Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Η Μαρια η Παρκερ, πολυ καλη φιλη και συνεργατις 2
φραμπάλα Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 A μιλάμε για εφηβεία;; 80's και 90's;; Patrick Swayze και Tom Hanks. Όχι εφηβικοί έρωτες. Απλά τους θεωρούσα πολύ ωραίους. Επίσης τώρα μ'αρέσει ο παρακάτω. 1
Gtr34 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Ρε γκάις εντ γκαλς, μη μου βάζετε περσινές από game of thrones και τέτοια. Εκτός αν είστε τώρα 15, οπότε δικαιολογείται. Οσοι ποστάρατε 80'ς και 90'ς καταλάβατε το θέμα. Μιλάμε για τα τρίσβαθα του μυαλού στις τρυφερες ηλικίες που διαμορφώνονταν ασυναίσθητα οι προτιμήσεις και οι γκάβλες. Ζωή Λάσκαρη 5
φραμπάλα Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 εντάξει,τώρα που τους ξαναβλέπω...oh my god! τι μου τους θυμίσατε;; νομίζω ότι τους ερωτεύομαι τώρα..
sadako-san Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 εντάξει,τώρα που τους ξαναβλέπω...oh my god! τι μου τους θυμίσατε;; νομίζω ότι τους ερωτεύομαι τώρα.. Ετσι μπράβο! Μπήκες στο νόημα Και γω τα ίδια περνάω με τον "δικό μου".... από το donnie darko Περιμένω να τοποθετηθεί ο Avon επί του θέματος, με καμιά ferrari
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Γυναίκα είμαι μάους, όπως βλέπεις από το όνομα. Mην βγαίνεις οφφ τόπικ. Χο χο ναι καλά! Κρυφοί πόθοι or just trolling μετά από παλιό ban? 2
sadako-san Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 πολλά μπαν, αλλά πάντα γυναίκα ήμουν I hate you, btw (α και πες τους ότι δεν είμαι το κορίτσι για πισί )
anwnymh29 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Θεωρω οτι ο πιο ωραιος ανδρας που πατησε στην γη ηταν ο Πατρικ Σουειζι!Επισης θα συμφωνησω με το γουστο του Maus , η Βινα Ασικη ηταν πολυ ωραια γυναικα. 2
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Περιμένω να τοποθετηθεί ο Avon επί του θέματος, με καμιά ferrari ξερεις τιποτα απο πλασαρισμα με τα φρενα; 2
φραμπάλα Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μα η Βίνα Ασίκη βρε παιδιά;Να μου πείτε η Καίτη Φίνου,η Τέτα Κωνσταντά,η Τέτα Ντούζου(τι έπαιζε τότε με το όνομα Τέτα) ή η Ελένη Φιλίνη από 80's να καταλάβω.
crom251 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Φραμπαλα αστο. Οποιος αντρας δεν γουσταρε Ασικη απλα ειναι gay... 11
anwnymh29 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μα η Βίνα Ασίκη βρε παιδιά;Να μου πείτε η Καίτη Φίνου,η Τέτα Κωνσταντά,η Τέτα Ντούζου(τι έπαιζε τότε με το όνομα Τέτα) ή η Ελένη Φιλίνη από 80's να καταλάβω. Η Ελενη Φιλινη παραμενει γυναικαρα..και αυτες που ανεφερες ηταν ωραιες γυναικες αλλα η Βινα Ασικη ηταν πολυ σεξουαλα χαχα κακα τα ψεμματα! Απο εκεινη την εποχη μου αρεσε πολυ σαν ανδρας ο Πανος Μιχαλοπουλος.Αμ ο Γαρδελης που ηταν sex symbol?πφφφφ
Mau-Maus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 (Μα σοβαρα τωρα Βινα Ασικη;;; δεν εισαι αντρας 35+ οπότε δεν σε παρεξηγώ η απόλυτη φαντασίωση - το απόλυτο θηλυκό των 80ς/ 3
g_alkis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Μα η Βίνα Ασίκη βρε παιδιά;Να μου πείτε η Καίτη Φίνου,η Τέτα Κωνσταντά,η Τέτα Ντούζου(τι έπαιζε τότε με το όνομα Τέτα) ή η Ελένη Φιλίνη από 80's να καταλάβω. Έγραψε αυτή που γούσταρε τον Τομ Χανκς. Ναι τον γνωστό Τομ Χανκς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα