evabb Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Iris_89 είπε Εδω που ειμαι ειμαι περικυκλωμενη απο τετοιους, oh lord please help me. Εχω μια μικρη αδυναμια στους σκωτσεζους λογω εμφανισης κ κυριως προφορας.... TO DIE FOR! Οι περισσοτεροι πρωην ηταν ειτε ανοιτοχρωμοι με πρασινα/μπλε ματια, εκτος απο εναν μελαχρινο. Κι ο τωρινος φερνει λιγο σε Thor εμφανιση με απιστευτη προφορα 🤤 I can feel you sister, fidelity is only easy when there are no temptations. 1 1
guido Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, kosmasdel είπε παραλίγο να μη τον αναγνωρίσω τον alice cooper τόσο νέο και χωρίς makeup 1
kosmasdel Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 5 minutes ago, guido said: παραλίγο να μη τον αναγνωρίσω τον alice cooper τόσο νέο και χωρίς makeup Εχει αμφιλεγόμενη ομορφιά όντως! Αλλά το τέλειο κουράζει! 😀 1
guido Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, kosmasdel είπε Εχει αμφιλεγόμενη ομορφιά όντως! Αλλά το τέλειο κουράζει! 😀 ναι ρε πλακα κανω. στο Dreamers ήταν τέλεια. 2
ask Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, guido είπε ναι ρε πλακα κανω. στο Dreamers ήταν τέλεια. μεχρι και σε εκεινο με τον Θεμιστοκλη ηταν τελεια ρεεεε!!
flokiman Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Στις 6/1/2019 στις 5:59 ΜΜ, Pokemon640 είπε Το είχα πει και αλλού, αλλά μαρέσουν : Από άνδρες : PewDiePie (είναι με άλλη, γμτ) Thanos Zervoudakis (τον προτιμώ χωρίς μούσι, τώρα δεν μαρέσει τόσο) Από γυναίκες : Ειρήνη Καζαριάν Lauren Faust Furry characters : Fox McLoud Krystal Anime Characters (female) : Dawn *Hikari Misty (long hair version) Serena (long hair version) Anime Characters (male) : Ritchie Gary bonus : Μαρέσουν οι Fursuiters 🙃 είμαι ίδιος ο pew die pie λίγα μύρια μου λείπουν κ subscribers 1
The_Judas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, tommybertsen είπε Και έλεγα που την ξέρω. Έβλεπε μια απαράδεκτη σειρά η κοπέλα μου (Pretty Little Liars), όπου εμφανίζεται σε ένα επεισόδιο η παραπάνω και φώναζε "Αα, η χορεύτρια της Sia". Οκ , λέω, και συνέχισα να παίζω Πάντως, 16, αλλά είναι αναπτυσσόμενη Στην φώτο του φίλου, νομίζω είναι 14 Η φωτογραφία είναι μάλλον από το 2013-2014
tommybertsen Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, The_Judas είπε Η φωτογραφία είναι μάλλον από το 2013-2014 Could as well be my daughter
Oscar_Mike Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) no homo, αλλά αν ήμουν γυναίκα ένα θα ήταν το είδωλο Mike Patton φαν χλαπ Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2019 από Oscar_Mike
Pedalsp Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Ότι χειρότερο για Prince of Persia !!! Για το broken mountain μια χαρά του ταιριάζε ο ρόλος!
Glikos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, huawei2019 είπε does not matter... Και στην φυλακή does not matter θα λες όταν κοιμάσαι μαζί με τον Abdul?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα