Mhlogiatros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μάικλ Φασμπέντερ ότι ταινία βάλω να τον μέσα αλλά crush δε το λες
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, Glikos είπε Και στην φυλακή does not matter θα λες όταν κοιμάσαι μαζί με τον Abdul? θα σε στεναχωρήσω ήδη έχει πατήσει τα 40 άρα δεν θα γνωρίσω τον Abdul.... 😋😋😋😋😋😋😋😋🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
uesugi1989 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) No homo αλλά αν μπορούσα να άλλαζα την εμφάνιση μου κ να γίνω κάποιος άλλος, χαλαρά gordon Hayward. Πέρυσι που έσπασε το ποδί του σφιχτήκε η καρδιά μου 😅😅 image.webp Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από uesugi1989
Glikos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, huawei2019 είπε θα σε στεναχωρήσω ήδη έχει πατήσει τα 40 άρα δεν θα γνωρίσω τον Abdul.... 😋😋😋😋😋😋😋😋🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 Ποιά βρε?
tsofras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Κόλλημα απο την πρώτη στιγμή Margot robbie https://goo.gl/images/8FSFGC Στο suicide squad, όταν την ξαναπετυχα στο terminal τα είδα όλα 3
dolcegusto04 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με την Thalia μεγαλο κολλημα! απο τα 8 που την πρωτοειδα,ακομα και σημερα δεν εχω δει πιο ωραια γυναικα Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από dolcegusto04 2
Glikos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, dolcegusto04 είπε Με την Thalia μεγαλο κολλημα! απο τα 8 που την πρωτοειδα,ακομα και σημερα δεν εχω δει ποιο ωραια γυναικα Η Μαρία της γειτονιάς!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, Glikos είπε Ποιά βρε? sia chandelier
Glikos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, huawei2019 είπε sia chandelier Την πιτσιρίκα φάνηκε ότι εννοούσες.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Glikos είπε Την πιτσιρίκα φάνηκε ότι εννοούσες. όταν ήταν τώρα οκ δεν παίζει η φάση δεν της κάθομαι 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 4 ώρες πριν, kosmasdel είπε Eva Green.... αυτή δεν έπαιξε με τον Λεωνίδα? φοβερό παιδί ναι
Pokemon640 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, flokiman είπε είμαι ίδιος ο pew die pie λίγα μύρια μου λείπουν κ subscribers δύσκολο dear, θα το σκεφτώ αλλά... χωρίς γκαφρά πως θα δώσεις το 3χίλιαρο που έχει ένα καλό Fursuit ? 😋 😆
Vassilis_24 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Eίμαι λίγο αναποφάσιστος... Κέιτ Μπέκινσεϊλ, μια κατηγορία μόνη της! Οντέτ Άναμπελ, τα λόγια είναι περιττά. Aλίσια Ντέμπναμ Κάρι, γήινη ομορφιά! Ίζαμπελ Λούκας, άγγελος... Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από Vassilis_24 4
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 καλός ο άγγελος αλλά αυτή που έβαλες τελευταία στην φω δεν παίζετε 1 ώρα πριν, huawei2019 είπε όταν ήταν τώρα οκ δεν παίζει η φάση δεν της κάθομαι 🤭🤭🤭🤭🤭🤭 αυτή δεν έπαιξε με τον Λεωνίδα? φοβερό παιδί ναι τι γελάτε με τους 300 λέω, εκτός αν κάνω λάθος. την σκηνή της αποπλάνησης πάνω στο καράβι 😋😋😋😋😋
Silenzio Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 η πιο όμορφη γυναίκα που έχω δει σε σειρές-ταινίες --> Grace Kelly και συγκεκριμένα μιλάω για τις ταινίες του Hitchcock, ειδικά στο rear window. προφανώς βλέποντας μία φώτο δεν αρκεί, αλλά μέσα από τη πλοκή της μυθοπλασίας όλα αλλάζουν. θυμάμαι όταν έβλεπα τη σειρά parks and recreation μου άρεσε πολύ η Aubrey Plaza. σχετικά με τους άντρες πρότυπο για εμένα είναι ο Clint Eastwood, όχι ότι πιστεύω σε πρότυπα αλλά θα ήθελα να του έμοιαζα αν είχα την επιλογή αυτή. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα