυτό πάει να πει σκάλωμα με διάσημο- διάσημους. true and really pathetic story. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα