mp123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Εγώ που δεν έχω το επίπεδο σας και είμαι λαϊκό παιδί θα πω. σιλβι τομκαλοβα. Υ. γ. Να λείψουν παρακαλώ τα σχόλια. Με αυτήν μεγάλωσε η γενιά μου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Εχω καιρο που ξεπέρασα την Eva green και μου πήρε άλλη την καρδιά. Lindsey Stirling. Απο Τις ομορφότερες εν ζωή.
Glikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Στις 9/1/2019 στις 6:25 ΜΜ, ΘοδωρηςGR είπε Εχω καιρο που ξεπέρασα την Eva green και μου πήρε άλλη την καρδιά. Lindsey Stirling. Απο Τις ομορφότερες εν ζωή. Για κάποιο λόγο μου θυμίζει Elf. Με τον καλή έννοια το λέω.
LouCi4er Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, SilverCloak είπε Scarlet for evah. Δεν είδα όμως κανένας να έχει βάλει την Tricia Helfer. (Δεν πήγα και πολύ πίσω) Την είχα δει στο Battlestar Galactica και είχα πέσει κάτω. Αν δεν έχετε δει το battlestar galactica, μην πάτε στο site της, έχει spoilers. Και χέστε την Τρίσια, δείτε το Battlestar Galactica Χθες. Μη διαβάσετε τίποτα γι αυτό. Είναι βέβαιο το spoiler. Είναι διαστημικό. Αυτό σας φτάνει. Έπαιζε και στο lucifer, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο να το δείτε. Βασικά, μην το δείτε. Και Kate Upton θα έβαζα. Που να την δεις στο Ascension αδερφε,αλλο επιπεδο η γκομενα. 😍
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Glikos είπε Για κάποιο λόγο μου θυμίζει Elf. Με τον καλή έννοια το λέω. Έχεις δίκιο.Θα μπορουσε κ να είναι. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από Επισκέπτης
Donovan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Όταν είδα πρώτη φορά τους '300' ,είχα φάει κόλλημα με τη γυναίκα του Λεωνίδα,κατα κόσμον Lena Headey. 4
phanispal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και μετά την είδες να ξεφτιλίζεται γυμνή στα σοκάκια του King's Landing και το φχαριστήθηκες. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2019 από phanispal 2
Glikos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Στις 9/1/2019 στις 7:43 ΜΜ, Eoin είπε Jennifer Connelly Ωραίο μωρό. Διάβασα ότι παλιότερα είχε κάνει breast reduction. Αμαρτία απλά, αλλά και πάλι μανάρι είναι.
Pokemon640 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Glikos είπε Ωραίο μωρό. Διάβασα ότι παλιότερα είχε κάνει breast reduction. Αμαρτία απλά, αλλά και πάλι μανάρι είναι. αυτό είναι έγκλημα και πρέπει να τιμωρείται 👻😈👹 2
Arkin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, phanispal είπε Και μετά την είδες να ξεφτιλίζεται γυμνή στα σοκάκια του King's Landing και το φχαριστήθηκες.
Mansora Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Ωραίες και εντυπωσιακές οι σύγχρονες αλλά επειδή πλέον παίζει πολύ νυστέρι και παραμβασεις θα πω τις σταρ του 60 που σίγουρα ξεχώριζαν. Πρωτη στη λίστα Jane Birkin. Και πολύ κοντά Romy Schneider Απο άντρες αν είχα επιλογή θα ήθελα να μοιάζω στον Alain Delon γιατί δεν ήταν μόνο όμορφος στα νιάτα του και με αξεπέραστο στυλ αλλά γέρασε και παρέμεινε γοητευτικός. 3
ADHD Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Eva Green θα είναι για πάντα #1 Μέτα το Aquaman συμπάθησα την Amber Heard αν και λεσβία οπότε δεν έχω ελπίδα αλλά τι να γίνει.. Της παει και το ξανθο παντως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα